• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Beefy Finance (BIFI) Nedir, Nasıl Alınır?

Beefy Finance (BIFI) Nedir, Nasıl Alınır?

Beefy Finance, kullanıcılarının kripto varlıkları üzerinde bileşik faiz kazanmalarını sağlayan birçok Zincirli Verim Optimize Edici platformudur. Beefy Finance bunu nasıl yapabilir? BIFI belirteçleri hakkında daha fazlasını buradan öğrenin!

Beefy Finance Nedir?

Binance Akıllı Zincir, çok sayıda DeFi uygulaması içerir. Sonuç olarak, kullanıcılar genellikle hangi seçeneğin kendilerine en iyi verimi sağlayacağından emin değildir. Bu sorunlar Getiri Toplayıcılar tarafından ele alındı. Sonuç olarak, bu protokoller, kullanıcılara mümkün olan en yüksek verimi sağlamak için akıllı sözleşmeler tarafından otomatik olarak yürütülen karmaşık stratejilerin bir kombinasyonunu kullanarak verimi toplar. Bunlardan, Beefy Finance iyi bir örnektir. Kullanıcılar Getiri Toplayıcılar aracılığıyla çiftçilik yaptıklarında, ana Likidite Havuzlarından ve ayrıca yerel jetonları gibi Getiri Toplayıcılardan gelen teşviklerden faiz kazanabilirler.

Neden Beefy Finance?

Beefy Finance ile ilgili en dikkat çeken şey, Binance Smart Chain ve Avalanche, Heco, Polygon, Fantom, Harmony, Arbitrum, Celo, Moonriver ve Cronos dahil olmak üzere on farklı zincirle halihazırda ortaklık yapmış olan çoklu zincir entegrasyonudur.

Beefy Finance, yatırımcıların sürekli karar vermek ve manuel işlemler yapmak zorunda kalmadan havuzlar, projeler ve diğer getiri fırsatlarıyla etkileşim kurması için basit bir yol sağlayabilir. Bu nedenle, daha karmaşık stratejiler ve daha sık yeniden dengeleme yapmanıza yardımcı olabilir.

BIFI Token Nedir?

BIFI, Beefy Finance’in bir yönetim simgesidir. Platform geliri, tüm kasa karlarının küçük bir yüzdesinden elde edilir ve $BIFI hissesine sahip olanlara geri dağıtılır.

BIFI Tokeni Nasıl Satın Alınır?

BIFI Token’ı şu borsalar aracılığıyla satın alabilirsiniz:

  • DEX’ler: 1Inch, PancakeSwap, QuickSwap, Trader Joe, VVS Finance, SushiSwap…
  • CEX’ler: Binance, CoinEx, Nominex,…

Alternatif olarak, makalenin sonundaki takas düğmesi aracılığıyla BİR jeton satın almak için Coin98 Exchange’i kullanabilirsiniz.

BIFI Nasıl Saklanır?

BIFI jetonunu aşağıdaki basit adımlarla Coin98 Cüzdanında saklayabilirsiniz:

Adım 1: Cüzdanı açın ve ana ekranda Al’a tıklayın.

Adım 2: BIFI Token’ı arayın.

Adım 3: Doğru sonuca tıklayın, cüzdan adresini kopyalayın ve bu adrese BIFI gönderin.

Beefy Finance İyi Bir Yatırım Mı?

Beefy Finance Web Sitesine göre, bu getiri toplayıcı, ekosistemlerde toplam 249 Aktif Kasa ve yaklaşık 37.000 sahibi ile TVL’de 223 milyon $’a sahiptir. Şu anda lider Getiri Toplayıcıdır ve BSC’nin en fazla Dapp’a sahip ekosistem olmasına bakılmaksızın Binance Smart Chain’de kilitlenen ilk 10 toplam değerdedir. 2022 yılında Beefy, Beefy’nin DeFi olgunluğuna katkısı nedeniyle Binance tarafından raporlarında ve önerilerinde birçok kez bahsedildi. Ayrıca Binance Smart Chain’deki ilk toplayıcı olarak öne çıkıyor.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505