• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

iExec RLC (RLC) Nedir, Nasıl Alınır?

iExec RLC (RLC) Nedir, Nasıl Alınır?

iExec, ERC20 RLC belirteci tarafından desteklenen, kaynak sağlayıcıları kullanıcılarla birleştiren merkezi olmayan bir bulut bilgi işlem platformudur. iExec platformunun zincir dışı bilgi işlem yönleri (Ethereum yan zincirinde) için bir katkı kanıtı (PoCo) fikir birliği yöntemi kullanılır. PoCo konsensüs parametreleri, merkezi olmayan depolama ağına katkıda bulunan tüm işlem gücünün iyi niyetle hareket etmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

RLC Belirteci: Temel Bilgiler ve Rakamlar

iExec, ICO’ların ana akıma girmesinden yaklaşık bir yıl önce, Nisan 2017’de RLC jetonunu başlatmak için bir ilk madeni para teklifi (ICO) gerçekleştirdi. Lansman sırasında, 87 milyonluk maksimum arzın %69’u halka satılarak 12.15 milyon dolardan fazla toplandı ve o sırada onu altıncı en büyük ICO haline getirdi.

Kurucular ve yatırımcılar arzın %17,2’sini elinde tuttu, geri kalanı pazarlama, acil durum ve diğer operasyonel amaçlar için ayrıldı. Fayda açısından RLC, iExec protokolleri kullanılarak oluşturulan DApp’lerde kullanılan değişim mekanizmasıdır. RLC ayrıca çalışanlara ve PoCo konsensüs protokolünün veri seti sağlayıcılarına ödülleri dağıtmak için kullanılır.

Madeni paranın şu anda değeri 1,85 dolar ve RLC’nin mevcut dolaşım arzı 80,07 milyon, yani piyasa değeri 145,72 milyon dolar. İşlem hacmindeki son artış, 24 saatlik 17.84 milyon dolar veya piyasa değerinin %12’si okumasını gördü. Ana likidite sağlayıcısı olarak Binance, bir dizi ticaret çifti sunar. RLC/ETH, RLC/BUSD ve RLC/BTC çiftlerinin tümü yüksek likidite derecesine sahiptir, ancak Coin Market Cap’in değerlendirmesine göre 522/1000’de birincil ticaret çifti RLC/USDT biraz daha az likittir. Coinbase, Bithumb, Huobi Global ve Gate.io da değişim seçenekleri sunuyor. Binance’in rezervleri ayrıca ilk beş token adresinden üçünü oluşturuyor, diğer ikisi muhtemelen şirket adresleri. Toplam 20.287 benzersiz adres, ilk 100’ü arzın %78’ini elinde tutan RLC’ye sahiptir.

iExec RLC Madeni Parayı Nereden Satın Alabilirsiniz?

iExec RLC’yi nereden satın alacağınızı öğrenmek istiyorsanız, iExec RLC hisse senedi alım satımı için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance,

iExec RLC Coin Nasıl Satın Alınır?

  1. Yukarıda verilen herhangi bir Borsadan bir hesap için kaydolun.
  2. Hesabınızı doğrulayın.
  3. Hesabınıza para veya ödeme yöntemi ekleyin
  4. RLC’yi satın alın!

iExec RLC İyi Bir Yatırım Mı?

Bu, beyaz kağıtların okunması ve ekipte arka plan kontrolü yapılması dahil olmak üzere projeyi araştırdıktan sonra bireysel olarak belirlenmelidir. iExec, az sayıda rakip olduğu için merkezi olmayan bulut bilişim konusunda zamanının ilerisinde olabilir, ancak yatırım fırsatları her zaman risklere karşı tartılmalıdır.

iExec RLC Yükselecek Mi?

Dijital tahminciler, 2022 boyunca yavaş bir büyüme öngörüyor, ancak uzun vadede daha yüksek kazançlar sağlıyor. Ancak bu tahminciler, iExec RLC fiyat tahmin hedeflerini belirlemek için otomatik sistemler kullanır. Gerçek finansal tavsiye olarak kullanılmamalıdırlar.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505