• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Chrono.tech (TIME) Nedir, Nasıl Alınır?

Chrono.tech (TIME) Nedir, Nasıl Alınır?

Chrono.tech (TIME) (2016 yılında kuruldu) bir kripto para birimidir ve Ethereum platformunda çalışır. Chrono.tech.io, İK/işe alım/finans sektörlerini bozmayı amaçlayan geniş kapsamlı bir blok zinciri projesidir.

Chrono.tech (TIME), hem çalışanlar hem de işverenler için işe alım ve ödeme süreçlerinin önündeki engelleri azaltmaya veya ortadan kaldırmaya yardımcı olarak İnsan kaynakları ve finans için kapsamlı bir ekosistem inşa ediyor. Blockchain teknolojisinin, dünyanın neresinde olursa olsun herkesin erişebileceği yeni bir istihdam fırsatları dünyasının kilidini açmanın ve zamanında ve adil bir şekilde ödeme yapılmasını sağlamanın anahtarı olduğuna inanıyorlar.

Chrono.tech Nedir?

Avustralyalı bir firma, işletmelerin müteahhitlerle bağlantı kurma şeklini dönüştürmek için 2016 yılında Chrono.tech’i kurdu. Chrono.tech, LaborX.io iş platformu ve TimeX.io kripto para borsası dahil olmak üzere çeşitli dApp’lerin geliştirilmesini kolaylaştırdı. Chrono.tech, finansal kuruluşlara ödeme işleme işlerinde yardımcı olacak devrim niteliğinde bir teknolojidir. Para birimi kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan uygulamalar, kendi yan zincirlerini oluşturmak için özel fikir birliği algoritmasından yararlanır. Ethereum platformunda bir zaman kanıtı belirtecidir ve blok zinciri teknolojisini de içerir. Şirket, işverenler ve işçiler için Ödeme ve İşe Alım Süreçlerindeki darboğazları ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Ödül olarak çalışma saatleri için jetonlar (LT Jetonları) aracılığıyla, herkesin çalışarak harcanan her dakika için ödeme almasını istiyor.

İK çözümlerine odaklanan bir Fintech Şirketi olarak Chrono.tech, Blockchain Teknolojilerini kullanarak hem İşverenler hem de çalışanlar için işe alım ve ödeme süreçlerinin önündeki engelleri ortadan kaldırır. Chrono.tech’in geliştirmedeki başarıları, LaborX.io iş platformu ve TimeX.io kripto para borsası gibi dApp’leri başarıyla başlatmaktan özel konsensüs algoritmasıyla kendi yan zincirinde çalışmaya kadar uzanıyor.

TimeX

TimeX, Chrono.tech tarafından başlatılan bir dApp’dir, plazma tabanlı bir değişimdir. Platform, hem merkezi hem de merkezi olmayan teknolojileri bir araya getirerek hız, güvenlik, maliyet ve önden çalışan ve yasa dışı faaliyetlere karşı koruma açısından her iki dünyanın en iyisini sunar.

LaborX

LaborX, Chrono.tech tarafından başlatılan bir dApp’tir, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bireyleri iş fırsatlarıyla buluşturan ve kripto parayla ödeme almalarını sağlayan küresel bir işe alım platformudur. Yazılım, her iki taraf için verimli işlemler ve sağlam korumalar sunar.

PaymentX

PaymentX, Chrono.tech tarafından başlatılan bir dApp’dir, işiniz için otomatik bir kripto para birimi bordrosu çözümüdür. Tek bir tıklamayla ekibe kripto kullanarak ödeme yapmak, profesyonel faturalar göndermek ve almak, düzenli ödeme tarihlerini ayarlamak için kullanılır – hepsi hızlı ve rahat bir şekilde!

Chrono.tech’i Nasıl Satın Alabilirim?

1.Hesabınıza para yatırın.

2.Satın almak istediğiniz Chrono.tech (veya Avustralya Doları eşdeğeri) miktarını girin.

3. Chrono.tech satın alımınızı onaylamak için “Satın Al”a tıklayın ve Chrono.tech’iniz dakikalar içinde CoinSpot cüzdanınıza ulaşacaktır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505