• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Venus (XVS) Nedir, Nasıl Alınır?

Venus (XVS) Nedir, Nasıl Alınır?

Venus, dijital varlıklar üzerinde ödünç verme, ödünç alma ve kredi sağlayan Binance Smart Chain üzerinde çalışan özel bir protokoldür. Venus, kripto para biriminde merkezi ve hatta merkezi olmayan borsalardan daha iyi bir Defi ekosistemi oluşturma eğilimindedir.

Faaliyetinden itibaren Venus, tüketicilerin teminatlara karşı yatırım yapmasına izin verir. Bu yatırım, çok düşük bir maliyetle yüksek hızda işlem görmektedir. Ayrıca, kullanıcılar birkaç saniye içinde VAI sabit paraları basabilir. Venus protokolü aşağıdaki önemli noktalara sahiptir:

  • Dijital varlıkların kredi kontrolleri olmadan ve KYC’yi rahatsız etmeden ödünç alınmasını sağlar.
  • Teminattan istikrarlı madeni paraların hızlı bir şekilde basılmasına izin verir. Teminat ayrıca küresel olarak çeşitli yerlerde kullanılabilir.
  • Kararlı madeni paraların ve dijital varlıkların teminat olarak yatırılmasına ve getiri getirilerinin elde edilmesine olanak tanır.
  • Protokol, dağıtımda şeffaflık ve adalet sağlamak için belirteci tarafından yönetilir.

Venus’ü (XVS) Benzersiz Yapan Nedir?

Venus’ün ana gücü, Binance Akıllı Zinciri üzerine inşa edilmiş olmasının doğrudan bir sonucu olan yüksek hızı ve son derece düşük işlem maliyetleridir. Protokol, neredeyse anında işlemleri sayesinde kullanıcıların Bitcoin (BTC), XRP Litecoin (LTC) ve diğer kripto para birimleri için borç verme piyasalarına gerçek zamanlı olarak likidite sağlamalarını sağlayan ilk protokoldür.

Venus Protokolünü kullanarak likidite sağlayan müşterilerin kredi kontrolünden geçmesi gerekmez ve Venus merkezi olmayan uygulaması (DApp) ile etkileşime girerek hızlı bir şekilde kredi alabilirler. Merkezi bir otorite bulunmadığından, kullanıcılar coğrafi bölgeleri, kredi puanları veya başka herhangi bir şeyle kısıtlanmazlar ve her zaman yeterli teminat göndererek likidite sağlayabilirler. Bu krediler, katkıları için değişken bir APY alan Venus kullanıcılarının katkıda bulunduğu bir havuzdan sağlanır. Bu krediler, borçlular tarafından platformda yapılan aşırı teminatlı mevduatlarla güvence altına alınır.

Piyasa manipülasyon saldırılarından kaçınmak için, Venus Protokolü, değiştirilemeyecek doğru fiyatlandırma verileri sağlamak için Chainlink’ten olanlar da dahil olmak üzere fiyat besleme kahinlerinden yararlanır. Binance Akıllı Zincir sayesinde protokol, fiyat akışlarına daha düşük maliyetle ve daha iyi verimlilikle erişerek sistemin genel maliyet ayak izini azaltır.

XVS Nereden Alınır ve Depolanır?

Venus jetonunu Kasım 2020’den itibaren yalnızca bir borsada takas edebilirsiniz. Bu tek borsa Binance’dir. XVS jetonu, Binance zincir jetonlarından biridir. Coinomi Wallet, Enjin Wallet, Guarda Wallet, Trust Wallet, Wallet, Ledger Nano S ve Atomic WalletEdge gibi Binance destekli cüzdanlarda saklayabilirsiniz. Binance borsası, Binance Coin (BNB), Tether (USDT), Binance USD (BUSD) ve Bitcoin (BTC) karşısında XVS tokenlerini listeledi. Şu anda Venus’ü tedarik edecek doğrudan bir “fiat rampaları” yok.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505