• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Prometeus (PROM) Nedir, Nasıl Alınır?

Prometeus (PROM) Nedir, Nasıl Alınır?

Prometeus ekosistemi, tamamen güvenilir ve anonim veri depolama ve paylaşımını sağlayan blok zinciri tabanlı merkezi olmayan ve güvenli bir platformdur.

Prometeus başlangıçta bir veri ticareti pazarı olarak tasarlandı. Stoa olarak bilinen Prometeus veri alışverişi platformu, kullanıcıların kişisel verilerini satmaları veya dosya olarak saklanan emeklerinin ödüllerini almalarını sağlar. Örneğin, sanatçılara benzersiz müzik, film, fotoğraf vb. satma karşılığında hayranlarından teşvik almalarını sağlar. Herhangi bir endüstriden veri üreticilerini veri tüketicilerine bağlayan, merkezi olmayan bir çapraz yatay büyük veri merkezi (Sağlık Hizmetleri, Finans, Kamu, Araştırma, Perakende, Pazarlama) görevi görür.

Prometeus Ağı Hakkında

Prometeus Coin, veri odaklı bir DeFi girişimidir. Prometeus Network (PROM), veri aracılık zorluklarının üstesinden gelmeyi amaçlayan bir projedir. Tamamen merkezi olmadığı söylenen girişim, gerçek dünyadaki veri komisyonculuğu endişelerini gidermeyi amaçlıyor ve bu yönde ilerliyor. PROM, Prometeus’un yerel yardımcı program simgesidir.

Ana ağ faaliyete geçtiğinde, kullanıcıların Proof of Stakeed Authority (PoSA) ağ konsensüsünde yer almak ve karşılığında PROM teşvikleri almak için PROM’u stake etmeleri gerekecektir. PROM, Prometeus tabanlı uygulamalarda hizmetler için ödeme yapmak için de kullanılır.

Prometeus Ağı, verilerle bağlantı kurmak ve verilerden yararlanmak için yeni yollar sunarak insanlara ait veri pazarlarına güç sağlar. Sınırlar ve yetki alanları arasında çalışmak için eşler arası bir model kullanırlar. Amaçları, veri sahiplerine verilerinin kontrolünü geri vermek ve herkesin kendilerini özgürce ifade etmesine izin vermektir.

Prometeus Ağı [PROM] Nedir?

Prometeus Ağı açık kaynaklıdır ve halka açıktır. Katılmak ve kullanmak ücretsizdir ve kimsenin mülkiyetinde veya kontrolünde değildir.

Blok zinciri tabanlı altyapı, sansür olmadan açık ve küresel iletişimi sağlamayı amaçlamaktadır. Herhangi bir verinin güvenli ve merkezi olmayan satın alınmasını ve satılmasını sağlar. Prometeus ürünleri, hiç kimse tarafından düzenlenmez ve ademi merkeziyetçi olmaları nedeniyle hiçbir engelle durdurulamaz.

Prometeus, güvenli ve anonim veri depolama ve paylaşım sağlamak amacıyla Prometeus Labs tarafından geliştirilen bir katman 2 merkezi olmayan çerçevedir. Binance Akıllı Zincir, Prometeus düğümleri arasındaki iletişim için kullanılırken, Arweave elektronik belgeleri tutmak için ve Sia Skynet bunları yaymak için kullanılır.

Prometeus Ağının [PROM] Kurucuları Kimdir?

Onlar, merkezi olmayan, sansürsüz iletişim kavramıyla birleşmiş birçok meslek ve işletmeden profesyonellerden oluşan bir grup olan Prometeus Laboratuvarlarıdır. Blok zinciri ve kriptografi, yapay zeka, büyük veri, reklam teknolojisi ve veri komisyonculuğu konularında önemli deneyime sahip çok yetenekli uzmanlardan oluşan bir gruptur.

Mesleki deneyimleri, onları mevcut dijital ortamda yaygın olan veri gizliliği ve konuşma özgürlüğü ihlalleri gibi şok edici bir soruna yöneltti. Prometeus böyle kuruldu. Kullanıcıların verilerine tamamen sahip olmalarını ve bunlardan para kazanmalarını sağlayan bir veri ticaret sistemi oluşturdular.

Prometeus Ağını Benzersiz Kılan Nedir?

Akıllı sözleşmelere dayalı iş mantığı, tüm değeri sürdürülebilir ve şeffaf bir şekilde sisteme yayar. Tüm finansal veriler, özünde halka açık bir blok zincirine kaydedilir.

Prometeus ağındaki veriler, dağıtılmış bir veri depolama sisteminde süresiz olarak saklanır. Doğası gereği, Prometeus Ağındaki hiçbir bilgi sansürlenemez: tasarım gereği filtreleme mümkün değildir. Kendi kendini düzenleyen topluluk, itibar yönetiminden sorumludur.

Prometeus Network’ü [PROM] Nereden Satın Alabilirsiniz?

Binance, Bittrex ve Bitmax gibi birçok borsada PROM satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505