• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

StormX (STMX) Nedir, Nasıl Alınır?

StormX (STMX) Nedir, Nasıl Alınır?

StormX, insanların alışveriş yaparken kripto para kazanmalarına olanak tanıyan ve aksi takdirde kriptoyla ilgilenmeyen kişilere piyasada parmaklarını oynatma şansı veren bir platformdur. Ama StormX (STMX) nedir? StormX nasıl çalışır? StormX ne için kullanılır? StormX fiyat tahmini nedir? Hadi bir bakalım.

StormX Nedir?

Bazı kripto para birimlerindeki sorun, onlar için gerçek dünyada bir kullanım bulmanın zor olabilmesidir. Kendi yerel sistemlerine yatırılabilirler ve hem kripto hem de fiat para birimleri için takas edilebilirler, ancak gerçek dünyada gerçekten bir şeyler satın alma açısından genellikle o kadar kullanışlı değildirler. Ayrıca, kripto para birimini ele geçirme süreci göz korkutucu olabilir. Bir borsaya kaydolmanız ve çoğu durumda oldukça karmaşık ve zaman alan bazı kontrollerden geçmeniz gerekir. Bu, kriptoya yatırım yapmakla ilgilenen ancak nereden başlayacağından emin olmayan birini erteleyebilir.

StormX bu sorunu çözmeyi hedefliyor. StormX, insanların alışveriş yaparken kripto para kazanmalarını amaçlayan web ve mobil tabanlı bir uygulamadır. Buradaki fikir, insanların geleneksel, itibari para, para birimi kullanarak ortakları aracılığıyla bir şeyler satın almak için kullanmaları ve karşılığında kripto şeklinde geri ödeme ödülleri almalarıdır. STMX, StormX’in yerel belirteci olsa da, StormX’i dikkate değer kılan şey, insanlara STMX’te mutlaka para iadesi vermemesidir. Bunun yerine, sistem kullanıcıları, Ethereum blok zincirine dayanan uygulamayı kullanmanın bir ödülü olarak bitcoin, eter ve DAI stabilcoin gibi diğer kriptoları alma fırsatına sahiptir.

STMX jetonunun kendisi, StormX platformunun staking ve yönetimi için kullanılır. StormX’in düzgün çalışması için kullanıcıların uygulamalarını kripto cüzdanlarına bağlamaları gerekir. Bunu yapmak, insanlara daha büyük ödüller kazanma şansı verir. Sahipler, STMX’te ödenen ödüller karşılığında parayı ağ üzerinde stake edebilirler ve platformun nasıl geliştiğine ilişkin tekliflere oy verebilirler.

Kafa karıştırıcı bir şekilde, STMX, beyaz kağıdında lansman öncesi kodu STORM ile anılır. STORM kaydına sahip bir jeton var, ancak bu, Avalanche tabanlı bir getiri jetonu olan Storm Token. İkisini karıştırmamak önemlidir.

StormX, Seattle merkezli girişimciler Simon Yu ve Calvin Hsieh tarafından 2015 yılında kuruldu, ancak madeni para 2017’nin sonlarına kadar açık ticarete girmedi. Şu anda Yu, platformun CEO’su, Hsieh ise CTO’dur. Uygulamanın web sitesine göre StormX ekibinde şu anda 22 kişi bulunuyor. Token, 2017 yılında 30.72 milyon dolar (23.26 milyon sterlin) yükselen bir ilk madeni para arzına (ICO) maruz kaldı.

StormX İyi Bir Yatırım Mı?

Olabilir. Tahminler genellikle olumludur, ancak tahminlerin sıklıkla yanlış olabileceğini belirtmemiz gerekir. Kendi araştırmanızı yapmanız gerekecek ve yatırım yapmadan önce fiyatların düşebileceğini ve yükselebileceğini unutmayın ve asla kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla yatırım yapmayın.

StormX (STMX) Satın Alma Adımları

Adım 1: Henüz ETH – Ethereum sahibi değilseniz, Coinbase, Bitfinex, Bitstamp, Kraken gibi kredi, banka veya banka havalesi kabul eden borsalar aracılığıyla ETH satın almanız gerekir. 2. Adımdaki borsa BTC’yi kabul ediyorsa, ETH yerine BTC – Bitcoin kullanabilirsiniz.

Adım 2: StormX ticareti yapan aşağıdaki borsalardan birinde hesap açın:

  • Binance
  • Upbit
  • ZT
  • Bittrex
  • Bitvavo
  • Kucoin

Adım 3: ETH, BTC’nizi yeni kurduğunuz borsadaki hesabınıza aktarın.

Adım 4: Size uygun fiyata limit emrini kullanarak SATIN AL işleminizi gerçekleştirin.

Adım 5: StormX’inizle uyumlu cüzdanınızı kurun.

Adım 6: StormX’inizi borsadan cüzdanınıza aktarın ve özel anahtarınızı güvenli bir yerde saklayın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505