• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Mines of Dalarnia 2.0 1. Çeyrek Lansman İçin Yolda

Mines of Dalarnia 2.0 1. Çeyrek Lansman İçin Yolda

Tüm piyasa çalkantılarıyla birlikte, birçok DAR token sahibinin inancının sarsılması şaşırtıcı değil. Bunu Mines of Dalarnia ekibi, yakın zamanda yatırımcılara ve oyunculara 1Q lansmanı için planladıkları yol haritasının bozulmadığını garanti etmek için bir duyuru yaptı.

Binance’deki DAR Token fiyatı son zamanlarda düşüşte olsa da, 2.0 ana ağının lansman tarihi yaklaştıkça fiyat yörüngesinin yakında patlayıcı bir büyüme göreceğine inanıyoruz. İşte DAR Token’ın bir göz atmaya değer olduğunu düşünmemizin en önemli 3 nedeni;

I. Deneyimli Oyun Stüdyosu

Mines of Dalarnia’nın arkasındaki geliştirici Workinman’dır. Bu şirket on yılı aşkın süredir oyun geliştiriyor ve Disney ve Discovery gibi saygın müşterilerle çalışıyor. DAR ekibi tarafından ara sıra yayınlanan teaserlardan bile, sanat eserinin ve özel efektlerin zenginleştirici olduğu görülebilir.

Mines of Dalarnia

II. İyi Finanse Edilen ve Desteklenen

DAR ekibi, son IFO’sunda 3 milyon ABD dolarından fazla para topladı. Bu, şirkete ürünün her zaman güncellenmesini sağlamak için iyi bir pist sağladı. Başka bir deyişle, uzun ömürlülük garanti edilir. Mines of Dalarnia projesi, oyun verilerinin bir kısmını depolamak için Chromia blok zincirini kullanıyor. Chromia, yakın zamanda ayak izlerini büyütmek için fon alan ilişkisel bir veritabanı blok zinciridir. DAR projesinin Animoca, Bitscale Capital ve NGC Ventures gibi yatırımcıları da var.

III. En Önemlisi – Eğlenceli ve Bağımlılık Yapıcı

Oyuncuları çekmek ve elde tutmak için bir oyunun eğlenceli bir oyun olması gerekir. Dalarnia Madenleri bu açıdan başarısız olmadı. Oyunun alfa versiyonunu oynayanların çoğu eğlenceli bir oyun olduğu yorumunu yaptı. Editör ekibimiz bile denemek için yola çıktı ve bu yorumları kabul etti.

Gerçek DAR Token’ı kullanarak yaklaşmakta olan 2.0 lansmanı ile heyecanlıyız ve denemek için herkes sabırsızlanıyor.