• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

VeThor Token (VTHO) Nedir, Nasıl Alınır?

VeThor Token (VTHO) Nedir, Nasıl Alınır?

VeThor Token, VeChainThor Blockchain kullanmanın maliyetini yansıtan standart bir VIP-180 tokenidir. Temel amacı blok zincirindeki süreçleri ve işlemleri kolaylaştırmaktır ve temel olarak ağın akıllı sözleşme katmanı görevi görür.

VeChainThor, her büyüklükteki kurumsal müşterilere blok zinciri teknolojisini dahil etmeyi amaçlayan halka açık bir blok zinciridir. VeChainThor genel blok zinciri iki token kullanır: VeThor Token ve VeChainThor Token. VeChain ilk olarak 2015’te tanıtıldı, ancak 2018’de büyük bir yeniden markalaşma geçirdi. VeChain Token (VET) platformun yerel tokeni olsa da, VeThor Token (VTHO), blok zincirin genel işlevselliği için kritik öneme sahiptir.

VeChainThor, yenilikçi yönetişim ve ekonomik modelleri ile kendine özgü protokol iyileştirmeleri sayesinde uzun vadeli ve ölçeklenebilir bir iş blok zinciri ekosisteminin temeli olacak şekilde tasarlanmıştır.

2014’ten beri Ethereum, halka açık blok zincirlerinin en son teknolojisi olmuştur. Bakiye bilgisi dışında bilgi de depolayabilen bir hesap modelinin getirilmesi; blok zincirinin gerçek dünyadaki daha karmaşık nesneleri ve faaliyetleri tanımlamasına izin veren akıllı sözleşme kavramı; ve fikir birliğine dayalı hesaplamalar ve akıllı sözleşmelerin Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu olmasını sağlayan Ethereum Sanal Makinesinin (EVM) icadı.

Kurucu

VeChain’in başkanı ve CEO’su Sunny Lu’dur. Profesyonel hayatı bir dizi beklenmedik bükülmeler ve dönüşler aldı. Sunny Lu, 2009 yılında Bacardi Çin’in BT Müdürü olarak işe alındı. Bir yıl sonra moda dünyasına geçerek Louis Vuitton Çin’in baş teknik sorumlusu oldu. 2014 yılında şirketin BT sektörüne geçerek Çin bölümünün CIO’su oldu.

VeChain fikri bir yıl sonra, 2015 yılında doğdu ve Sunny Lu şirketi kurdu. VeChain, aslen Çin’in en güçlü blok zinciri şirketlerinden biri olan Bitse’nin bir yan kuruluşuydu. Sunny Lu sonunda Bitse’den ayrıldı ve VeChain kendi şirketi oldu. Şirket, 2018’de VeChainThor blok zincirinin ve VeThor jetonunun oluşturulmasıyla sonuçlanan büyük bir yeniden markalaşma sürecinden geçti.

VeThor; Benzersiz Bir Kripto Para Birimi Simgesi

VIP-180 Standard tokeni olan VeThor Token (VTHO) ayırt edicidir. VTHO, VeChainThor’un operasyonunun ayrılmaz bir parçasıdır ve VeChain Token (VET), ana değer transfer tokeni olarak hizmet eder. Blok zincirinin çift jetonlu tasarımı, yatırımcıların yatırımlarını çeşitlendirerek her iki jetonu kullanarak projeye katılmalarını sağlar.

Artan işlem hızları ve açık kaynak tasarımı, VeChainThor blok zincirini ayırt ederek geliştiricilerin çabalarını bir araya getirmelerini sağlar. VeChainThor ayrıca, kullanıcıların çok taraflı ödemeleri ve çok görevli işlemleri düzenlemelerini sağlayan meta-işlem özellikleri de oluşturdu. Her seviyedeki kurumsal müşteriler, esnekliği nedeniyle blok zinciri özelliklerinden faydalanacaktır. VeChainThor ağı, işlemler ve akıllı sözleşmeler, VET’nin piyasa değeriyle ilgisi olmayan VTHO belirteci kullanılarak gerçekleştirildiğinden, ikili belirteç tasarımından da yararlanır.

VeThor Token Nasıl Satın Alınır?

Bazı kripto para birimlerini elde etmek zordur ve VeThor jetonu bunlardan biridir. VeThor jetonunu satın almanın yolunu anlatacağız.

Adım 1: VTHO için en iyi borsayı bulun

Adım 2: Bir hesap oluşturun

Adım 3: Hesabınıza para yatırın

Adım 4: VeThor token satın alın

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505