• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Hathor (HTR) Nedir, Nasıl Alınır?

Hathor (HTR) Nedir, Nasıl Alınır?

Hathor, yüksek ademi merkeziyetçiliği ve yüksek ölçeklenebilirliği benzersiz bir kombinasyonuna sahip finansal işlemler ve sözleşmeler için dijital bir platformdur. Ölçek, verimlilik, uzun vadeli güvenlik ve ağ dağıtımı yoluyla sansür direncinin bir araya getirildiği veya mevcut maliyetleri ve bürokrasiyi büyük ölçüde azaltabileceği çoklu kullanım durumları için mükemmel ortamı yaratır.

Hathor, hem yönlendirilmiş asiklik grafik (DAG) hem de blok zincir teknolojilerinin birleştirilmiş kavramlarına dayanan, tamamen yeni bir mimariden oluşan bir işlemsel fikir birliği platformudur. Hathor, bir DAG işlem zincirine bir mayınlı blok zinciri ekleyerek, dağıtılmış defter ağları arasında ölçeklenebilirlik ve ademi merkeziyetçilik bakımını çözer. Blok zinciri, saniyedeki işlem sayısı az olduğunda güvenliği sağlarken, sayı önemli ölçüde arttığında DAG üstün gelir.

Hathor, Bitcoin madencileri ağına bindirmeyi seçti, böylece dağıtılmış defteri, madenci ağı tarafından da doğrulanabilir ve doğrulanacaktır. Hathor’un birleştirilmiş madenciliği sadece Bitcoin madenciliğini olumsuz etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda madencilerini makinelerini çalışır durumda tutmaya teşvik ediyor ve onlara hiçbir ekstra ücret ödemeden HTR jetonları veriyor.

Ana Özellikler

Özel Belirteçler: Kullanıcılar, yalnızca tek bir tıklama ile Hathor Ağı üzerinde özelleştirilmiş özelliklere sahip kendi dijital belirteçlerini oluşturabilir. Yüksek ölçeklenebilirlik ve yerel HTR belirteçlerinin merkezi olmayan fikir birliği ile aynı teknik varsayımlar altında tamamen çalışacaklar. Bu belirteçler her zaman 1 HTR’nin fiyatından bağımsız olarak çalışacak ve birden fazla amaca hizmet edebilirler: bir şirkete (hisse senedine) finansal katılım, belirli bir mağazanın veya ağın kilometre veya sadakat puanları, oylar, web sitesi alanları gibi dijital ürünlerin mülkiyeti, vb.

Nano Sözleşmeler: İki veya daha fazla kişinin fonlarını Hathor Ağı aracılığıyla Nano Sözleşme adı verilen ve daha sonra çözülecek şekilde özel bir işleme aktardığı, Akıllı sözleşmelerin basitleştirilmiş bir versiyonu. Bir sözleşme, fonların nihai dağıtımına, yani sözleşmenin her bir katılımcısının kaç token alacağına karar vermek için uygulanan bir kurallar dizisidir. Nano Sözleşmelerdeki diğer bir kavram, gerçek dünyadan (ağ dışından) bilgi parçalarını ağa gönderen aracılar olan Oracle’lardır.

Hathor Neden İyi Bir Yatırımdır?

Hathor’un iyi bir yatırım olmasının ana nedeni, teknolojik olarak büyük ölçüde gelişmiş bir proje için hala değerinin çok düşük olması ve piyasa değerinin oldukça düşük olmasıdır. Başka bir deyişle, fiyat fırlamadan önce HTR’ye yatırım yapabilirsiniz!

Hathor Network’e yatırım yapmanın iyi olmasının bir başka nedeni de, projenin muazzam bir hızla genişlemesi ve sürekli olarak yeni özelliklerin eklenmesidir. Örneğin, Hathor zaten ERC-20 belirteçleriyle uyumluluğa sahiptir. Ancak gelecekte Hathor Ağı, ERC-721 belirteç standardı için de destek ekleyecek – başka bir deyişle, Hathor tüm Ethereum tabanlı NFT’lerle uyumlu olacak!

Yakın gelecekte Hathor Ağı’na eklenecek olan bir diğer özellik, merkezi olmayan bir değişim (DEX) olacaktır. Bu borsa Atomic Swap ile oluşturulacak ve muhtemelen piyasadaki tüm merkezi olmayan borsalar arasında en düşük ücrete sahip DEX olacak ve bu da onu Uniswap veya PancakeSwap’tan daha popüler hale getirebilir.

Son olarak, Hathor’un iyi bir yatırım olmasının bir başka nedeni de, teknik bilgisi ve sıfır blok zinciri deneyimi olmayan kişiler için bile kullanımı maksimum düzeyde kolay olacak şekilde özel olarak tasarlanmış olmasıdır. Hathor Ağı ile, kelimenin tam anlamıyla, herkes kendi akıllı sözleşmelerini bir dakikadan daha kısa sürede zahmetsizce uygulayabilir!

Hathor (HTR) Nereden Alınır?

Şu anda, Hathor yalnızca belirli sayıda kripto para borsasında mevcuttur. HTR’yi KuCoin, Gate.io, AscendEX, CoinEx ve CoinMetro üzerinden satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505