• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

RMRK (RMRK) Nedir, Nasıl Alınır?

RMRK (RMRK) Nedir, Nasıl Alınır?

Hiç şüphe yok ki, NFT’ler hala dünyadaki en sıcak kripto trendi ve RMRK gibi NFT ile ilgili kripto projeleri çok karlı olabilir. Birçok kripto yatırımcısı için, yeni nesil NFT altyapısını geliştiren projeler satın almak, NFT’leri toplamaktan daha çekici ve bu yüzden RMRK’nin iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorlar – geleceğin NFT’lerinin nasıl görüneceğini şekillendirmesi muhtemel çığır açan bir çözüm. . Ancak RMRK gerçekten piyasadaki en büyük altcoinlerden biri olabilir mi?

RMRK Kripto Para Birimi Nedir?

RMRK Protokolü (RMRK), Polkadot (DOT) ağını kullanan Kusama blok zinciri üzerine inşa edilmiş benzersiz bir NFT çözümleri setidir. RMRK’nin temel amacı, insanların günümüzün ana akım NFT’lerinin çoğundan çok daha işlevsel olacak yeni nesil NFT’leri kolayca oluşturmalarını sağlamaktır.

Basit bir deyişle, RMRK Protokolü kendisini “bir dizi NFT lego” ve ayrıca NFT’ler oluşturmak için bir dizi Kusama blok zinciri standardı olarak tanımlar. RMRK sayesinde herkes, blockchain teknolojisi veya akıllı sözleşmeler hakkında hiçbir şey bilmek zorunda kalmadan kendi NFT’lerini zahmetsizce oluşturabilir.

Ayrıca önemli olan, RMRK’nin yalnızca bağımsız NFT’ler oluşturmanıza izin vermek için değil, aynı zamanda birbiriyle bağlantılı karmaşık NFT sistemleri oluşturmak için tasarlanmasıdır. Başka bir deyişle, NFT’leri içeren sanal dünyalar ve oyunlar oluşturmak için RMRK Protokolünü kullanabilirsiniz!

RMRK Neden İyi Bir Yatırımdır?

RMRK’nin iyi bir yatırım olmasının ana nedeni, RMRK Protokolü ile yapılan NFT’lerin, günümüz piyasasında mevcut olan çoğu Fungible olmayan jetonlardan çok daha gelişmiş olmasıdır. En önemlisi, RMRK Protokolü ile oluşturulan tüm NFT’ler varsayılan olarak zincirler arası birlikte çalışabilir: farklı ağlar arasında zahmetsizce aktarılabilirler, bu da yalnızca işlevselliklerini değil aynı zamanda değerlerini de büyük ölçüde artırır.

Elbette, RMRK ile oluşturulan NFT’ler de çok karmaşık, etkileşimli olabilir ve çeşitli multimedya türleri içerebilir. Ayrıca, uzun vadede likit kalacak ve NFT ekosistemi genişleyip geliştikçe ileriye dönük uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.

RMRK’nin iyi bir yatırım olmasının bir başka önemli nedeni de projelerin muazzam bir hızla büyümeye devam etmesi ve gelecekte eklenecek özelliklerin gerçekten heyecan verici olması ve büyük olasılıkla tüm NFT pazarı için devrim niteliğinde olması.

Diğer birçok NFT projesi gibi, RMRK da meta veri tabanıyla uyumlu olmak için çalışıyor. Ancak gerçekten göze çarpan şey, RMRK Protokolü ile oluşturulan NFT’lerin, NFT’lerin geçici olarak gönderilmesini veya kiralanmasını ve kiranız için NFT’ler için zincir üzerinde telif hakkı kazanmasını sağlayacak olmasıdır. Başka bir deyişle, RMRK, NFT’lerinizi pasif bir gelir kaynağına dönüştürmenize olanak tanır; bu, uzun vadeli kazançlar arıyorsanız RMRK’nin iyi bir yatırım olduğu anlamına gelir.

RMRK Kripto Nereden Alınır?

RMRK Protokolü hala küçük bir piyasa değeri simgesidir ve yalnızca belirli sayıda kripto borsasında mevcuttur. Şu an için KuCoin, Binance, Gate.io ve BKEX üzerinden RMRK satın alabilirsiniz.

NFT’leri toplamak size büyük kazançlar sağlayabilir, ancak RMRK Protokolü gibi NFT altyapısına yatırım yapmak daha da karlı olabilir. RMRK yapmak için iyi bir yatırımdır çünkü bireylere ve işletmelere metaverse uyumlu ve zincirler arası birlikte çalışabilirlik özelliğine sahip yeni nesil NFT koleksiyonlarını zahmetsizce oluşturma yetkisi verir. Tüm bu faktörler nedeniyle, RMRK protokolünün öngörülebilir gelecekte büyümeye devam etmesi muhtemeldir ve hatta piyasadaki en büyük altcoinlerden biri haline gelebilir!

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505