• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Humanscape (HUM) Nedir, Nasıl Alınır?

Humanscape (HUM) Nedir, Nasıl Alınır?

Humanscape, blok zincirlere dayalı merkezi olmayan bir hasta ağıdır. Humanscape, topluluk faaliyetlerine dayalı olarak birbirleriyle entelektüel ve duygusal etkileşim yoluyla hastaların hastalıklarının üstesinden gelmeleri için pratik yardım sağlayabilir.

Bu sürecin, veri merkezimizde çeşitli hastalık gruplarına ilişkin yüksek hacimli hasta verileri, yani PGHD oluşturması ve toplaması bekleniyor. Ayrıca, Humanscape, hastaları ilaç firmaları ve araştırma enstitüleri gibi harici endüstri sektörlerine bağlayarak tedavisi olmayan hastalıklara yönelik aktif araştırmaları ve yeni ilaçların geliştirilmesini kolaylaştırır ve hastaların yaşam tarzlarını ve semptomlarını sürekli kendi kendine yönetmeleri yoluyla komplikasyonlardan kaçınmalarına ve sağlıklı yaşamdan keyif almalarına yardımcı olur. Blok zincirinde saklanan veriler, hiçbir üçüncü taraf sağlık verilerini tekelleştiremez ve PGHD’den elde edilen kar hastalara iade edilir. Bu hizmetler ile Humanscape, herkesin sağlıklı olduğu bir dünyaya katkı olarak, hastaları tedavisi olmayan hastalıklardan kurtarmak için adımlar atıyor.

Pek çok kişi, ya tedavi edilemez olmaktan ya da durumlarının kesin nedenini ve uygun tedaviyi bilmemekten, üstesinden gelinmemiş birkaç hastalık nedeniyle acı çekiyor. Humanscape, çok sayıda hastadan elde edilen sistematik olarak organize edilmiş bir verinin fethedilmemiş hastalıkları ele alabileceğini düşünüyor. Hasta tarafından oluşturulan sağlık verileri (PGHD), genel sağlık verilerinin yaklaşık %60’ını oluşturur. Ancak, toplanabileceği ve organize edilebileceği güvenilir bir platformun olmaması nedeniyle, yalnızca parçalanmış biçimde gelir. Humanscape, PGHD’yi tek bir kaynağa entegre ederek hastalıkları ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır.

Humanscape, hastalara, topluluk faaliyetlerine dayalı olarak birbirleriyle duygusal ve entelektüel etkileşim yoluyla hastalıklarının üstesinden gelmeleri için pratik yardım sağlayabilir. Sürecin, farklı hastalık gruplarında PGHD gibi önemli miktarda hasta verisi üretmesi ve toplaması bekleniyor. Humanscape, hastaları araştırma enstitüleri ve ilaç şirketleri gibi harici endüstri sektörlerine bağlayarak, tedavisi olmayan hastalıklar üzerinde sürekli çalışmayı ve yeni ilaçların formülasyonunu da kolaylaştırır. Hastaların, semptomlarını ve yaşam tarzlarını sürekli olarak kendi kendilerine yönetmeleri yoluyla sağlıklı yaşamlardan keyif almalarına ve komplikasyonlardan kaçınmalarına yardımcı olur.

Günlük hastalık kayıtları, uygulanan ilaçlar, ilişkili semptomlar ve IoT verileri dahil olmak üzere hastanın sağlık profili, profil bölümünde toplu olarak kaydedilebilir ve yönetilebilir. Hastaların rızasıyla, veriler klinik çalışmalar ve araştırmalar için kullanılabilir ve iyileşme şansı daha yüksektir.

Hastalar tarafından sağlanan sağlık kayıtları tek bir platformda taranabilir. Daha nadir hastalıklar daha az bilgiye sahiptir. Bu açıdan en küçük bilgi bile değerlidir ve önemli ölçüde katkı sağlayabilir.

Humanscape(HUM) Nasıl Satın Alınır?

Binance, Bitcoin, Ether, Ether Classic ve diğer kripto para birimlerini kitlelere ulaştırmayı amaçlayan Malta merkezli bir değişim platformudur. Binance ilk Humanscape’inizi (HUM) satın almak için;

  1. Binance hesap oluşturun
  2. Binance hesabınızı e-posta ile doğrulayın
  3. Binance hesabınıza para yatırın
  4. Binance hesabınızda işlem yapın

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505