• BITCOIN/TL
    2088688,555
    % 0,32
  • ETHEREUM/TL
    101912
    % 0,18
  • RIPPLE/TL
    17.02
    % 0,45
  • BITCOIN CASH/TL
    15658.08,622
    % 0,61
  • LITECOIN/TL
    2817.09
    % 3,22
  • COSMOS HUB/TL
    267.39
    % -1,56
  • CARDANO/TL
    15.27
    % -0,44
  • TETHER/TL
    32.46
    % -0,18

Reef (REEF) Nedir, Nasıl Alınır?

Reef (REEF) Nedir, Nasıl Alınır?

Reef, kullanıcıların en iyi DeFi protokollerinin tümüne tek, kullanımı kolay tek bir uygulamadan erişmesine olanak tanıyan merkezi olmayan finans (DeFi) için hepsi bir arada bir paket oluşturuyor. Bir DeFi protokolünden diğerine geçmek yerine, Reef, borç verme, ödünç alma, stake etme ve DeFi’nin diğer popüler özelliklerini kolaylaştırmak için birden fazla kaynaktan likidite toplar.

Reef, uygulamalı bir yaklaşımla DeFi verimini en üst düzeye çıkarmayı ve otomatikleştirmeyi kolaylaştırır. Ayrıca, farklı risk kategorilerine göre getiri elde edilebilir. Ayrıca, Reef gözetim altında değildir, yani kullanıcıların platformu kullanmak için özel anahtarlarını vermeleri gerekmez.

Zincirler arası entegrasyonları, likidite toplamayı ve çok zincirli, yapay zeka güdümlü akıllı getiri motorunu birleştiren Reef, kişiselleştirilmiş bir kripto yatırım platformu yaratıyor. Ayrıca Reef, Polkadot tarafından desteklenmektedir ve Polkadot ekosistemiyle aynı sağlam güvenlik yapısını paylaşır.

Reef Nasıl Çalışır?

Reef, birden fazla kaynaktan likidite çeker ve bunları Aave, Compound, Synthetix ve Uniswap gibi birden çok DeFi protokolünde çalışır duruma getirir. Bu, yalnızca likiditeyi stabilize ederek yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcıların en iyi faiz oranlarını kolayca bulmasına da yardımcı olur.

Reef, bunu “Basket Engine” kullanarak başarır. Reef Basket Engine, ‘Reef Intelligence Engine’ ve ‘Reef Smart Yield Engine’den (aşağıda açıklanmıştır) oluşur. Bu, herkesin stake edilen tokenlerinden getiri elde etmesini sağlar. Ayrıca Basket Engine, Reef kullanıcıları için kolay madencilik, ödünç alma ve ödünç verme hizmetleri sağlamak için karmaşık protokolleri birleştirir.

Neden Reef Kullanmalı?

Reef, herkesin merkezi olmayan borçlanma ve borç verme protokolleriyle etkileşim kurmasını basit ve kolay hale getirecek şekilde konumlandırılmıştır. Ayrıca Reef, birçok kripto borsasının karşılaştığı likidite sorununu çözmeyi hedefliyor. Merkezi borsalar (CEX’ler), tek bir başarısızlık noktasına sahip izole silolardır ve hack’lere ve yasaklara karşı hassas olabilir. Ayrıca, merkezi olmayan borsalar (DEX’ler) ve CEX’ler genellikle istikrarsız likidite yaşar. Düşük likiditeye sahip bir borsada büyük bir ticaret veya takas yaparken, genellikle satın aldığınız varlığın fiyatını yükseltebilir. Ayrıca, bazı yeni kullanıcılar DEXS’i teknik açıdan yönlendirmeyi zor buluyor ve CEX’lere kıyasla yavaş ve zahmetli görünebilirler.

Ürün çiftçiliği söz konusu olduğunda, en iyi stratejilere ayak uydurmak zor olabilir. Özellikle faiz oranları birden fazla protokol arasında hızla dalgalandığında. Ayrıca, birçok popüler DeFi protokolünü kullanmak için gereken gaz ücretleri, yeni başlayanlar ve küçük miktarlarda sermaye yatırımı yapmak isteyenler için caydırıcıdır. Buna DeFi’nin karmaşıklığını ve parçalı doğasını ekleyin, Reef’in bu kadar popüler hale gelmesi şaşırtıcı değil.

Reef Satın Alma Adımları

Adım 1: Henüz ETH – Ethereum sahibi değilseniz, Binance, Bitfinex, Kraken veya Bitstamp gibi kredi, banka veya banka havalesi kabul eden borsalar aracılığı ile ETH satın almanız gerekmektedir.

Adım 2: Reef ticareti yapan aşağıdaki borsalardan birinde hesap açın;

  • Binance
  • HitBTC
  • ZT
  • Gate.io
  • Bitrue
  • Kucoin

Adım 3: ETH, BTC’nizi yeni kurduğunuz borsadaki hesabınıza aktarın.

Adım 4: Size uygun fiyata limit emrini kullanarak SATIN AL işleminizi gerçekleştirin.

Adım 5: Reef’inizle uyumlu cüzdanınızı kurun.

Adım 6: Reef’inizi borsadan cüzdanınıza aktarın ve özel anahtarınızı güvenli bir yerde saklayın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505