• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Alpha Finance Lab (ALPHA) Nedir, Nasıl Alınır?

Alpha Finance Lab (ALPHA) Nedir, Nasıl Alınır?

Alpha Finance (ALPHA), kullanıcılara optimum getiri sağlamak için birlikte çalışan zincirler arası DeFi (Merkezi Olmayan Finans) ürünlerinin ekosistemidir. Alpha Finance, hem Binance Smart Chain hem de Ethereum ile uyumludur ve daha fazla platformu desteklemek için çalışmaktadır. ALPHA belirteci esas olarak yönetişim için kullanılır.

Alpha platformu ilk olarak 2020 yılının Eylül ayında duyuruldu. Zincirler arası birlikte çalışabilirliğe yönelik bir DeFi (Merkezi Olmayan Finans) ürünleri karışımı oluşturuyor. Platform, 2020 yılının Ekim ayının başlarında Binance Launchpad’de bir IEO ve 2020 yılının Eylül ayının sonlarında Binance Launchpool’da bir likidite madenciliği kampanyası başlattı. Ortaklıklar ve yatırımcılar arasında The Spartan Group , Multicoin Capital, DeFiance Capital ve diğerleri yer alıyor. Alpha, kullanıcıların likidite madenciliği yoluyla borç vermelerine, borç almalarına, faiz kazanmalarına, risk yönetmelerine ve getiri elde etmelerine olanak tanır.

Alfa Finans Lab Hakkında

Alpha Finance Lab, Defi ürünleri ve çözümleri arasında uyumluluğu sağlayan bir platformdur. Yalnızca DeFi alanına odaklanmış durumdalar ve hedefleri, DeFi müşterilerine en az riskle en fazla karı ulaştırmak. Alpha Finance Lab, getirileri en üst düzeye çıkarmak için karşılanmayan pazar talebini ortaya çıkarmak için pazar araştırması yapar. Bunu takiben, pazar talebini karşılamak için ürünler piyasaya sürüyorlar. Defiance Capital, MultiCoin Capital ve The Spartan Group, kripto sektöründe kendilerine yatırım yapan tanınmış markalardan sadece birkaçı.

ALPHA, Alpha Finance Lab’in yerel tokenidir ve dolaşımdaki arzının %20’sinden fazlası, şu anki değeri 52,3 milyon dolar olan stake edilmektedir.

Alpha Finance Lab’i Benzersiz Kılan Nedir?

Alpha Finance Lab, hızlı bir geliştirme döngüsünü sürdürürken, DeFi pazarındaki karşılanmayan gereksinimleri agresif bir şekilde araştırarak, tanıyarak ve ele alarak kendisini diğer DeFi ekosistemlerinden ayırmayı hedefliyor.

Alpha Finance Lab, çözümlerinin yalnızca işlevsel değil, aynı zamanda kullanıcı dostu olduğunu garanti etme yeteneğiyle benzersizdir ve DeFi’yi daha erişilebilir hale getirir. Alpha Finance Lab tarafından oluşturulan her ürün, ALPHA token sahiplerine daha fazla değer sunarak Alpha ekosisteminin genel gücüne katkıda bulunur.

Alpha Finance Lab’in ilk tekliflerinin her biri tamamen benzersiz bir çözüm olduğunu iddia ediyor. Alpha Humora V2’nin piyasaya sürülmesiyle, Kaldıraçlı Tarla Çiftçiliği fikrinin tanıtımı için ilk platform olan başka bir akıllı sözleşmeden (krem finansmanı) eksik teminat ödünç alan ilk akıllı sözleşmeyi getirecek.

Alpha Finance Lab Protocol [ALPHA] Nereden Satın Alabilirsiniz?

Alpha Finance Lab Protocol (Alpha Finance Lab) tokenleri artık Gate.io, Binance ve OKEx gibi birçok üst düzey platform da dahil olmak üzere birden fazla borsada satın alınabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505