• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Mask Network (MASK) Nedir, Nasıl Alınır?

Mask Network (MASK) Nedir, Nasıl Alınır?

Mask Network, Temmuz 2019’da Facebook ve Twitter kullanıcılarının sosyal medya sitelerindeki gönderileri şifrelemesine izin veren ilk kullanım durumuyla giriş yaptı. Daha sonra Kasım 2020’de HashKey ve Hash Global tarafından ortaklaşa yürütülen bir bağış toplama turunda 2 milyon dolar, ardından Şubat 2021’de Digital Currency Group ve Fundamental Labs’ın katılımıyla 3 milyon dolarlık bir finansman turu sağladı.

Mask Network, Gitcoin hibe kampanyalarını doğrudan Twitter’dan finanse etme seçeneğinin yanı sıra eşler arası ödemeleri ve merkezi olmayan depolama özelliklerini etkinleştirme isteklerini sunar.

Kullanıcıların kripto işlemleri, merkezi olmayan finans, dağıtılmış depolama, e-ticaret (dijital ürünler/NFT’ler) ve merkezileştirilmiş organizasyon (DAO) gibi merkezi olmayan uygulamaları (DApp’ler) en son sosyal medyanın üstünde herhangi bir sorun olmadan kullanmalarına izin veren merkezi olmayan bir ağ geçididir.

Maske Ağı MASK Nedir?

MaskDAO, MASK yönetişim belirtecini yöneten rasgele bağımsız bir kuruluştur (DAO). Token sahipleri, her MASKE bir oyu yansıtacak şekilde önemli MaskDAO kararlarına oy verebilir. Başlangıç sırasında 100.000.000 MASK jetonu oluşturuldu ve kalan miktar üç yıllık bir süre boyunca piyasaya sürülecek.

Mask Network MASK’ın Kurucuları Kimdir?

Suji Yan, Şanghay merkezli bir işletme olan Mask Network’ü kurdu. Yan, daha önce, cypherpunk felsefesinin bir parçası olarak sosyal özgürlüğü savunmayı amaçlayan bir dizi ürün olan Dimension.im’i, özellikle de “Şifreleme Hakkı ve Yorum Özgürlüğü”nü kurmuştu.

Mask Network MASK’i Benzersiz Yapan Nedir?

Kişiler, Mask Network kullanarak çevrimiçi etkileşimlerine bir gizlilik katmanı ekleyebilir. İnsanların arkadaşlarıyla özel görüşmelere erişmesine, bitcoin aktarıp almasına, belgeleri paylaşmasına ve merkezi olmayan uygulamalarla (DApp’ler) etkileşime girmesine izin vererek, tümü merkezi olmayan bir platformda.

Bir sonraki adım, iki taraflı bir ağ etkisi oluşturmak için hem kullanıcıyı hem de programcıyı keyifli hale getirmektir. Geliştiriciler, Mask’e yeni uygulamalar oluşturur veya getirir ve kullanıcılar, çeşitli Dapp’lerin keyfini çıkarır. Büyük talep nedeniyle, daha fazla geliştiricinin ilgisini çekiyor. Uygulama ekosisteminin işlevselliği geliştikçe daha fazla insanın ilgisini çekiyor. Volan dönmeye devam ediyor ve sonuçta milyonlarca sosyal medya kullanıcısını Mask Network aracılığıyla Web 3.0’a çekiyor.

Mask Network Nereden Satın Alabilirsiniz?

Alım satım ve takas süreçlerinin kolaylığı için, aşağıdaki güvenilir ve hatasız borsalarda kullanıma sunulan GTC paraları ios’unun mevcudiyeti; Huobi Global, OKEx, Binance ve 1 inç.

Mask Network MASK belirteçlerinin, belirteç başına neredeyse 9,82 ABD Doları tutarında tüm zamanların en yüksek çeviri hacmine yükseltildiğini belirtmek için yeterince geniş. Özetle, Mask Network MASK’ın güvenli, çeşitli ve uygulanabilir işlem politikaları aracılığıyla kolaylık sağlayarak çevrimiçi tüccarları küresel olarak lüks ticaretin keyfini çıkarmaları için kutsadığını söylemek daha güvenlidir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505