• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Hxro (HXRO) Nedir, Nasıl Alınır?

Hxro (HXRO) Nedir, Nasıl Alınır?

Hxro, “HXRO” sembolü ile temsil edilen bir kripto para birimidir. HXRO, kripto, emtialar, endeksler ve forex üzerinde eşler arası bir pazar olan Hxro platformunun yerel para birimidir. Hxro, Ethereum platformunda çalışır. HXRO coin nedir, nasıl çalışır, nasıl alınır, hangi borsada, ne kadardır vb. bilgiler yazının devamındadır.

Genel Bakış

Hxro, çeşitli dijital varlıkları barındıran bir platformdur ve kullanıcılara sürekli bir gerçek zamanlı dijital türev piyasası sunar. Hxro, kullanıcılara dijital varlık ticareti, fiyat ve riskten korunma riski hakkında bir görüş ifade etmenin alternatif bir yolunu sunan bir özellik olan kripto piyasasıyla etkileşime girmelerini çok kolaylaştırır.

Hxro, eski finansal piyasalardan ilham aldı ve kullanıcılarına kripto varlıkları ticareti için daha gelişmiş bir seçenek sunmak için sosyal oyunların özellikleriyle başarılı bir şekilde birleştirdi.

Hxro’nun Ekibi

Şu anda, Hxro çekirdek ekibi, finans, ticaret ve kripto para birimi alanında güçlü bir geçmişe sahip personeli içermektedir.

  • Dan Gunsberg – Hxro’nun Kurucu Ortağı, Gordian Block Capital’in Kurucu Ortağı ve DV Trading’in CEO’su.
  • Rob Levy – Hxro’nun Kurucu Ortağı ve Başkanı, Gordian Block Capital’in Kurucu Ortağı ve DV Trading, DRW ve Group One’ın eski tüccarı.
  • Lawrence Richardson II – Hxro ve ZeroSum oyunlarının Kurucu Ortağı, Citigroup için eski tüccar ve analist.
  • Kevin Steele – Hxro’da Kalite Güvence Lideri, Latium’da Büyüme Direktörü ve Blox.io’da eski Marka Elçisi Direktörü
  • Daniel Taylor – Operasyon Direktörü ve profesyonel kripto para tüccarı.

Hxro Nasıl Satın Alınır?

Aşağıda, dünyada HXRO’yu beş dakikadan daha kısa sürede nasıl satın alacağınıza dair hızlı bir kılavuz bulunmaktadır.

Adım 1: Binance ile bir hesap açın – Binance, herhangi bir komisyon ödemeyeceğiniz için dünyanın en iyi kripto para birimi satın alma aracısıdır. Bunu yapmak için Binance web sitesini ziyaret edin ve bir hesap açın.

Adım 2: Kimliğinizi yükleyin – KYC düzenlemelerine göre Binance sizden pasaportunuzun veya ehliyetinizin bir kopyasını yüklemenizi isteyecektir.

Adım 3: Para Yatırın – Yeni oluşturduğunuz Binance hesabınıza biraz para yatırın. Banka havalesi, e-cüzdan veya banka/kredi kartı arasında seçim yapabilirsiniz.

Adım 4: Hxro Satın Alın – “HXRO” arayın ve “Ticaret” düğmesine tıklayın. Yatırımınızın toplam tutarını (minimum 50$) girin ve “İşlem Aç” butonuna tıklayarak siparişi onaylayın. İşte bu kadar: az önce %0 komisyonla Hxro’yu satın aldınız!

Özetlemek gerekirse, Hxro’yu nasıl satın alacağınızı düşünürken ilk adım, bu dijital varlığın uygun maliyetli bir şekilde kolayca satın alınmasını kolaylaştırabilecek düzenlenmiş bir komisyoncu bulmaktır. Bunu akılda tutarak, platform farklı ödeme yöntemlerini desteklediğinden ve yalnızca 25 dolardan HXRO satın almanıza izin verdiğinden, Binance bu iş için tartışmasız en iyi çevrimiçi komisyoncu olduğunu gördük. Ayrıca, bu dijital para birimine yalnızca spread temelinde yatırım yapabileceksiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505