• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

HedgeTrade (HEDG) Nedir, Nasıl Alınır?

HedgeTrade (HEDG) Nedir, Nasıl Alınır?

HedgeTrade, doğru tahminler gönderen kullanıcıları ödüllendiren bir elektronik ticaret platformudur. Oluşturulan model, hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için doğru tahminler sunan tüccarları ve kendi başarılı işlemlerini gerçekleştirmek için bilgileri kullananları ödüllendirerek bir kazan-kazan senaryosu.

HedgeTrade (HEDG), aynı zamanda dünyanın seçkin kripto para birimi tüccarları arasında depolama ve bilgi paylaşımı için önde gelen yerlerden biri olmak için etkin bir şekilde çalışan HedgeTrade blok zinciri platformunda yerel bir simgedir.

Amaç ve Şeffaflık

HedgeTrade, yatırımcıların bilgilerini paylaştıkları bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır. Tüccarlar, kullanıcıların jeton satın almalarını sağlayan bir Blueprint’e tahmin gönderir. Taslak doğru olduğunda tüccarlar ödüllendirilir veya aksi takdirde kullanıcının satın alımı iade edilir. HedgeTrade, çeşitli blok zincir teknolojisini kullanarak sosyal ticarette devrim yaratmayı hedefliyor.

HedgeTrade, ticaret için basit bir açık piyasadır. Profesyonel yatırımcıların Planlarından HEDG jetonları kazanmalarını sağlar. Yeni başlayanlar, belirli giriş ve çıkış noktalarına sahip ticaret tahminleri olan Planları satın alarak fayda sağlar.

HedgeTrade, tüccarların Blueprint tahminlerinin gücünü izlemek için Blockchain’in şeffaflığını kullanır ve ayrıca, plan sonucuna göre kullanıcılara ödeme göndermek için akıllı sözleşmeleri kullanır.

HedgeTrade Nasıl Satın Alınır?

  1. Adım 1. Bir borsa bulun
  2. Adım 2. Kaydolun ve hesabınıza para yatırın
  3. Adım 3. Satın Alma
  4. Adım 4. (İsteğe bağlı) Uygun bir cüzdan alın

HedgeTrade’e Yatırım Yapmalı Mıyım?

HedgeTrade, ticaret platformunu kullanmak istiyorsanız veya sadece geliştikçe yeni teknolojiler hakkında spekülasyon yapmak istiyorsanız çekici olabilecek bir tür kripto para birimidir. Uygulaması, insanların kripto ticareti tavsiyesi için ödeme yapmasını sağlayarak bilgiden para kazanmanın bir yolunu buldu.

Ancak uygulama henüz genel kullanıma açıklanmadı. Uzun süredir ‘kapalı beta’daydı, bu da yalnızca davetli kişilerin katılabileceği anlamına geliyor. Bu, piyasaya sürüldükten sonra fiyatın çok fazla yükselme potansiyeli olduğu anlamına gelebilir, ancak bunun tam olarak ne zaman olabileceği ve neden bu kadar uzun sürdüğü hakkında soruları gündeme getiriyor.

Bunun gibi bir kripto para birimiyle yapılacak en iyi bahis, kısa vadede küçük miktarlarda yatırım yapmak ve daha fazla haber beklemek olabilir. Uygulama yayınlanana kadar başarılı olup olmayacağı konusunda çok fazla belirsizlik olacak ve bu nedenle sistem hala test edilirken çok daha riskli bir yatırım olacak.

HedgeTrade Satın Almak İçin İyi Bir Zaman Mı?

Cevap, genel kripto para piyasası ve madeni paraları nasıl kullanmak istediğiniz gibi birkaç faktöre bağlıdır. Bunun gibi daha küçük madeni paralar bir bütün olarak piyasanın döngülerinden büyük ölçüde etkilenme eğilimindedir, bu nedenle her şey trenddeyken satın almaya çalışmalı ve daha fazla belirsizlik olduğunda kaçınmalısınız.

Bununla birlikte, değer kazanacağını umarak HedgeTrade’i bir süre elde tutmayı planlıyorsanız, bir an önce satın almak daha iyidir. Kısa vadeli bir stratejinin parçası olarak takas etmek istiyorsanız, HEDG fiyatının teknik analizinizin size dalış yapmanızı söylediği bir noktaya gelmesini beklemelisiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505