• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Veritaseum (VERI) Nedir, Nasıl Alınır?

Veritaseum (VERI) Nedir, Nasıl Alınır?

Ethereum tabanlı Veritaseum (VERI) tokeni, kullanıcıların aracılara veya bankalara ihtiyaç duymadan küresel olarak eşler arası (P2P) sermaye piyasalarına katılmalarını sağlayacak bir yazılım oluşturma planlarını açıkladıktan sonra en yüksek seviyesine ulaştı.

Başka bir deyişle, kullanıcıların Veritaseum platformunu kullanarak sermaye piyasalarına katılmak için yüksek hızlı bir internet bağlantısına ihtiyacı olacaktır. VERI tokeni Cuma günü art arda ikinci gününde yükselmeye devam etti ve yaklaşık %26 kazandı.

VERI, küresel kripto pazarını saran bir kripto para çılgınlığının da yardımıyla hızlı yükselişi nedeniyle ilgi odağı oldu. Bu yıl kripto para birimleri Reddit gibi sosyal medya forumlarında en çok tartışılan konu oldu. Veritaseum’un piyasa değeri 232,75 milyon ABD Doları’dır.

Veritaseum (VERI) Nedir?

Veritaseum bir yazılım firması iken VERI, ERC-20 adı verilen Ethereum tabanlı bir belirteçtir. Ağırlıklı olarak Veritaseum ürün ve hizmetlerinde işlem yapmak için kullanılır. Jetonlar, Ethereum (ETH) blok zinciri ağının sağlam güvenlik çözümleri tarafından korunmaktadır.

Bu nedenle, token sahipleri, potansiyel siber suçlulardan dijital varlıklarının gelişmiş güvenliğini bekleyebilirler. VERI, Veritaseum yazılımı aracılığıyla çeşitli danışmanlık hizmetleriyle değiştirilebilir. Bu nedenle, bir yatırımdan ziyade bir yazılım işlevi olarak kabul edilir.

Veritaseum’un Hizmetleri

Blockchain tabanlı fintech şirketi, 2013 yılında girişimci Reggie Middleton tarafından kuruldu. Merkezi olmayan platformu, çeşitli dijital işlemler için küresel sermaye piyasalarına erişim sağlıyor. Buna ek olarak, farklı ticaret seçeneklerine maruz kalma sunarken blok zincirinde gayrimenkul, metal vb. alanlarda tokenize edilmiş varlıklar sağlar.

Veritaseum (VERI) Nedir ve Nasıl Çalışır?

Veritaseum, bankalara veya aracılara ihtiyaç duymadan P2P sermaye piyasalarına katılıma izinleri verecek yazılımlar oluşturması ile ekonomik oyun alanını düzleştirmeyi amaçlıyor. Buradaki fikir, birinin internete erişimi varsa, Veritaseum kullanması ile sermaye piyasalarına girebilmesi gerekmesidir. Veritaseum ayrıca devlet tahvilleri veya gayrimenkul gibi varlıkları tokenleştirme, blok zincirinde dijital varlıkları alarak satma ve çeşitli ticaret fırsatlarına maruz kalma seçeneği sunmaktadır.

VERI Coin, Veritaseum platformunun yerel kripto para birimidir ve Ethereum ağı üzerine kurulmuştur. VERI, Veritaseum’un ürün ve hizmetleri için ödeme yapmak için kullanılan bir ERC-20 kripto tokenidir. DATA, Ethereum blok zincirine dayanır, bu nedenle token sahipleri, Ethereum ağının güvenliği ile korunur.

Veritaseum (VERI) Nasıl Satın Alınır?

Adım 1: Exchange düğmesinden Veritaseum (VERI) Satın Al’a tıklayın.

Adım 2: Borsaya yönlendirileceksiniz.

Adım 3: Kaydolun, bu borsada bir hesabınız yoksa oturum açın.

Adım 4: Borsanın itibari para birimini mi yoksa kripto para birimini mi yoksa her ikisini de destekleyip desteklemediğine bakın.

Adım 5: Desteklediği para birimini yatırın ve istediğiniz para birimini satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505