• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Status (SNT) Nedir, Nasıl Alınır?

Status (SNT) Nedir, Nasıl Alınır?

Status Network, gelişen bir merkezi olmayan sosyal uygulamaya ev sahipliği yapar. Status uygulaması, güvenli Web3 tarama, eşler arası ödemeler ve özel mesajlaşma hizmetini bir araya getiren kusursuz bir deneyim sunarken, kripto sosyal platformları son iki yılda katlanarak büyüyor. Ayrıca, yerel çok amaçlı Status Network belirteci (SNT), kapsamlı ve gelişen kripto ekonomik araştırmasına sahip bir model kullanarak Status kripto ekosistemini güvence altına alır. SNT belirteci, ağdaki tüm katılımcıları ve dürüst davranışları teşvik etmek için tasarlanmıştır. Ayrıca, yerel SNT belirteci, Status kripto ekosistemi içindeki Status uygulamasının dışında yardımcı programa sahiptir.

Status Nedir?

Status Network, özel görüşmeleri ve bireysel egemenliği sağlamak için güvenli iletişimi ve serbest bilgi akışını kolaylaştırmayı amaçlar. Ayrıca, Status uygulamasının kurulumu ve kullanımı ücretsizdir ve açık kaynaklı (libre) yazılımı temel alır. Ayrıca, bir Durum uygulaması hesabı oluşturmak için banka bilgileri, e-posta adresi veya telefon numarası gerekmez.

Status Token (SNT)

Status Network belirteci (SNT), Status kripto ekosisteminin kalbindeki yardımcı program belirtecidir. Status uygulamasının birçok özelliği, Status Network açık kaynaklı, merkezi olmayan ekonominin önemli bir bileşeni olan SNT belirtecine dayanır. Bu nedenle, SNT belirteci, Status Network tarafından sunulan farklı hizmetler için gerekli bir değişim aracıdır. Bu, Sticker Market ve Tribute to Talk protokollerini içerir. Tribute to Talk, Status tarafından sağlanan “ekonomi tabanlı bir istenmeyen posta önleme filtresidir”. Kullanıcılar, ağlarının dışındaki bilinmeyen göndericilerden soğuk mesajlar almadan önce diğer kullanıcıların sunması için minimum miktarda SNT jetonu belirler.

SNT belirteci için başka bir kullanım durumu yönetişimdir. Jetonlarını platformla stake eden SNT jeton sahipleri, ağa yapılan güncelleme tekliflerinde oy hakkı alırlar. Her SNT belirteci, her oy bir oy ağırlığına eşit olacak şekilde “ayrı bir karar belirtecine klonlanır”. Bir kullanıcının sahip olduğu SNT jetonları ne kadar fazlaysa, bir güncelleme teklifinin kararına yönelik o kadar fazla oylama gücü alırlar. Ayrıca, proje yönetimine katılmanın paydaşlara herhangi bir maliyeti yoktur.

SNT belirtecini çevreleyen belirteçler, devam eden bir çalışmadır. Proje, Status Network için en uygun kripto-ekonomik modeller üzerine araştırma sunan küresel bir Topluluk Katkıda Bulunanlar ağını memnuniyetle karşılıyor. Herkes, ağ teşvikinin yanı sıra SNT belirteci geliştirme için farklı yolları incelemeye, eleştirmeye ve keşfetmeye teşvik edilir.

Status Coin Nereden Alınır?

Status’u nereden satın alacağınızı öğrenmek istiyorsanız, Status hissesinde işlem yapmak için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance’dir.

Status Coin Nasıl Alınır?

  1. Yukarıda verilen herhangi bir Borsadan bir hesap için kaydolun.
  2. Hesabınızı doğrulayın.
  3. Hesabınıza para veya ödeme yöntemi ekleyin
  4. SNT’yi satın alın!

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505