• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

YooShi (YOOSHI) Nedir, Nasıl Alınır?

YooShi (YOOSHI) Nedir, Nasıl Alınır?

YooShi, hem eğlence hem de kar getiren, %100 Adil Başlatma, Takım Tahsisi Yok, Ön Satış Yok, Kendi Sözleşme Anahtarı Yok, topluluk tarafından yönlendirilen, adil başlatılan bir MEME Simgesidir.

YooShi, çeşitli etkileyici özelliklere sahip Binance Smart Chain (BSC) üzerinde bir simgedir. Yakma mekanizması ile tasarlanmış olan YooShi’nin toplam sirkülasyon kaynağı katlanarak kesilmektedir. Ayrıca yanma mekanizması ile yenilikçi Otomatik Likidite işlevi ve NFT bir araya gelerek YooShi likiditesinin hızla artması sağlanmaktadır. YooShi’nin en önemli özelliklerinden bir tanesi, diğer belirteçler için az görülen büyük ölçekli bir ademi merkeziyetçilik uygulama olmasıdır. Bu olağanüstü özelliği bir araya getiren kullanıcılar, topluluk dışında herkesin elinden bir güç merkezi belirteci alabilmektedir.

YooShi, hem DeFi hem de NFT’yi birleştiren bir blockchain oyununun sadece bir eğlence değil, aynı zamanda evrimsel değişiklikleri beraberinde getirecek yeni bir ekonomik model olduğuna inanıyor.

YooShi, şu anda popüler olan meme tokeni SHIB’den ilham aldı. SHIB, topluluk tarafından inşa edilen saf bir ademi merkeziyetçilik deneyidir. Böyle merkezi olmayan ve kendiliğinden bir topluluk oluşturma deneyi sayesinde SHIB, 390.000 üyeyi kapsayan küresel bir topluluğa sahip bir ekosisteme dönüştü. Bu küresel düzeyde bir deney oldu. SHIB’ye benzer merkezi olmayan bir topluluk deneyi yürütmeyi ve tamamen kullanıcıların sahip olduğu ve işlettiği bir NFT+Blockchain oyun platformu oluşturmayı umuyoruz.

YooShi’nin adı ve görüntüsü, adı Yoshi olan Super Mario’daki Dinozor’dan esinlenmiştir. Yoshi dinozor, Mario’nun iyi bir arkadaşıdır. Bu çok klasik bir oyun görüntüsü ve karakteridir. Fikri telif haklarına saygımızdan dolayı, bu projeye doğrudan Yoshi adını veremiyoruz, bu yüzden bazı ayarlamalar yaptık. YooShi işte böyle doğdu.

YooShi’nin Metaverse

DeFi Simgesi

YooShi, adil bir şekilde başlatılan bir DeFi Token’dir. Her ticaret sırasında üç basit işlev gerçekleşir: Statik Ödüller, LP Edinme, Manuel Yakma.

NFT Verimli Tarım

Yenilikçi NFT Verim Çiftçiliği konsepti, NFT koleksiyonlarının, NFT koleksiyonlarının değerini olağanüstü derecede artıran DeFi verim çiftçiliğinde kullanılmasına izin verir!

GameFi: Kazanmak için Oyna

Oyun NFT metaverse’ine odaklanan YooShi, blok zinciri ve oyunla entegre yeni bir finansal sistem yaratmayı hedefliyor, bu da oyunu sadece bir eğlence değil aynı zamanda bir yatırım da yapacak.

YooShi Nereden Satın Alınır?

YooShi satın almak için Binance ve Metamask cüzdanını kullanacağız, benim için en iyi seçenek bu, ancak Metamask kullanmıyorsanız diğer cüzdanları da kullanabilirsiniz. Binance, BNB ve USDT veya istediğiniz kripto para birimini satın almak, YooShi jetonu ile değiştirmek için faydalı olacaktır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505