• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Michael Jordan NFT’de %156.400 kar istiyor

Michael Jordan NFT’de %156.400 kar istiyor

Perşembe günü, NBA efsanesi Michael Jordan ilk NFT koleksiyonunu Heir platformu üzerinden yayınladı. “ 6 RINGS ” olarak adlandırılan token sahipleri, Heir deneyimlerine ve özel avantajlara erişebilir.

6 RINGS NFT Koleksiyonu Bir Günde Tükendi

6 RINGS NFT’lerde, her boynuzda üçer tane olmak üzere altı yüzük takan bir boğa bulunur. Varyasyonlar, farklı boğa ve arka plan renkleri ve görüntünün altında bulunan benzersiz bir tanımlayıcı numara yoluyla gelir.

6, Jordan’ın şampiyonluk yüzüğü kazanma sayısını ifade ediyor – önemli bir başarı ama yine de ellilerde ve altmışlarda Boston Celtics için oynayan Bill Russell’ın on bir şampiyonluk yüzüğünden daha az. 6 RINGS NFT Koleksiyonu, doğrudan Heir platformundan 2.3 SOL (o sırada yaklaşık 206 $) istenen fiyatla satın alınabiliyordu. Ancak o zamandan beri 5.005 parça tükendi ve kaçıran hayranları Magic Eden aracılığıyla ikincil piyasadan satın almaya zorladı. Mevcut taban fiyat, ilk talep fiyatına göre %43’lük mütevazı bir artış olan 3,3 SOL’dir. Bununla birlikte, bir sahip, satın alma fiyatına göre %156.400’lük bir artışı temsil eden, 3.600 SOL (mevcut Solana fiyatında yaklaşık 337.000 $) karşılığında 6 RINGS #198485770611 listeledi.

6 RINGS NFT’de bulunan (sınırlı) görsel varyasyonların bu kadar geniş bir fiyat dağılımını haklı çıkarmadığı tartışılabilir. Bored Ape Yacht Club NFT’leri, yüz ifadeleri, giysiler, aksesuarlar ve kürk tipi dahil olmak üzere 170 özellik arasında çeşitlilik gösterir ve her bir maymunun bir diğerinden belirgin şekilde farklı olmasına yol açar. Ancak yerleşik bir Ürdün hayran kitlesi ve piyasadaki geniş likidite alanları ile birlikte belki #198485770611 aranan fiyattan bir alıcı bulabilir.

6 RINGS

Heir Ne Elde Etmek İstiyor?

Heir, Jordan’ın en büyük oğlu Jeffrey tarafından ortaklaşa kuruldu ve atletik yıldızlar aracılığıyla “dijital kültürün yeni bir çağını başlatmayı” hedefliyor. Şirket kendisini “sporcuların taraftarlarla bağlantı kurması için tüketiciye yönelik bir topluluk platformu” olarak görüyor. Ayrıca bir eğlence stüdyosu kurmayı ve tüketici ürünleri satmayı planlıyor.

Jeffrey Jordan daha önce Heir’e kaydolan sporcuların hayranlara sınırlı “koltuk” sunacağını açıklamıştı. Koltuk üyeliği, sahibine özel indirimlere, sürükleyici deneyimlere ve diğer avantajlara erişim sağlar. Bu “koltuk jetonları” takas edilebilir olacak ve sahiplerine yükselen yıldızları seçmekten ve kariyerlerinde geliştikçe ilgili jeton fiyat artışından kâr etme şansı sunacak. Ama Heir internete gireli üç ay oldu ve kimin kaydolduğuna dair hâlâ bir haber yok. Süperstar sporcular buraya katılmak için başvurabilirler.