• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

MaidSafeCoin (MAID) Nedir, Nasıl Alınır?

MaidSafeCoin (MAID) Nedir, Nasıl Alınır?

MaidSafeCoin (MAID), SAFE Network olarak bilinen otonom ve merkezi olmayan veri ağının bir kripto para birimidir. 2014 yılında piyasaya sürüldü ve kullanılmayan sabit disk alanı, işlem gücü ve bant genişliği veya kullanılmayan ağ erişimi gibi tüm İnternet kaynaklarını ve hizmetlerini, merkezi sunucuları ve tüm İnternet’e gizlilik, güvenlik ve anonimlik sağlayan diğer merkezi zayıf noktaları kaldırarak merkezileştirmeyi hedefliyor. Bu hizmetleri sağlayan kullanıcılara, fazla kaynakları için şu anda MAID belirteci olarak ödeme yapılmaktadır.

MaidSafecoin adı, Massive Array of Internet Disks (MAID) ve + Herkes İçin Güvenli Erişim’in (SAFE) kısaltmasıdır. Safecoin, SAFE ağının kripto para birimidir. İlk Nisan 2014’te bir proxy belirteci MAID ile başlatıldı. Güvenli ağ yayına girdiğinde, MAID belirteçleri Safecoin ile değiştirilecektir.

SAFE Network

SAFE (Herkes İçin Güvenli Erişim) Ağı, MaidSafe tarafından tasarlanmış ve oluşturulmuş, eşler arası merkezi olmayan bir veri ve iletişim ağıdır ve şu anda uygulama aşamasındadır. Günümüzün internet çağında, veri merkezleri ve sunucular veri hırsızlığına ve gözetimine eğilimlidir. Güvenli Ağ, kullanıcılarının yedek bilgi işlem kaynaklarından oluşan güvenli ve anonim bir ağ ile mevcut tüm merkezi web hizmetlerini ve veri merkezlerini tamamlayacak yeni nesil merkezi olmayan ve güvenli ağ sağlar. Küresel bir ağ oluşturarak tüm Güvenli kullanıcıların yedek bilgi işlem kapasitesini bir araya getiren gelişmiş eşler arası teknolojiyi kullanır.

Güvenli Ağ, kullanıcılarının kullanılmayan sabit disk alanını, işlem gücünü ve veri bağlantısını içerir. Mevcut İnternet’te şu anda mevcut olmayan bir sonraki güvenlik ve mahremiyet seviyesini mümkün kılacak ve şirketler üzerindeki tabloyu değiştirerek, verileri kuruluşlara emanet etmek yerine kullanıcıları kontrol altına alacak. Kullanıcılar, kullanmadıkları bilgi işlem kaynaklarını Güvenli ağa sağlayarak Safecoin kazanabilirler.

Safe Network Nasıl Çalışır?

Müşteriler ve çiftçiler, güvenli, özerk, veri merkezli, eşler arası SAFE ağındaki iki ana kullanıcıdır. İstemciler, tarama, veri depolama veya para aktarma gibi ağın çeşitli özelliklerini kullanan kullanıcılardır. Çiftçiler, kullanıcı verilerini saklar ve bunlara bakar ve çabaları için bir ödül alabilirler. SAFE ağı, mevcut sunucu tabanlı internet yapısını tamamlayan ve bunun üzerine oturan şifreli bir katmandır. OSI model ağ katmanlarının üç”ünü değiştirerek otonom veri depolama ve ağ oluşturmaya izin verir.

MaidSafeCoin Nasıl Satın Alınır?

Aşağıda, dünyada MAID’i beş dakikadan daha kısa bir sürede nasıl satın alacağınıza dair hızlı bir kılavuz bulunmaktadır.

Adım 1: Binance ile bir hesap açın – Binance, en iyi kripto para birimi satın alma borsasından bir tanesidir. Bunu yapmak için Binance web sitesini ziyaret edin ve hesap açın.

Adım 2: Kimliğinizi yükleyin – KYC düzenlemesine göre Binance sizden kimliğinizin bir kopyasını yüklemenizi istemektedir.

Adım 3: Para Yatırın – Yeni oluşturulan Binance hesabınıza biraz para yatırmanız gerekir. Banka havalesi, e-cüzdan veya kredi/banka kartı arasında seçim yapmanız mümkündür.

Adım 4: MaidSafeCoin satın alın – “MAID” kelimesini arayın ve “Ticaret” düğmesine tıklayın. Yatırımınızın toplam tutarını (minimum 50$) girin ve “İşlem Aç” butonuna tıklayarak siparişi onaylayın. İşte bu kadar: Az önce %0 komisyonla MaidSafeCoin’i satın aldınız!

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505