• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Keep3rV1 (KP3R) Nedir, Nasıl Alınır?

Keep3rV1 (KP3R) Nedir, Nasıl Alınır?

Keep3rV1 Network (28 Ekim 2020’de piyasaya sürüldü), proje işlerinin yayınlanmasına ve kullanıcıların bunları almasına izin veren merkezi olmayan bir pazar ve kripto para birimidir. Keep3rV1, yEarn.finance yaratıcısı Andre Cronje tarafından kuruldu. Proje, KPR senedi sembolüne sahip yerel bir jetona sahiptir.

Keep3r, yEarn yaratıcısı Andre Cronje tarafından sessizce başlatıldı, yalnızca hesabı tarafından oluşturulan bir GitHub sayfası ve hizmetle olan etkileşimleri, projenin arkasında onun olduğunu gösteriyor. Proje ile ilgili herhangi bir sosyal medya paylaşımı yapılmadı. Kullanıcılar jetonu öğrendikten sonra, projenin yerel jetonunu takas etmeye başladılar. 19 Ekim’de tokenin fiyatı kısa bir süreliğine 2.000 dolara ulaştı. Token başlangıçta yaklaşık 1 dolar civarında işlem gördü.

Keep3r Network’ün akıllı sözleşmeleri, bir blockchain güvenlik şirketi olan PeckShield tarafından denetlendi. Denetim, herhangi bir kritik güvenlik sorununu ortaya çıkarmadı, yalnızca o zamandan beri yamalanan birkaç orta derecede riskli hata ortaya çıktı. Cronje’nin projesiyle hiçbir bağlantısı olmayan bir KP3R çatalı, 50.000 doların üzerinde bir halı çekişi yaşadı. KPER olarak adlandırıldı.

Keep3r Network Nedir?

Keep3r, teknik işler için merkezi olmayan bir pazardır. Keep3r Ağı, insan gücüne bağlı kripto projeleri için özel iş gücüne ve teknolojiye erişim sağlamayı amaçlamaktadır. Keep3r’nin belgeleri, platform tarafından desteklenen çalışma türlerinin örnekleri olarak görevleri “bir işlemi çağırmak kadar basit veya kapsamlı zincir dışı mantık gerektirecek kadar karmaşık” olarak gösterir. İşverenler, KP3R ve ETH (ETH) çiftçiliği tarafından kazanılan ücretlerden çalışanlara KP3R ödeyebilir.

Keep3rV1 Token

29 Ekim’de, Keep3r Network’ün V1 yerel token lansmanı ‘KP3R’, tarihsel olarak Cronje’den projelere ‘taklit eden’ tüccarlar ve verim çiftçileri nedeniyle fiyatta bir artış gördü; en önemlisi yEarn.finance. Token Uniswap’ta 10 dolardan açıldı ve lansmandan sonraki saatler içinde %2000 büyüdü. Token, 35 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri ile 180 doların üzerine çıktı.

KP3R, Keep3r Ağının yerel simgesidir ve sahiplerinin daha fazla güven gerektiren daha karmaşık işleri üstlenmelerine olanak tanıyan bir itibar ölçüsü görevi görür.  KP3R, Uniswap’ta platforma likidite eklendiğinde basılır, önceden belirlenmiş bir toplam arz yoktur.

Keep3rV1 (KP3R) Token Nedir ve Nereden Alınır?

Keep3rV1 (KP3R) Token, Keep3r Network adlı projenin yerel Kripto para birimidir. Keep3rV1 (KP3R) DeFi coin olarak üretilmekte olup, maksimum arz ve dolaşım arzı 200.021 KP3R Coin’dir. Coingecko’dan elde edilen verilere göre Keep3rV1 Token, 60.910.591 $ piyasa değeri ile Kripto para birimleri arasında 182. sırada yer alıyor. Keep3rV1 (KP3R) Tokeni Uniswap, MXC, 0x Protocol ve fatBTC’de alınıp satılabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505