• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Dvision Network (DVI) Nedir, Nasıl Alınır?

Dvision Network (DVI) Nedir, Nasıl Alınır?

Facebook metaverse’nin geliştirilmesi, bir kutu dolusu fırsat ve girişimin kapısını açtı. Metaverse Endüstrisinin, NFT ve VR sektörlerindeki büyüme koşuluyla daha da genişleyeceği tahmin ediliyor, Global Metaverse pazarının 2025 yılına kadar 280 milyar dolarlık bir değere ulaşacağı tahmin ediliyor.

Dvision Network, kullanıcıların etkileşimde bulunabilecekleri ve Metaverse platformlarını özelleştirebilecekleri sanal bir dünya olan yükselen yeni gelişmelerden biridir. Bu, kullanıcıların kapsamlı kodlama bilgisi olsun veya olmasın platformla düzgün bir şekilde etkileşime girebileceği ve kendi benzersiz NFT’lerini oluşturma ve satma gibi etkinlikler gerçekleştirebileceği anlamına gelir.

VR teknolojisini kullanarak son teknoloji bir metaverse ekosistemi oluşturan nihai bir blockchain tabanlı NFT metaverse platformudur. Bu, dünya genelindeki her tür kullanıcı için giriş engellerini azaltmaya yardımcı olarak herkes tarafından erişilebilir hale getirilir.

Başlangıçta Ethereum üzerine kurulmuş ve daha iyi işlevsellik için Binance Smart Chain’e taşınmış olsa da, Dvision Network, JumpNet ve Polkadot ile de entegre olarak erişilebilirliğini meta veri tabanı dostu ağlara genişletmeyi amaçlıyor. Daha iyi bir deneyim ve kullanılabilirlik için Dvision Network, mobil cihazlar, PC’ler ve kullanıcılar arasındaki bağlantıyı kolaylaştıracak üç ana teknolojiden oluşur:

1) Meta-Space

2) Meta-City

3) NFT

Dvision Network’ün (DVI) Kurucuları kimlerdir?

Dvision Network’ü geliştirmek için bir araya gelen birçok ortak kişi var. CEO, Jung Hyun Eom, Franchise geliştirmede 17 yıllık deneyime sahiptir. Ayrıca geliştirilen ‘VR Eğrisi’ için bir patente sahiptir. Ayrıca Bad VR Co., LTD ve Nine VR Nice Co., LTD gibi şirketlerin başında bulunuyor.

CTO Jae Suk Hang, Donanma Akademisi Samsung Electronics VD’de profesördür. KAIST’den Elektrik Mühendisi Lisans ve Dijital Görüntü İşleme Yüksek Lisans derecelerine sahiptir.

CLO, Seong Chan Hong, EzLaw Firmasında Yönetici Ortaktır ve Seul Ulusal Mezunlar Üniversitesi mezunudur. Sung Soo Kim, VR geliştirmenin başıdır ve çeşitli becerilerde sertifikalandırılmıştır. Diğer önemli isimler ise pazarlama müdürü Won Kyun Lee ve Pazarlama müdürü Yong Jim Chun.

Dvision Network (DVI) Ne İçin Kullanılır?

Kullanıcılar, NFT’lerini kodlamadan sıfırdan oluşturabilir, satabilir ve basabilir. Bu, kreasyonlarınızı El nadirliğine bağlı olarak büyük miktarlarda Ethereum jetonları karşılığında satabileceğiniz anlamına gelmektedir.

DVI jetonları, kripto para borsasında satın alınabilir ve ayrıca Dvision Network içinde bir tazminat şeklinde elde edilebilir. Bu, ücretlerin ve diğer ekstra ücretlerin DVI token kullanılarak ödenebileceği anlamına gelir.

Jetonlar, VR dünyası dışındaki diğer malzemeleri satın almak için kullanılabilecek eşit miktarda sabit parayla da değiştirilebilir. DVI token, Dvision Network ekosisteminin Katılımcılarının, bir zamanlar sahip olunan VR dünyasında kişisel bir Meta-Alanını güvence altına almalarını sağlar. Ayrıca, belirteç aracılığıyla Katılımcılar, yalnızca ellerinde tutarak çeşitli avantajlar elde edebilirler.

Binance’de Dvision Network Nasıl Satın Alınır?

  1. Bir hesap için kaydolun
  2. Kimliğinizi doğrulayın
  3. Dvision Ağı Satın Alın

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505