• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Trust Wallet Token (TWT) Nedir, Nasıl Alınır?

Trust Wallet Token (TWT) Nedir, Nasıl Alınır?

Trust Wallet Token başlangıçta Binance Chain’de bir BEP-2 varlığı olarak tanıtıldı, ancak Ekim 2020’de Binance Smart Chain’de bir BEP-20 jetonu olarak yeniden piyasaya sürüldü. 396.587.038 USD canlı piyasa değeri ile mevcut CoinMarketCap sıralaması 229. Dolaşımda 346.951.186 TWT parası var.

Trust Wallet Token TWT Hakkında

Trust Wallet Token veya TWT, Trust Wallet kullanıcılarına çeşitli avantajlar ve teşvikler sunan basit bir BEP-20 yardımcı programı sembolüdür. Trust Wallet, popüler Ethereum, Binance ve TRON tokenlerinin yanı sıra çeşitli popüler yerel varlıkları destekleyen bir mobil kripto para cüzdanıdır. TWT, Trust Wallet’ın geliştirilmesi üzerinde oy hakkı ve yetki sağladığı ve indirimli DEX alım satımları ve uygulama içi alışveriş için kullanılabildiği için bir finansal araç olarak kendi önemini geliştirmiştir.

Trust Wallet Token TWT’nin Kurucuları Kimdir?

Viktor Radchenko, 2017’de Trust Wallet’ı kurdu. Merkezi Mountain View, California’da bulunan Radchenko, birçok dijital işletmede tasarım ve planlama alanlarında çalıştı ve 2013’te Trucker Path’in kurucu ortağı oldu.

Trust Wallet Token TWT’yi Benzersiz Kılan Nedir?

Trust Wallet Token, Binance Smart Chain’e dayanan, titizlikle kanıtlanmış bir hisse kanıtı (POS) konsensüs mekanizması tarafından desteklenmektedir. Bu, ağı yüzde 51 ve Sybil izinsiz girişleri gibi çeşitli tehditlerden korumak için kullanılır.

TWT aynı zamanda dijital para birimleri ve merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) için yükseltilmiş bir blok zinciri olan Binance Akıllı Zincirinde (BSC) listelenecek ilk paralardan biriydi. Sonuç olarak, TWT inanılmaz derecede düşük ücretlerle ve neredeyse anlık olan işlem onay süreleriyle alınıp satılabilir.

Geleceğe Bakış

Trust Wallet Token, altında yatan teknolojisi nedeniyle kripto pazarında güçlü bir konuma sahiptir – bu nedenle geleceğe yönelik bir yükseliş görünümüne sahiptir. Çeşitli tahminler, jetonu gelecekte çok daha yüksek bir fiyat seviyesine yerleştirir. Wallet Investor’un tahminlerine göre, kriptonun bir yıl içinde 1,10 dolar fiyat seviyesinde işlem görmesi beklenirken, beş yıllık projeksiyon bunu 3,47 dolar olarak gösteriyor. Digital Coin Price, yıl sonu fiyatının 1 doların üzerinde olacağını tahmin ediyor.

TWT Jetonları Nasıl Satın Alınır?

Kripto dünyasındaki diğer dijital varlıklar gibi TWT de birçok borsada alınıp satılabilir. Kullanıcılar TWT tokenlerini Binance veya Tokocrypto gibi kripto para borsalarından satın alarak elde edebilirler.

TWT İyi Bir Yatırım Mı?

TWT, kripto pazarındaki aktif dijital varlıklardan biridir. Ayrıca TWT artık en ünlü kripto platformlarından biri. Ancak TWT, 2022’de iyi bir yatırımdır. Trust Wallet Token TWT’nin artan değeri, paydaşların ve gelecekteki yatırımcıların gözünde değerini kanıtlamak için yeterlidir. Buna ek olarak, kullanıcılara izin verilen her bir pay ile TWT, ticaret için başka bir fırsat sunuyor.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505