• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Orbs (ORBS) Nedir, Nasıl Alınır?

Orbs (ORBS) Nedir, Nasıl Alınır?

Orbs, SLA’lardan ayarlanabilir ücret modellerine ve isteğe bağlı kapasiteye kadar milyonlarca kullanıcıya sahip uygulamaların ihtiyaçları için oluşturulmuş halka açık bir blok zinciridir. Orbs, blok zinciri ölçeklenebilirliğini mümkün kılmak için blok zincir sanallaştırma ve rastgele Hisse Kanıtı (RPoS) kullanarak yeni bir altyapı inşa ediyor.

Orbs, geliştiricilere merkezi olmayan blok zinciri uygulamalarını kitlesel olarak ölçeklendirmek için ihtiyaç duyulan her şeyi sağlayabilmek için kendi ölçeklenebilirliğini, sanal zincir izolasyonunu ve düşük ücretlerini Ethereum’un merkezi olmayan ekosistemi ile birleştirmektedir.

Genel Bakış

Orbs, Rastgele Hisse Senedi Kanıtı (RPOS) üzerinde çalışır; bu, küçük komitelerin, her bir konsensüs turu için büyük bir doğrulayıcı setinden rastgele seçildiği anlamına gelir. Buna Helix denir ve Validatörleri seçmeye çalışan Muhafızlar ve Yetkilendirenler tarafından dengelenmektedir. Küçük rastgele komiteler, her bir konsensüs turu için büyük bir doğrulayıcı kümesi seçilmektedir. Büyük doğrulayıcı seti ve rastgeleleştiren, ademi merkeziyetçilik ve güvenliği sağlarken küçük komiteler, fikir birliğinin yüksek ve hızlı düzeyde ölçeklenebilir olmasına izin vermektedir.

Bu modelin Orbs uygulamasına Helix adı verilir – Guardians ve Delegators’ın Doğrulayıcıları seçmek için hisseyi kullandığı Orbs Proof-of-stake ekosistemine dayanan Bizans hataya dayanıklı bir algoritma.

Orbs akıllı sözleşmeleri, fikir birliği altında Ethereum durumuna kesintisiz zincirler arası erişim sağlamaktadır. Bu, Orbs üzerinde çalışan uygulamalar, platformdan ayrılmadan doğrudan Ethereum’un gücünden yararlanmasını sağlamaktadır. ORBS bir ERC20 jetonudur ve herhangi bir ERC20 uyumlu cüzdanda saklanabilir.

ORBS projesi, işletmelerin çok sayıda kullanıcıyı destekleyebilen ve Orbs ekibi her şeyi halledeceği için herhangi bir teknik bilgi olmadan merkezi olmayan blok zinciri uygulamaları oluşturmalarına olanak tanıyan Ethereum ölçeklenebilirliğine yönelik benzersiz bir çözümdür.

Ortaklık ve Yatırımcılar

Orbs aşağıdaki kuruluşlarla ortaktır;

Bitterex International, Bithumb, Upbit, Huobi, Liquid, coinone, world Economic Forum, Paradiqm Citadel, The Yomza Group, Terra, B – tohum ortakları, PH Capital, Coinbit, GBBC, Chain Partners, Fair Lab, Yes24.com, 21Mcapital, Kanatlar, Chainvalid8, StratX.

ORBS Nasıl Satın Alınır?

Binance, Bitcoin, Ether, Ether Classic ve diğer kripto para birimlerini kitlelere ulaştırmayı amaçlayan Malta merkezli bir değişim platformudur. Binance hesabından ORBS satın almak için bir hesap oluşturmanıza yardımcı olacak adımları takip edin;

  1. Binance bir hesap oluşturun
  2. Binance hesabınızı e-posta ile doğrulayın
  3. Binance hesabınıza para yatırın
  4. Binance hesabınızda işlem yapın

Ne Kadar Orbs Satın Almalısınız?

Burada size finansal tavsiye vermek için burada değiliz, akıllı oynayın. Kaybetmeyi göze alabileceğiniz daha fazla para koymayın. Önce analiz ve araştırma yapın. Orbs için internette tüm verilere sahipsiniz. Kripto bugün çok popüler ve çoğunlukla geleceğimiz, Orbs sizin için doğru seçim mi? Siz bilmelisiniz. İnternette Orbs (ORBS) hakkında birçok bilgi var.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505