• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Civic (CVC) Nedir, Nasıl Alınır?

Civic (CVC) Nedir, Nasıl Alınır?

Mevcut kripto para birimlerinin ötesinde, sanal para birimlerine olan büyük talep nedeniyle pazara giren çok çeşitli yeni altcoinler var. Civic madeni para, kullanıcılarına birçok fayda sağlayan en son kripto para birimlerinden biridir (2017’de oluşturulmuştur). Bu yazıda, CVC hakkında bilmeniz gereken her şeyi açıklayacağız.

Civic Coin Nedir?

Civic Coin’in ne olduğunu açıklamadan önce Civic platformunu inceleyeceğiz. Civic platform, kimlik doğrulaması sağlamak için esas olarak AI ve blok zincir teknolojisine dayanmaktadır. Civic Coin, platformun önemli bir parçasıdır ve token, Ethereum blok zinciri ağında değiştirilir. Burada Civic coin’e (CVC) yatırım yapma hakkında ve platform ve yatırım süreci hakkında bilmeniz gereken her şeyi daha ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz.

Aksi takdirde, doğrulama işlemini tamamlamak için Civic paraları değiştirilir. Bu son derece güvenli bir yeniliktir çünkü zamandan, paradan tasarruf sağlar ve kendisi en güvenli merkezi olmayan, eşler arası tabanlı sistemlerden biri olan blok zinciri teknolojisinde gelişmek üzere tasarlandığı için kullanıcıların kimliğini korur. Ayrıca kullanıcılar, bir kullanıcı adı oluşturma, e-posta adresini kullanma ve hatta bir şifre ekleme sürecinden geçmeden belirli bir web sitesine veya uygulamaya güvenli bir şekilde giriş yapabilecekler. Bu nedenle, genel olarak, hesabınızın güvenliğinin ihlal edilmesi veya kimliğinizin çalınması pek olası değildir.

Civic Coin için Geliştirme ve Gelecek Olanakları

CVC Coin, Güney Afrika’dan ünlü bir girişimci olan Vinny Lingham tarafından e-ticaret sektöründe her iki taraf için daha fazla güvenlik sağlayacak bir çözüm yaratmak isteyen tarafından geliştirildi. Bu devrim niteliğindeki para birimi aynı zamanda bankacılık ve teknoloji geçmişine sahip olan Jonathan Smith’in de yardımıyla yaratıldı.

Ana sonuç, kullanıcıların kimliğini doğrulamak için uygun bir çözüm sunan CVC madeni para oldu. Kripto madenciliği yoluyla CVC madeni paraları elde edemeyeceğinizi belirtmekte fayda var ve piyasaya sürüldüğünden beri 1 milyon CVC arzından yaklaşık 670 milyon CVC tokeni dolaşımda.

CVC madeni paranın gelecekteki olanakları açısından, ticaret için mevcut bir seçenek olmanın ötesinde, e-ticaret sitelerinde veya belirli hizmetlere erişmek için kullanıcılarından kişisel veri gerektiren diğer web sitelerinde güvenli bir doğrulama yöntemi olarak yaygın olarak kullanılabilir. veya ürünleri satın alın.

Civic (CVC) Nasıl Alınır?

Binance, kriptodan kriptoya ticarete odaklanan bir kripto para borsasıdır. Bu platform, çoklu jeton teklifleri nedeniyle blok zinciri topluluğunda mükemmel bir itibar kazanmaya başladı. Binance’de işlem yapmaya başlamak için bu adımları izleyin.

  1. Binance ile bir hesap için kaydolun
  2. 2-FA ayarlayarak Binance hesabınızı güvenli hale getirin
  3. Binance’te doğrulanma
  4. Binance hesabınıza para yatırın
  5. Binance ile ticarete başlayın

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505