• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Mdex (MDX) Nedir, Nasıl Alınır?

Mdex (MDX) Nedir, Nasıl Alınır?

Mdex (MDX), Huobi Eco-Chain & Ethereum’a dayalı merkezi olmayan bir borsadır ve likidite madenciliği ve ticaret madenciliğinin “ikili madencilik mekanizmasını” destekler.

Genel Bakış

Mdex, fon havuzları konseptine dayanan otomatik bir piyasa yapıcı merkezi olmayan borsadır. Mdex, Heco Chain ve Ethereum’a dayalı bir çift zincirli DEX modeli önerir ve uygular. Mdex, Heco zincirinin düşük işlem ücretlerinin avantajlarını ve Ethereum ekosisteminin refahını birleştirir. MDEX ile kullanıcılar, likidite madenciliği ve ticaret madenciliğinin ikili madencilik mekanizmasına da katılabilirler.

Mdex Taahhüdü

Mdex, Heco ve ETH üzerinde DEX, IMO/ICO ve DAO’yu entegre eden bir DeFi platformu oluşturmaya kendini adamıştır, kullanıcılara daha güvenli ve daha güvenilir varlık seçimi ve yapılandırması ve daha yüksek beklenen yatırım getirisi merkezi olmayan token değişim hizmeti sağlar.

Mdex Token

Mdex belirteci çeşitli şekillerde kullanılır. Temel kullanımlar, borçlanma için teminat veya borç verme için bir varlık olacaktır. Ayrıca, bir stake ödülü, çiftçilerin getirisi için bir ödül veya platformdaki tüm işlemler için bir gaz ücreti olarak da kullanılabilir.

Yönetim (Mdex tokenine sahip olmak, sahiplerine ekosistemde belirli bir miktarda hak verir) veya kazanç (toplanan ücretlerin bir yüzdesi, velayet dışı bir sözleşmede hisseleri olan token sahiplerine ödenecektir) gibi gelişmiş kullanımlar da vardır.

Mdex belirteçleri, projenin kendi sınırları içinde bir iç ekonomik sistem yaratır. Belirteçler, alıcıların ve satıcıların ekosistem içinde değer ticareti yapmasına yardımcı olur. Bireysel, dahili ekonomilerin bu yaratılması ve sürdürülmesi, belirteçlerin temel görevlerinden biridir.

MDEX’in Özellikleri

MDEX, piyasa değeri ile en büyük zincirlere bağlı olmasalar bile, özelliklerin ve işlevlerin katıksız gücüyle çok sayıda kullanıcı çekebilen platformlardan biridir. Bu MDEX incelemesi aşağıdaki özellikleri kapsar:

  • MDEX ayrıca, bireylerin varlık zincirleri arasında köprü kurabilecekleri bir özellik ile birlikte gelir; örneğin, Heco zincirinden Binance akıllı zincirine MDX jeton ticareti. Bu, platformun ileri düzey yatırımcılar için sunduğu en seçkin işlevlerden/araçlardan biridir.
  • Merkezi olmayan platform aynı zamanda bireylerin varlıklarını paylaşmalarına ve varlıklarından getiri elde etmelerine olanak tanıyan bir piyasa yapıcıdır. Kripto borsası ayrıca varlıkları değiştirmek için işlevselliğe sahiptir. Takas işlemleri 5 saniye içerisinde gerçekleşebilirken diğer platformlarda birkaç dakika sürebilmektedir.
  • Takas arayüzü de kullanıcı dostudur. Bu, MDEX’in çekici doğasına katkıda bulunur. Huobi eko zinciri, daha fazla MDX jetonunun üretilmesi, borsa için daha hızlı büyüme anlamına geldiğinden, likidite madenciliği için bireylere çeşitli faydalar sağlayabilir.
  • Yönetim topluluk odaklı olduğundan, her bir token, kullanıcılara merkezi olmayan değişim için oy kullanma ve karar verme gücü verir. Büyük havuzlar her zaman herhangi bir platform için bir avantajdır ve HECO ve BSC için 24 saatlik işlem hacmi tutarlı bir şekilde toplam 750+ Milyar Dolar’a ulaşmaktadır.

MDEX Kriptoyu Nereden Satın Alabilirim?

MDEX’in kripto varlığı, MDX olarak bilinen bir simgedir. Bu jeton, platform aracılığıyla çıkarılabilir veya borsa aracılığıyla işlem yapmak için bir ödül olarak kazanılabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505