• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Aelf (ELF) Nedir, Nasıl Alınır?

Aelf (ELF) Nedir, Nasıl Alınır?

Aelf blok zinciri, elbette, şu anda en ilginç blok zinciri projelerinden biridir. İşletmelerin DApp’lerini tescilli yan zincirler üzerinde oluşturmasını sağlayan merkezi olmayan bir bulut bilişim platformudur. Kurşun geçirmez olmasının yanı sıra, kendi kendine gelişen, ölçeklenebilir ve yıldırım hızındadır. Her şeyden önce, kullanıcıları benzersiz ve ödüllendirici bir yönetim biçimine katılmaya teşvik eder.

Aelf, blockchain teknolojisindeki bir sonraki atılımın ne olabileceğine daha yakından bakıyoruz. Aelf’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve ELF’yi nasıl satın alacağınızı veya kazanacağınızı keşfetmek için okumaya devam edin!

Aelf Nedir?

Aelf, gelecekteki dijital ekonomiyi desteklemeyi amaçlayan açık kaynaklı bir blok zinciridir. Hızı ve ölçeklenebilirliği artırmak için kendi kendine gelişen bir bulut bilgi işlem ağı kullanır. Bu şekilde, blok zincirinin ana akım olarak benimsenmesini sağlamalıdır. Ya da en azından geliştiricilerinin istediği bu.

Aelf, yarının finans dünyasına hızlı bir giriş yapma sözü veren ilk halka açık defter değil. Diğer birçok blok zinciri, ekonomik ademi merkeziyetçiliği destekleme sözü veriyor. Peki, bu masalsı projeyi bu kadar özel yapan ne?

İlk olarak, Aelf nadir bir ağ yapısı kullanır. Çarpıcı derecede verimli bir çoklu zincir, paralel işleme altyapısı kullanır. Bu karmaşık sistem, zincirler arası iletişime ve kendi kendine gelişen yönetişime izin verir. Ek olarak, Aelf, geliştiricilerin bağımsız yan zincirlerde bağımsız olarak merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturmasına ve yürütmesine olanak tanır. Kaynak izolasyonu sayesinde işletmeler zincir üzerinde yüksek hızda çalışabilirler. Yönetim söz konusu olduğunda, Aelf blok zincirinde mevcut olan neredeyse tüm merkezi olmayan yönetişim kullanır. Örneğin, Meclis Yönetim Modeli, Dernek Yönetim Modeli ve Referandum Yönetim Modeli masada. Ağ ayrıca katılımcıları yönetişim modellerinden herhangi birine veya tümüne katılmaya teşvik eder. Bu şekilde, Aelf, tescilli bir entegre geliştirme ortamı (IDE) aracılığıyla kendi kendini geliştirmeyi desteklemeye hazır, kendi kendine sürdürülebilir bir sistem haline gelir.

Aelf’in, katılımcıların sistemdeki kaynak ücretlerini ödemek için kullanabilecekleri yerel bir simgesi olan ELF vardır. Ek olarak, ağın yönetiminde çok önemli bir role sahiptir. Örnek olarak, ELF sahipleri jetonlarını çeşitli tekliflere oy vermek için kullanabilirler. Son olarak, Aelf, kullanıcıların hem genel hem de özel zincirlerden çalışmasına izin vererek birlikte çalışabilirliği destekler. Her şeyden önce, istedikleri fikir birliğini seçebilirler. Örneğin, Proof-of-Stake (PoS), Proof-of-Work (PoW) ve yerel Delegated Proof of Stake (DPoS) kullanılabilir.

Aelf Token (ELF) Nedir?

Aelf token (ELF), Aelf blok zincirinin yerel simgesidir. Katılımcılar bunu ücret ödemek ve akıllı sözleşmeleri uygulamak için kullanabilir. Ek olarak, protokol değiştiren kararlarda demokratik bir oylamaya katılarak blok zincirini yönetmelerini sağlar.

ELF Nereden Alınır?

ELF tokenlerini Binance, OKEx, Huobi Global ve Upbit gibi önde gelen kripto borsalarından satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505