• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Dusk Network (DUSK) Nedir, Nasıl Alınır?

Dusk Network (DUSK) Nedir, Nasıl Alınır?

Dusk Network (DUSK), herhangi bir kurumsal işbirliğini ölçekte sağlamak, uyumluluk gereksinimlerini karşılamak ve kişisel ve işlem verilerinin gizli kalmasını sağlamak amacıyla finansal uygulamalar için bir gizlilik blok zinciridir. Şirketler, akıllı sözleşmeler aracılığıyla token vermek, ticaret yapmak ve işbirliği yapmak için Dusk Network blok zincirini kullanır.

Dusk Network Hakkında

2018’de bazı teknoloji uzmanları Emanuele Francioni ve Fulvio Venturelli, iş uzmanları Jelle Pol, Pascal Putman ve Mels Dees ile güçlerini birleştirerek Dusk Vakfı’nı kurdu ve sonunda Dusk Vakfı tarafından koordine edilen bir proje olan Dusk Network’ü doğurdu. tamamen gizlilik ve şeffaflık arasında mükemmel bir denge sağlamaya odaklanan merkezi olmayan bir ekosistemdir. Dusk, gizliliği korur ve ödemeler, iletişimler ve varlık transferlerindeki düzenlemelere uyar.

Hemen işe almanın bir sonucu olarak, ekip büyür ve blok zinciri DevNet’in gelişimi devam eder. Beyaz kitap yayınlandı ve bununla birlikte gerçekten merkezi olmayan, gizli ve güvenli bir blok zinciri altyapısı yaratmanın uzun vadeli vizyonu şekillendi.

Dusk Network, yerel gizli akıllı sözleşmelere sahip ilk blok zinciridir. Bu, tarafların yüksek düzeyde ölçeklenebilir altyapılarından (kamu blok zincirinin en büyük faydalarından biri) verilerinin gizli kalması konusunda gönül rahatlığıyla faydalanmalarını sağlar. Başka bir deyişle, işletmeler, işlemlerinin güvenli ve özel olduğunu bilerek gizli akıllı sözleşmeleri güvenle kullanabilirler.

Çoğu blok zincirinde, harcama davranışı, bakiyeler ve diğer hassas bilgiler, tüm ağ ile şifrelenmemiş bir biçimde paylaşılır. Bu gizlilik eksikliği, işletmeleri halka açık blok zinciri çözümünü kullanmaktan caydıran şeydir. Dusk Network, bu gizlilik ve güvenlik endişelerini doğrudan ele alıyor. Zero-Knowledge Utility Token’ları, veri iletiminin özel, güvenli ve emniyetli olduğunu garanti eden gelişmiş kriptografik temellere dayanır. Bu gizlilik katmanı ve çok yönlü sıfır bilgi kanıtlama sistemi Plonk sayesinde, dijital kimlik / kendi kendine egemen kimlik gibi kullanım durumları uzak bir gerçeklik haline geliyor.

Dusk Network’ün yerel para birimi Dusk’tur, para işlevi görebilir. Bu platformdan üretilen güvenlik jetonları mevcut yasalara uygundur, sözleşmeye dayalı olarak duyulabilir ve özeldir. İhraççının ihtiyacına bağlı olarak, belirteçleri, ilgili tarafın istenmeyen çatalları, güç merkezileştirmeyi ve belirsiz işlem kesinliğini önlemek için tasarlanmış bir platformda menkul kıymet ihraç edebileceği, kaydettirebileceği ve takas edebileceği kurumsal veya tüketici sınıfı olabilir.

Dusk Token Nereden Satın Alınır?

Dusk Network token gibi bazı kriptolar, yalnızca merkezi olmayan borsalardaki diğer kriptolar aracılığıyla satın alınabilir. Bu nedenle, DUSK satın almak için önce Ethereum (ETH) satın almanız ve ardından DUSK token alımını başlatmanız gerekir. Bu amaçla, kendi kendini saklayan bir kripto cüzdanına sahip olmanız gerekir. DUSK satın almak için en iyi ve en güvenli platform Binance yer almaktadır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505