• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

JasmyCoin (JASMY) Nedir, Nasıl Alınır?

JasmyCoin (JASMY) Nedir, Nasıl Alınır?

JasmyCoin (JASMY), eski Sony başkanı Kunitake Andō da dahil olmak üzere eski Sony yöneticileri tarafından yönetilen Tokyo merkezli bir Nesnelerin İnterneti (IoT) sağlayıcısı olan Jasmy Corporation’ın bir kripto para projesidir. Her ne kadar erken aşamalarında olsa da, kripto para birimi projesi, JASMY madeni parasının bir dizi merkezi borsa (CEX) listesinin ardından son zamanlarda radarınızda görünmüş olabilir. JasmyCoin (JASMY) nedir ve JasmyCoin nasıl çalışır? Öğrenmek için okumaya devam edin.

Jasmy İş Modeli

Jasmy’nin merkezi Tokyo, Japonya’da bulunan IoT işi, veri alıp satma etrafında dönüyor. Özellikle Jasmy, servis sağlayıcıları veri kullananlarla eşleştirir. Hizmet sağlayıcılar, paketlemek ve veri kullanıcılarına satmak için çeşitli kaynaklardan gelen kullanıcıya ait verileri derler. Bir örnek, müşteri bilgilerini üçüncü şahıs bir sigorta şirketine (veri kullanıcısı) satan bir finansal hizmetler kurumu (hizmet sağlayıcısı) olabilir.

JasmyCoin’in Yardımcı Programı

Jasmy Corporation, veri ekonomisine sıkı sıkıya bağlı olabilir, ancak JasmyCoin madeni parası ne için kullanılır? Basitçe söylemek gerekirse, “JasmyCoin’e sahip olmak, veri kullanım işletmelerinin Jasmy platformunda depolanan kişisel verileri kullanması için bir ön koşuldur”. Jasmy’nin veri hizmetlerini kullanmak için, kesin miktar açıklanmasa da, önce bir miktar JASMY kripto para birimine sahip olmanız gerekir.

JASMY jeton ayrıca hizmet sağlayıcılar tarafından kişisel verilerini sağlayan kullanıcılara ödül ödemek için kullanılır. Jasmy, bunun arz ve talebe bağlı olarak artan veri değeri ile JasmyCoin’in değerini de beraberinde getiren bir pazar yaratacağını umuyor. Jasmy’nin sözleriyle: “Misyonumuz, kişisel verilerin değerini en üst düzeye çıkarmak, bu da JasmyCoin’in değerini en üst düzeye çıkarmak anlamına geliyor.”

Jasmy’nin İş Hedefleri Nelerdir?

JasmyCoin yol haritasına göre Jasmy, bireysel veri değeri 500 $ olan 107 milyon aktif küresel kullanıcıya sahip olmayı hedefliyor. Japonya’nın yanı sıra, Singapur, Çin ve Kore dahil olmak üzere daha geniş Asya pazarları “odak bölgeleridir”.

JasmyCoin kripto para biriminin beklentileri konusunda yükselişte veya düşüşte olun, bir yatırım düşünüyorsanız, her zaman kapsamlı bir durum tespiti yaptığınızdan emin olun. Currency.com, teknik incelemeyi, yol haritasını ve tüm sosyal medya kanallarını okumanızı ve ayrıca bağımsız, üçüncü taraf finansal tavsiye almanızı önerir.

JasmyCoin Nasıl Satın Alınır?

Lütfen Binance’de (en iyi kripto borsalarından biri) JasmyCoin (JASMY) satın alma prosedürünü takip edin.

  1. Binance borsasında hesabınızı oluşturun ve doğrulama için KYC’yi gönderin.
  2. Hesabınız doğrulandıktan sonra.
  3. Binance’e gidin ve e-postanızı ve şifrenizi onaylayarak oturum açın.
  4. Para Yatırma’ya tıklayın, Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) satın almak için paranızı ekleyin.
  5. Şimdi Exchange -> Temel’e gidin
  6. BTC veya ETH sekmesine tıklayın.
  7. Sırasıyla JASMY/BTC veya JASMY/ETH (seçiminize göre) arayın.
  8. Satın almanız gereken Ripple miktarını seçin veya girin.
  9. Satın al düğmesine tıklayın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505