• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

GlitzKoin (GTN) Nedir, Nasıl Alınır?

GlitzKoin (GTN) Nedir, Nasıl Alınır?

GlitzKoin, elmas endüstrisi için tüm elmas ticaretinin yürütülebildiği ve koordine edilebildiği blok zinciri tabanlı bir açık ekosistem oluşturmayı hedefliyor. GlitzKoin, bankalar için risk ve dolandırıcılığı azaltmaya yardımcı olmak için blok zinciri, akıllı sözleşmeler ve makine öğrenimini kullanan küresel bir girişimdir. GlitzKoin (GTN) nedir, nasıl çalışır, ne kadara mal olur, nasıl alınır, hangi borsalarda bulunur vb. detaylı bilgiler içeriğin devamındadır.

GlitzKoin Hakkında

Blockchain teknolojisi ve Crypto para birimleri dünyayı dönüştürüyor ve Diamond endüstrisi de bir istisna değil. Gelişmekte olan bazı çabalara rağmen, elmas endüstrisine odaklanan ve endüstrinin karşılaştığı çeşitli sorunları kapsayan hiçbir blok zinciri ekosistemi tasarlanmamıştır.

Elmas endüstrisinde şeffaflık, görünürlük ve nesnellik ihtiyacı onlarca yıl önce hissedildi. Bir pırlanta alım veya satımını işlerken kişiden kişiye iletişim ihtiyacı, pazarın büyüklüğünü sınırladı. GlitzKoin, geleneksel elmas endüstrisinin en iyi özelliklerini, en son blok zinciri teknolojisinin faydası ve işlevselliği ile entegre etmeye odaklanır.

GlitzKoin, elmas ve değerli taş endüstrisinde sigortacılar, bankalar ve açık pazarlar için dolandırıcılığın ve riskleri azaltılmasına yardımcı olmak için akıllı sözleşmeler, blok zinciri ve makine öğrenimi dahil gelişen teknolojinin en iyilerini kullanan küresel bir girişimdir. Elmas endüstrisi için tedarik zinciri çözümlerinde, elmasların sertifikalandırılması, izlenmesi ve son olarak elmas ticareti ve ilgili hizmetler için merkezi olmayan bir alışverişleri eksiksiz bir ekosistem sağlamaktadır.

GlitzKoin (GTN) Nedir ve Nasıl Çalışır?

GTN madeni para Mayıs 2019’da piyasaya sürüldü. GTN madeni para gelecekte birçok kripto para borsası tarafından listelendi. GlitzKoin, elmas endüstrisi için tüm elmas ticaretinin yürütülebildiği ve koordine edilebildiği blok zinciri tabanlı bir açık ekosistem oluşturmayı hedefliyor. GlitzKoin, bankalar için risk ve dolandırıcılığı azaltmaya yardımcı olmak için blok zinciri, akıllı sözleşmeler ve makine öğrenimini kullanan küresel bir girişimdir.

GlitzKoin Nasıl Satın Alınır? GTN Coin Hangi Borsalarda Kullanılabilir?

GlitzKoin birçok kripto para borsasında listelenmiştir. Borsalardan satın alınabilir. Ancak alım satım yapmadan önce “güvenilir” bir kripto para borsası seçmek gerekir.

Diğer büyük kripto para birimlerinin aksine, GlitzKoin doğrudan itibari para ile satın alınamaz. GTN coin Bitcoin ile satın alınabilir. Böylece önce paranızla Bitcoin satın alabilir, ardından Bitcoin’lerinizle GTN satın alabilirsiniz. Peki GTN coin hangi borsalarda listeleniyor? GlitzKoin (GTN), CoinTiger, IndoEx, Coinsbit, P2PB2B, vb. gibi kripto para borsalarında listelenmiştir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505