• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

MOBOX (MBOX) Nedir, Nasıl Alınır?

MOBOX (MBOX) Nedir, Nasıl Alınır?

MOBOX, MOBOX’un GameFi dediği şeyi oluşturmak için en iyi DeFi Verim Çiftçiliği ve Oyun NFT’lerini (karşılıksız tokenler) birleştiren bir oyundur. Oynaması ücretsiz konseptinden ödün vermeden oynayarak kazanma potansiyelini teşvik etmek için tasarlanmıştır. Platform tarafından sağlanan, NFT çiftçiliğinden çiftçilik ve blockchain oyunlarına kadar herkes çeşitli oyunlara katılabilir. MOBOX platformunu üç ana bileşen oluşturur:

  • NFT pazarı: MOMO NFT’leri diğer oyuncularla ve diğer oyuncularla takas etmek, kiralamak ve ödünç vermek için tamamen merkezi olmayan pazar
  • NFT oluşturucu: ERC721 standardını kullanarak MOMO NFT’ler oluşturmak isteyen kullanıcılar için kullanışlı bir araç seti
  • Oyun yaratıcısı: MBOX platformunda oyunları başlatmak ve yayınlamak için bir API koleksiyonu. Ayrıca geliştiriciler, MBOX jetonlarını ve MOMO NFT’lerini oyunlarına kolaylıkla dahil edebilir.

MOBOX lansmanında ön satış, özel yatırım ve ön mayın yoktur.

MOBOX Nasıl Çalışır?

Oyunun altyapısı, oynayarak kazanılan oyunlardan, merkezi olmayan finansın verim çiftçiliğinden ve değiştirilemez belirteçlerin popülaritesinden öğeler ödünç alır. Ekosistemi tüm bu kavramlara erişim sağlar ve kullanıcıların ücretsiz oynamasına ve mümkün olduğunca aktif oldukları için ödüller kazanmasına olanak tanır.  NFT’lere MOMO adı verilir ve gizemli kutulardan alınabilir.

Bu NFT’leri alan oyuncular, bunları takas edebilir, MBOX jetonlarını toplamak için NFT’leri stake edebilir veya ekosistem oyunlarında diğer kullanımlar için teminat olarak kullanabilirler. MOMO Token Master adlı çekirdek oyunlardan biri, oyuncuların birbirleriyle savaşarak arkadaşlarını ve düşmanlarını altınları soymasına izin veriyor.

Skor tablosunda yer alan kullanıcılar, herhangi bir para harcamadan daha fazla MBOX jetonu kazanabilirler. MOMO Farmer, oyuncuların çiftlik toplamasına ve jeton kazanmasına izin verirken, Trade Action daha eğitici ve rekabetçi, haftalık risksiz ticaret yarışması içeriyor. Bu yıl çok daha popüler hale gelen bir diğer kavram, aracısız finansal hizmetler olan merkezi olmayan finans (DeFi). Bir örnek, akıllı sözleşmeleri ve kullanıcıların katkıda bulunduğu kripto fonlarını kullanarak işlemleri kolaylaştıran merkezi olmayan borsalardır.

MOBOX’ta Nasıl Para Kazanılır?

Oyunda kullanılan para birimine bir göz atalım. MOBOX bir yönetişim belirtecidir, yani sahiplerine projeyle ilgili teklifleri sunma ve oylama hakkı verir. Aslında, MOBOX’a sahip olan herkes onun geleceğine karar vermede yardımcı olur.

Token, MOBOX’un oyun içi para birimidir. Hem oynarken kazanabileceğiniz bir ödül hem de karakter satın alma gibi oyun içi satın alımlar yapma şekliniz. Ayrıca ödüller kazanmak için platformun likidite havuzunda MOBOX’u stake edebilir, MOMO NFT’lerle gizemli kutular kazanma şansı için stake edebilir ve NFT müzayedelerinde teklif vermek için kullanabilirsiniz. Bu, kullanıcıların yerel para birimini elinde tutması ve onu çalıştırması için ekstra bir teşvik yaratır.

MBOX’u Nereden Satın Alabilirsiniz?

MOBOX, Pancake takası yoluyla veya resmi sitelerinden kolayca satın alınabilir. En büyük USD stabil coinlerinden biri olan TUSD, kripto para birimleri ve diğer stabilcoinler için eşleşmeler ile büyük borsalarda ücretsiz olarak kullanılabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505