• BITCOIN/TL
    2246821,110
    % 1,09
  • ETHEREUM/TL
    116811
    % 0,57
  • RIPPLE/TL
    19.6
    % -0,36
  • BITCOIN CASH/TL
    13225.09,494
    % 1,24
  • LITECOIN/TL
    2451.33
    % 1,35
  • COSMOS HUB/TL
    216.46
    % 0,27
  • CARDANO/TL
    14.61
    % 1,05
  • TETHER/TL
    33.06
    % 0,07

Constellation (DAG) Nedir, Nasıl Alınır?

Constellation (DAG) Nedir, Nasıl Alınır?

Constellation Network, büyük veriler için siber güvenlik sağlar. Constellation Hypergraph Network, kurumsal ve kamu sektörü müşterileri için verileri ölçeklenebilir, doğrulayan ve güvenli bir dağıtılmış ağ sağlamaktadır. İlk gerçekten merkezi olmayan, sonsuz ölçeklenebilir DAG protokolüdür. Constellation (DAG) hakkında detaylı bilgiler için okumaya devam edin.

Constellation (DAG) Nedir ve Nasıl Çalışır?

Constellation (DAG), Constellation ağının kripto para birimidir. Constellation, dolaşımda 1.266.911.931.0440834 ile 3.711.998.690.36 mevcut arza sahiptir. Constellation, 2017 yılında Constellation Network için faydalı bir token olan 756 milyon DAG karşılığında 35.2 milyon dolarlık özel bir satışla piyasaya sürüldü. Bu, orijinal 4,000,000,000 DAG maksimum arzının %18,9’uydu; Bununla birlikte, iyi niyet göstergesi olarak, kurucular orijinal olarak kendilerine tahsis edilen 288 milyon jetonu yaktı ve maksimum arz 3.71 milyar DAG’da kaldı.

DAG, erişilebilirlik amacıyla bir ERC-20 belirteci olarak oluşturuldu. Teknik olarak $DAG, Constellation Network’ün mali durum kanalıdır. Ağı oluşturan çeşitli durum kanalları ve düğümler arasında sorunsuz değişim ve etkileşime izin verir. $DAG, ağın bileşenlerini birbirine bağlar ve birbirleriyle bağlantı kurmalarını sağlar.

Peki Constellation coin (DAG) nasıl satın alınır? DAG parası, listelenen kripto para borsalarından satın alınabilir. Ancak işlem yapmadan önce borsa iyi araştırılmalı ve “güvenilir/tanınmış” bir kripto para borsası tercih edilmelidir. $DAG, değerin verilere bağlanmasına izin verir. Tek bir veri paketi veya olay bazında gerçek zamanlı olarak alınıp satılan bir veri akışı olması fark etmez – $DAG, veri ekonomisi için merkezi olmayan veri pazarını mümkün kılar. Bireysel ve kurumsal kullanıcılar verilerinden güvenli ve uyumlu bir şekilde para kazanabileceği için veri önceliği sağlar.

Constellation [DAG] Kurucuları Kimdir?

Constellation, isimleri Ben Jorgensen, Wyatt Meldman-Floch, Benjamin Diggles ve Mathias Goldmann olan dört kurucu tarafından geliştirilmiştir.

Ben Jorgensen, yeni teknoloji ve mutfak sanatlarında uzmanlaşmış, Amerika Birleşik Devletleri’nden bir girişimci ve yatırımcıdır. Indiana, Fort Wayne’de doğdu ve şimdi San Francisco Körfez Bölgesi’nde yaşıyor. Ana hedefi, hem sürdürülebilir hem de ölçeklenebilir işletmeler yaratırken aynı zamanda insan yaratıcılığını en üst düzeye çıkarmaktır. Antropoloji, Ekonomi ve Siyaset Bilimi alanlarındaki akademik uzmanlığı sayesinde, projelerinde hümanist bir kültürel bakış açısını ekonomik fizibilite ile harmanlamaktadır. Şu anda Constellation Network’ün CEO’su ve Kurucu Ortağıdır.

Mathias Goldmann, Constellation Netwok’un kurucu ortağı ve COO’sudur. Benjamin Diggles, hem uygulayıcı hem de lider olarak 20 yılı aşkın bir süredir çevrimiçi, yazılım geliştirme ve dijital tasarımla ilgilenmektedir. Wyatt Meldman-Floch, Constellation Network’ün kurucu ortağı ve CTO’sudur.

Constellation’ı Benzersiz Yapan Nedir?

Constellation’ın dağıtılmış defter teknolojisi, mobilite endüstrisinin bağlantılı araç çözümlerini uyarlamasına olanak tanıması bakımından benzersizdir ve bu da işletmeden tüketiciye iyileştirilmiş sonuçlar sağlar. Mevcut teknoloji büyük miktarda veriyi absorbe etme yeteneğine sahip olsa da, şu anda birçok kaynakta gerçek zamanlı değişiklikleri analiz edebilen ve sağlayabilen dağıtılmış bir sistem bulunmamaktadır. Basitçe söylemek gerekirse, Constellation, gelişmekte olan mobilite teknolojilerinin taleplerini karşılamak için verileri emebilen ve düzenleyebilen bir protokoldür.

Constellation [DAG] Nereden Satın Alabilirsiniz?

DAG’ı birçok borsadan bulabilirsiniz. DAG’yi nereden satın alacağınızı merak ediyorsanız, şu anda DAG ticareti için ana platformlar KuCoin, HitBTC, Hotbit ve LCX Exchange’dir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505