• BITCOIN/TL
    2233177,596
    % 0,62
  • ETHEREUM/TL
    106924
    % -0,18
  • RIPPLE/TL
    19.67
    % -1,70
  • BITCOIN CASH/TL
    12498.21,344
    % 2,94
  • LITECOIN/TL
    2344.08
    % 1,04
  • COSMOS HUB/TL
    203.53
    % 2,41
  • CARDANO/TL
    13.68
    % 1,73
  • TETHER/TL
    32.94
    % -0,38

Biconomy (BICO) Nedir, Nasıl Alınır?

Biconomy (BICO) Nedir, Nasıl Alınır?

Blockchain teknolojisi kendi içinde karmaşıktır ve daha sonra kurtarmaya BICO jetonlu Biconomy geldi. Biconomy, Ethereum (ETH), Avalanche Crypto (AVAX) vb. blok zincirleri üzerinde zincirler arası bir işlem altyapısı inşa ediyor. Kullanıcıları birbirine bağlayan arayüzü basitleştirerek blok zinciri teknolojisinin faydalarının sıradan insanlara ulaşmasına yardımcı olmak için devrim niteliğinde bir planı var.

Biconomy, Bitcoin’in doğuşundan bu yana başka hiçbir blok zincirinin çalışmadığı şeyi hedefliyor. DAPP’ler için tak ve çalıştır SDK/API. Blok zinciri teknolojisinin kendisinin benimsenmenin erken aşamalarında olduğu ve başka hiçbir oyuncunun öncelikli olarak Gazsız olabilen verimli bir işlem ağı oluşturmaya odaklanmadığı düşünüldüğünde, düşünce oldukça benzersizdir.

Biconomy Nedir?

Mart 2019’da blok zinciri konusunda bilgili üç kişi – Aniket Jindal, Ahmed Al-Balaghi ve Sachin Tomar tarafından kuruldu. Biconomy, ana akım kullanıcılar için işlem süreçlerini basitleştirmeyi amaçlar. Binance gibi önde gelen kripto şirketlerinde önceden uygulamalı deneyime sahip ekip, ağ kullanıcılarının bir cüzdandan diğerine coin aktarma konusunda karşılaştıkları zorluklar konusunda oldukça bilgili.

Biconomy BICO Coin Nedir?

BICO coin, Biconomy’nin yerel jetonudur. 2021 yılında piyasaya sürülen BICO, aşağıdaki yardımcı programlara sahiptir;

  • Yönetim
  • Ağ Ücretleri
  • Paydaş Teşvikleri

Yönetim

BICO token sahipleri, projenin geleceğini şekillendirmeye yardımcı olabilecek teklifleri oylama ve sunma hakkına sahip olacak. Ağ kodundaki değişiklik, hazine fonlarının tahsisi, ek hizmetlerin eklenmesi veya çıkarılması gibi kararlar Yönetişimin bir parçası olacaktır.

Ağ Ücretleri

Düğüm operatörleri, Biconomy ağına herhangi bir bilgi eklemek için işlem ücretini BICO’da ödeyecektir. Ayrıca, ağ üzerinde yaptıkları işle orantılı olarak BICO jetonları kazanacaklar.

Paydaş Teşvikleri

Düğüm operatörlerinden Yetkilendirenlere kadar herkes, jetonlarını ağ üzerinde stake ettikleri için (BICO’da) stake ödülleri alacak. Likidite Sağlayıcılar ayrıca çeşitli kripto varlıkları şeklinde ağa likidite sağladıkları için ödüller almaya hak kazanırlar Likidite havuzlarına erişen kullanıcılardan küçük bir ücret alınır ve daha sonra Likidite Sağlayıcılara havuza katkılarına göre $BICO’nun bir kısmı ile birlikte dağıtılır. Bu model Pancakeswap gibi popüler DEX’lere biraz benzer.

Biconomy BICO Coin Nasıl Alınır?

Bico Coin artık önde gelen kripto borsaları Huboi, Bybit, OkEx, Coinbase, Binance, WazirX ve FTX’te işlem görmeye hazır.

Biconomy’ye Yatırım Yapmalı Mısınız?

Biconomy, yasal bir iş modeline ve güçlü bir finansal desteğe sahiptir. Ethereum blok zinciri için kendi içinde başarılması çok büyük bir görev olan ilk zincirler arası işlem ağını inşa etmektedir. Projenin temelleri açıktır ve uzun vadelerde yükselişe geçebilir. Kısa vadede ise teknik tabloyu net bir şekilde anlayana kadar bu oldukça tahmin edilemez. Bekleyip görmemiz gerekiyor.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505