• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

XSGD (XSGD) Nedir, Nasıl Alınır?

XSGD (XSGD) Nedir, Nasıl Alınır?

XSGD, Blockchain tabanlı bir Kripto para birimidir. Desteklenir ve sabitlenir Singapur doları (SGD) Stablecoin Aralık 2019’da piyasaya sürüldü.

XSGD Nedir?

XSGD, açık kaynaklı blok zinciri protokolleri tarafından desteklenen, tamamen teminatlandırılmış Singapur Doları sabit parasıdır. Tüm Xfers ihraç edilen SGD destekli sabit paralar Singapur Doları ile 1:1 pariteye sahiptir.

XSGD (ERC-20) jetonları, Ethereum blok zincirinde ERC-20 jetonları olarak çalışır ve herhangi bir ERC-20 uyumlu cüzdanda saklanabilir. XSGD (ZRC-2) belirteçleri Zilliqa blok zincirinde ZRC-2 belirteçleri olarak çalışır ve herhangi bir ZRC-2 uyumlu cüzdanda saklanabilir. Xfers onaylı kullanıcılar XSGD’lerini (ERC-20) sorunsuz bir şekilde XSGD (ZRC-2) jetonlarına dönüştürebilir ve tam tersi, jetonları Xfers para yatırma adreslerine yatırarak ve ardından SGD bakiyelerini farklı bir blok zincirinde geri çekerek tam tersini yapabilir.

XSGD, Xfers tarafından oluşturuldu ve Zilliqa Blockchain’de piyasaya sürüldü. Xfers, Güneydoğu Asya’nın dijital işletmeler için önde gelen Fintech platformudur. Xfers, e-para ihracını yürütmek için Ana Ödeme Kuruluşu lisansına sahiptir. Zilliqa, kripto para birimi alanında iyi bilinen bir Blok zinciridir. XSGD, StraitsX projesi altında oluşturulur. StraitsX, Dağıtılmış Defter Teknolojisi (DLT) kullanarak 1:1 sabit para sağlamayı amaçlar.

Girişim, Binance Singapore, CoinHako, Coinut, Sparrow, Tokenize Xchange ve Wowoo Exchange gibi şirketler tarafından desteklenecek şekilde ayarlandı.

Özellikler

  • XSGD, SGD’ye (Sigapore Doları) tam olarak 1:1 oranında desteklenir
  • XSGD, çok ihtiyaç duyulan düzenleyici güvencelerle dijital varlıkların faydalarını keşfetmek isteyen yerel tüketiciler için bir giriş yolu sağlar.

XSGD Nasıl Alınır?

Adım 1: Kontrol etmek, satın almak istediğiniz XSGD parası mı?

Adım 2: Exchange’de hesap açın ve hesabınızı güvenceye alın

Adım 3: Ödeme yönteminizi ekleyin

Adım 4: XSGD’ye ne kadar para yatırmak istediğinize karar verin

Adım 5: XSGD’nizi (XSGD) satın alın veya takas edin

Adım 6: Doğru zamanda sat ve para kazan

Ne Kadar XSGD Satın Almalısınız?

Burada size finansal tavsiye vermek için burada değiliz, akıllı oynayın. Kaybetmeyi göze alabileceğiniz daha fazla para koymayın. Önce analiz ve araştırma yapın. Kripto bugün çok popüler ve çoğunlukla geleceğimiz, XSGD sizin için doğru seçim mi? Sen bilmelisin ki. İnternette XSGD (XSGD) hakkında birçok bilgi var.

XSGD veya Diğer Kriptolarla Ticarete Başlayın

Önerimiz, farklı borsalarda birden fazla hesap açmak, Binance’in ana hesabınız olmasına izin vermek, ancak başka bir kripto satın almak istemeniz durumunda [EX1], [EX2], [EX3], [EX4] gibi başka popüler borsalar da var. Binance’in bu parayı desteklememesi durumunda diğer borsalarda hazır hesabınız var.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505