• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Neighbor Alice (ALICE) Nedir, Nasıl Alınır?

Neighbor Alice (ALICE) Nedir, Nasıl Alınır?

Neighbor Alice, herkesin sanal adalar satın alıp sahip olabileceği, komşularla etkileşime geçebileceği, günlük aktiviteler gerçekleştirebileceği ve ödüller kazanabileceği çok oyunculu bir inşaat oyunudur. Animal Crossing gibi başarılı oyunlardan ilham alan oyun, normal oyuncular için bir anlatı ile NFT toplamak ve takas etmek isteyen oyuncular için bir ekosistemi bir araya getiriyor. Oyun, Chromia Blockchain ekosistemi kullanılarak ChromaWay ile işbirliği içinde yapıldı.

Genel Bakış

My Neighbor Alice, Antler Interactive tarafından geliştirilen, oyuncuların kendi sanal topraklarını kurdukları, komşularıyla etkileşime girdikleri, farklı günlük aktiviteler gerçekleştirdikleri ve ödüller kazandıkları çok oyunculu bir inşa etme oyunudur. Herkes bir parça toprak satın alarak ve çiftçilik, balıkçılık, böcek yakalama ve arıcılık gibi çeşitli etkinliklere katılarak dünyaya katılabilir. Etkinlikler, paylaşılan görevler ve yarışmalar değerli ödüller getirir ve oyuncuların oyundaki durumunu yükseltir.

Oyuncular, Fungible Olmayan Jetonlar (NFT’ler) biçiminde farklı oyun içi öğelerle topraklarını tasarlayabilir ve süsleyebilir. Bunlar, diğer şeylerin yanı sıra bitkiler, çiçekler, ağaçlar, binalar veya hayvanlar olarak temsil edilir.

DeFi öğeleri, oyuncuların katılımını ve oynanışını teşvik etmek için oyun anlatımına entegre edilmiştir. Neighbor Alice, oyuncuların NFT’lerini kiralamalarını ve faiz kazanmalarını sağlayacak teminat destekli NFT’ler ve NFT kiralamaları sunmayı planlıyor.

Alice dünyası, Lummelunda takımadalarında bulunan büyük bir ada kompleksidir. Alice takımadayı arkadaşları Björn the Bear, Beekeeper Bob, Ivan the Merchant ve Shipwright José ile paylaşıyor. Oyuncular, komşularıyla etkileşime girerek ve Alice’e görevlerinde ve günlük aktivitelerinde yardım ederek, topraklarında kullanabilecekleri oyun içi öğelerle değiştirilebilecek bir ödül kazanırlar.

Özellikler

  • Neighbor Alice, kullanıcıların oyun deneyimini geliştirmek ve yükseltmek için tasarlanmış çeşitli oyun içi özellikler içerir.
  • Oyuncular sanal oyun içi pazaryerinde arazilerini ve evler, çitler, hayvanlar ve bitkiler gibi diğer oyun içi öğelerin ticaretini yapabilirler.
  • Sanal adalar, oyun altyapısının önemli unsurlarıdır. Oyuncular, alıştıktan sonra veya pazar yerinde Alice’den arsa satın alabilirler. Evrende kıt bir arsa arzı olduğunu ve her bir arazi parçasının NFT belirteçleri şeklinde temsil edildiğini not etmek önemlidir.
  • Avatarlar oyun içerisinde oyuncuları temsil etmektedir. Oyuncular, avatarlarını öğeler yardımı ile kişiselleştirebilir ve özelleştirebilir. Ayrıca farklı varlıklar yükleyerek değiştirebilir.
  • Oyuncular, oyun pazarındaki evler, çitler, bitkiler ve hayvanlar gibi çeşitli oyun içi öğeleri toplayabilir ve takas edebilir.
  • Neighbor Alice, oyuncuları iyi toprak sahipleri olarak artan faydalarla (Topluluk Konseyine katılmaya kadar) ödüllendiren bir itibar sistemine sahip olacak.
  • Neighbor Alice, oyuncuların ortak bir hedef üzerinde çalışması ve eğlenceli aktiviteleri tamamlamak için kaynaklara katılması için çeşitli olanaklar sağlayacak. Örneğin oyun, oyuncuların etkinliklere ve yarışmalara katılacağı topluluk tarafından oluşturulan etkinlikleri etkinleştirecek.
  • Neighbor Alice ayrıca, kullanıcıların oyun aktivitelerini tartışabilecekleri, Merkezi Olmayan Organizasyon içinde yaklaşan oylama programını anlayabilecekleri, yeni arkadaşlar arayabilecekleri, vb.

Neighbor Alice (ALICE) Nasıl Satın Alabilirim?

Neighbor Alice, oyuncuların para kazanmaları için bir yol sunarken oyunun heyecanını birleştiriyor. Bu nedenle, birçok oyuncu platforma atladı ve onu daha yaygın hale getirdi. Şimdi, jetonları çeşitli borsalarda mevcuttur ve belirtilen adımlarla kolayca satın alınabilir.

  1. Kripto ticaret platformunda bir hesap açın.
  2. Fiat para biriminizin belirli miktarını hesabınıza aktarın.
  3. Para yatırma işleminizin onaylanmasını bekleyin ve alım satım hesabınız üzerinden ALICE satın alın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505