• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Pundi X (New) Nedir, Nasıl Alınır?

Pundi X (New) Nedir, Nasıl Alınır?

Pundi X, Fintech sektöründe faaliyet gösteren bir ödeme çözümü şirketidir. Dünyanın ilk satış noktası çözümü olan XPOS ve kullanıcıların bir kaydırma hareketiyle kripto para birimleri alıp satabileceği ve takas edebileceği bir XPass akıllı kartı da dahil olmak üzere Blockchain destekli cihazların lider geliştiricisidir. Ayrıca tüccarların ve tüketicilerin fiziksel mağazalarda Blockchain üzerinde işlem yapmalarını sağlar.

Pundi X Hakkında

NPXS, sınırların ötesindeki insanlara dijital para birimlerine daha fazla erişim sağlamak ve dünya çapında faydalarını daha da artırmak için tasarlandı.” Bunu başarmak için Pundi X, fiziksel perakende mağazalarının kripto para birimi satın almasına, satmasına ve kabul etmesine yardımcı olacak donanım ekipmanı ve yazılım ürünlerini içeren bir ekosistem inşa etti.

Birincil donanım ürünü, tüccarlar için mobil cüzdanlar aracılığıyla kripto ödemelerini ve işlemlerini kolaylaştırabilen Blockchain özellikli bir satış noktası (PoS) cihazı olan Pundi XPOS’tur. İşlemleri işlemeye ek olarak, Pundi XPOS, geliştiricilerin perakendecilerin işlerini büyütmeleri için uygulamalar (cüzdanlar, sigorta hizmetleri, sadakat programları, perakende zekası, sipariş yönetimi ve envanter yönetim sistemleri gibi) oluşturabilecekleri kendi uygulama mağazasına sahiptir. NPXS belirteçleri, Pundi XPOS uygulama mağazasında bir uygulama yayınlamak için gereklidir.

Pundi X ekibi ayrıca, kullanıcıların bir kaydırma hareketiyle kripto para birimleri alıp satabilecekleri ve takas edebilecekleri bir “akıllı kart” olan XPass’ı da yarattı. XPass ile kullanıcılar, Pundi XPOS sistemine sahip perakendecilerden de alışveriş yapabilirler. Ekip, belirli ülkelerdeki perakende mağazalarına ücretsiz XPOS sistemleri sunarak Pundi X ağına katılımı teşvik etmeyi planlıyor. Şirket, Şubat 2021’e kadar küresel perakende pazarına en az 100.000 XPOS birimi sunmayı planlıyor. Şirkete göre, PoS cihazı Avustralya, Kolombiya, Fransa, Kore, İsviçre, Güney Afrika dahil olmak üzere 30’dan fazla ülkeye sevk edilmiş durumda.

İşlevsellik

PundiX, kullanıcıların dijital uygulamalar ve donanım cihazları aracılığıyla kripto para birimleri gönderip almasına olanak tanır.

Manyetik kredi kartına benzer bir kart aracılığıyla kripto para ödemelerini kolaylaştıran bir cihaza sahipler. Amaçları, kripto para birimi satın almayı su şişeleri satın almak kadar kolay hale getirmektir. Uygulama üzerinden Bitcoin, Qtum, Litecoin, Ethereum, Zcash, Stellar Lumen ve Binance Coin satın alınabilir.

Pundi X Nasıl Satın Alınır?

Adım 1. Bir borsa bulun

Şüphesiz, bugünlerde herhangi bir kripto para birimi satın almanın en kolay yolu, çevrimiçi bir kripto para birimi değişimine kaydolmak ve kendi paralarınızı satın almaktır. Borsalar, kullanıcıların PUNDIX gibi kripto tokenlerini piyasa fiyatından alıp satabilecekleri dijital varlıklar için dev pazarlar gibidir.

Binance, 2017 yılında kuruldu ve birkaç kısa yıl içinde işlem hacmi açısından gezegendeki en önemli kripto para borsası haline geldi. Diğerlerinden daha fazla denenmiş ve test edilmiş bir platform arıyorsanız Binance tam size göre.

Adım 2. Kaydolun ve hesabınıza para yatırın

Bir borsada jeton satın almak için önce onaylanmış ve fonlanmış bir hesabınızın olması gerekir. Bu nedenle, kayıt işlemini tamamlayın ve hesabınızın doğru şekilde kaydedildiğinden emin olmak için istenen tüm iletişim bilgilerini doldurun.

Ardından, borsa tarafından hangi fon türlerinin kabul edildiğini kontrol edin. Bazıları basit bir banka işleminden USD, GBP ve EUR gibi itibari paraları kabul ederken, diğerleri kripto para birimi depozitosu gerektirecektir. Bu durumda, Coinbase gibi bir yerden biraz Bitcoin satın alın ve cüzdanınıza ekleyin. Ardından, bunları döviz hesabınıza aktarın.

Adım 3. Satın Alma

Artık hesabınız kuruldu ve paraya çevrildi, istediğiniz sayıda PUNDIX jeton satın alabilirsiniz. Seçtiğiniz borsanın kullanıcı arayüzünün arama sekmesinde PUNDIX’i arayın, ardından istediğiniz jeton sayısını girin. Fiyattan ve tahakkuk eden ücretlerden memnun olup olmadığınızı kontrol edin, ardından PUNDIX’i hesabınıza almak için işlemi gerçekleştirin.

Adım 4. (İsteğe bağlı) Uygun bir cüzdan alın

PUNDIX’i uzun süre tutmayı planlıyorsanız, bir cüzdan paranızı çevrimiçi hırsızlıktan ve diğer uğursuz saldırılardan korumanıza yardımcı olabilir. İşte neden onları düşünmek isteyebileceğinizi açıklayan kısa bir açıklama ile birlikte favori seçeneklerimizden ikisi:

CoolWallet: CoolWallet, kripto para biriminizi güvenli bir donanım cüzdanında saklamanıza olanak tanır ve ayrıca bu fonlara masaüstü veya mobil cihazınızdaki çevrimiçi bir uygulama aracılığıyla erişmenize olanak tanır.

Ledger Nano S: Ledger Nano S, etrafındaki en saygın donanım cüzdanlarından biridir. Madeni paralarınızı herhangi bir çevrimiçi tehdide karşı korumak için tamamen çevrimdışı saklamanıza olanak tanır.