• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Digiturk Türkiye’de Birinciliği Kimseye Kaptırmıyor

Digiturk Türkiye’de Birinciliği Kimseye Kaptırmıyor

Digiturk Türkiye’de olsun yurt dışında olsun diğer dijital platform firmalarıyla hep rekabet içerisindedir. Ama Türkiye’de yaptığı indirimlerle ve Digiturk kampanyaları paketleriyle en büyük dijital platform firması olmayı başardı. Bu başarıda digiturk üyelerini memnun etme politikasının katkısı çok fazladır. Üyelerinin evlerinde rahat, eğlenceli, huzurlu ve keyifli vakit geçirmesi için olağanüstü çaba göstermektedir. Digiturk dünyası çocuklara, gençlere, film, dizi, belgesel, spor, futbol severlere ve yetişkinlere hitap etmektedir. Kısacısı Türkiye’de ve yurt dışında yaşayan herkese hizmet etmektedir. Digiturk herkesin evinde olmayı amaçlıyor.  Ayrıca Digiturk firmasının Türkiye’de ve yurt dışında bu kadar çok başarılı olma sebeplerinden birde Digiturk firmasının kullandığı uydulardır. Digiturk yayınları Eutelsat ve Turksat uydularında yapar. Digiturk, Eutelsat W3A uydusu üzerinden platformuna özel HD spor, film, dizi, belgesel ve eğlence –yaşam kanalları ve Türkiye’nin en kaliteli ulusal ve yerel kanalları yayın yapılmaktadır. Türksat 4A uydusunu kullanmaktadır.  Türksat 4A uydusu Türkiye’nin en çok izlenen ulusal ve yerel kanalları ve platformunda yer alan spor, film, dizi, belgesel ve eğlence –yaşam tematik kanalları HD görüntü kalitesiyle yayın yapmaktadır.

digitürk

Digitürk Lig TV Maçlarını İzlemek Digitürk Lig TV maçlarını izlemek için digiturk lig tv paketlerinden birini seçmek gerekir. Digitürk Lig TV paketinde Spor Toto Süper Lig’in tüm maçlarını canlı izleyebilirsiniz. Bu pakette her hafta 9 maç gösterilmektedir. En yeni futbol haberleri, en kaliteli futbolcularla, teknik direktörlerle röportajlar, canlı futbol programları, Futbol camiasının en ünlü kişilerden yorumları bu pakette gösterilmektedir. Ayrıca HD görüntü kalitesinde yayın yapılmaktadır Bu pakette 6 kanal gösterilmektedir. LigTV, LigTV HD, LigTV2, LigTV2 HD, LigTV3 ve LigTV3 HD kanalları yayınlanmaktadır. Ayrıca digiturk kampanyaları paketlerinde de birkaç spor paketi indirim yapılmaktadır bu ay. Digiturk kampanya paketleri ve Digitürk Lig TV hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.trbilgi.net web sitesine hemen girin.

digiturk kampanyaları

Digiturk HD Dünyası Digiturk üyeleri HD görüntüsünde kanalları izlerken daha çok keyif alıyorlar. Çünkü bu kanallar daha gerçekçi ve inandırıcı oluyor. 44 tane HD kanalı vardır. Bu kanallarda filmler, diziler, belgeseller ve programlar 5 kat daha nettir. Ayrıca renkler daha çok canlıdır.