• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Everscale (EVER) Nedir, Nasıl Alınır?

Everscale (EVER) Nedir, Nasıl Alınır?

Everscale, talep üzerine saniyede milyonlarca işlemi gerçekleştirebilen hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir blok zinciridir. Everscale’i devasa, dağıtılmış bir süper bilgisayar veya daha doğrusu çeşitli hizmetleri barındırmak ve sağlamak için tasarlanmış devasa bir “süper sunucu” olarak düşünebilirsiniz.

Everscale’in tarihi, Pavel Durov’un Telegram ekibinin en iyi uzmanları tarafından geliştirilen Telegram Open Network (TON) adlı başka bir projenin oluşturulmasıyla başlar. TON, merkezi olmayan uygulamaları çalıştırmak için mesajlaşma, değer, veri depolama ve tüm işletim sistemini uygulayan P2P ağlarının ilkelerine dayanan merkezi olmayan bir ekosistem olarak tasarlandı. TON’daki işlem hızı o kadar yüksek ve stabil (saniyede 1 milyon işlem), proje MasterCard ve Visa ile rekabet etmeye hazırdı.

Ağın geliştirilmesi için 1 milyar dolardan fazla fon çektikten sonra, SEC projeyle ilgilenmeye başladı ve çeşitli düzenleyici ihlaller nedeniyle projeyi kapatmaya karar verdi.

Projenin resmi olarak kapatılmasından sonra, TON kaynak kodu kamuya açık hale getirildi, profesyonel doğrulayıcıların ve geliştiricilerin ilgisini çekti ve böylece Everscale ağının temelini attı. Bu nedenle, Everscale blok zincirinin teknolojik temeli, iyi bilinen TON projesidir. Everscale topluluğu, ağın kullanıma sunulmasından hemen sonra hızla büyümeye başladı ve dünya çapında benzer düşünen insanları kendine çekti.

Ağın temel ilkesi, proje yönetimi düzeyi de dahil olmak üzere tam bir ademi merkeziyetçiliktir, bu nedenle tüm Everscale geliştirmeleri Alt-yönetimler sayesinde gerçekleşir. Alt yönetimler, çeşitli endüstrilerde önemli uzmanlığa sahip bir dizi topluluk grubudur. Bu gruplar, ağın çeşitli yönlerde (DeFI, e-spor, NFT’ler, vb.) geliştirilmesi için önerilerde bulunur ve girişimin başarılı bir şekilde uygulanması durumunda $EVER’de ödüller alır.

Everscale Nasıl Satın Alınır?

Adım 1: Everscale (EVER) destekleyen bir borsada hesap oluşturun

Kaydolmak için e-posta adresiniz, şifreniz, tam adınız gibi bazı temel bilgileri girmeniz gerekecek ve bazı durumlarda bir telefon numarası veya adres de istenebilir.

Adım 2: Hesabınıza para yatırın

Birçok kripto para borsası, EUR, USD, AUD ve diğerleri gibi fiat para birimleriyle Everscale (EVER) satın almanıza izin verecektir. Ayrıca, kredi ve banka kartları, banka havaleleri veya e-cüzdanlar gibi hesabınıza para yatırabileceğiniz birden fazla para yatırma yöntemi sağlar.

Adım 3: Everscale satın al

Bu süreç hemen hemen her kripto para borsasında benzerdir. Yapılması gereken bir gezinme çubuğu veya arama çubuğu bulmak ve Everscale (EVER) veya Everscale (EVER) ticaret çiftlerini aramak. Everscale (EVER) satın almanıza izin verecek bölümü arayın ve Everscale (EVER) için harcamak istediğiniz kripto para miktarını veya Everscale (EVER) satın almak için harcamak istediğiniz itibari para miktarını girin. Ardından borsa, mevcut piyasa kuruna göre eşdeğer Everscale (EVER) miktarını hesaplayacaktır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505