• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Metahero (HERO) Nedir, Nasıl Alınır?

Metahero (HERO) Nedir, Nasıl Alınır?

Metahero ve Wolf Digital World (WDW) arasındaki yenilikçi bir ortaklık, önümüzdeki 10 milyon kripto kullanıcısını çekmek için yeni nesil teknolojiyi tanıtıyor. Yerel Metahero Token (HERO) ile birlikte yeni meta tarama teknolojisini kullanan kullanıcılar, kendi 3D sanal varlıklarını veya avatarlarını değiştirilemez belirteçler (NFT’ler) olarak tarayabilir ve oluşturabilir. Ayrıca, Metahero kripto platformu, kullanıcıları HERO belirtecinde ödüller alarak taranmaya teşvik eder. Ayrıca, HERO jetonu, Metahero ekosistemi boyunca ana değişim aracıdır.

Metahero Nedir?

Wolf Digital World (WDW) ile ortaklaşa çalışan Metahero, heyecan verici ve yenilikçi bir blockchain projesi ve 3D metaverse teknolojisinin öncüsüdür. Metahero, kullanıcılarına her şeyi tarama olanağı sunar. Herhangi bir nesne, hatta kendileri – merkezi olmayan meta veri tabanında 3D avatar olarak kullanılabilir hale gelir. Ayrıca Metahero, endüstri lideri uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından yönetilen en son teknolojileri kullanır. Proje, kullanıcıların gerçeğe yakın 3D avatarlar üretmeleri için ultra yüksek çözünürlüklü (HD) 16k çözünürlüklü meta tarama teknolojisi sağlıyor. Ek olarak, Metahero kripto platformu, geleneksel iş modelini kafasına kaydırdı. Metahero, kullanıcılarına yerel Metahero belirtecini (HERO) kullanarak hizmetlerine erişmeleri için ödeme yapar.

Metahero, önümüzdeki 10 milyon kripto para birimi kullanıcısını çekmeyi amaçlayan meta tarama teknolojisini ana akım pazara sunuyor. Bu nedenle, proje çok çeşitli sektörlere hitap etmektedir. 3D avatarlar sosyal medya, oyun, çevrimiçi moda ve diğer sanal gerçeklik (VR) deneyimlerinde kullanılabilir.

Metahero ve Wolf Digital World (WDW), “dünyayı bir sonraki sınıra taşımayı” amaçlayan devrim niteliğinde bir proje oluşturmak için bir araya geldi. Bu, herkesin kendi 3D avatarını değiştirilemez bir belirteç (NFT) olarak taramasına ve oluşturmasına izin vererek yapılır. Ardından, kullanıcılar varlığı açık artırmaya çıkarabilir, takas edebilir veya satabilir.

Fotogrametrik tarama teknolojisinde dünya lideri olan Metahero kripto platformu, güvenlik, teşvik ve ademi merkeziyetçilik için yerel Metahero belirtecini (HERO) kullanır. Ek olarak, Metahero, taranan nesneler ve insanlar olarak 3D değiştirilemez belirteçler (NFT’ler) için bilinen en büyük veritabanını oluşturuyor. Ayrıca, tüm kullanıcılar taranan avatarları üzerinde tam haklara ve kontrole sahiptir.

Wolf Digital World (WDW)

Wolf Digital World (WDW), 3D tarama ve modellemeden blok zinciri mühendislerine, grafik tasarımlarına ve fotoğrafçılara kadar çeşitli becerilere sahip, yüksek yetenekli uzmanlardan oluşan çok disiplinli bir kolektiftir. Ekip, bir araya geldiğinde, yeni nesil 3D teknolojileriyle 10 milyon yeni kullanıcıyı bünyesine katmayı hedefliyor. WDW’nin ana odak noktası “fiziksel dünyanın her detayını yakalamak ve onu dijital dünyaya taşımaktır.

Metahero kripto projesinin teknik ortağı olarak Wolf Digital World (WDW), metaverine fiziksel ağ geçitlerinde sekiz yıldan fazla araştırma ve geliştirme sunuyor. WDW, üç boyutlu her şey için yeni bir standart oluşturuyor. Bunu yapmak yeni ağ, sosyal ve gelir fırsatları yaratır.

MetaHero’yu Nereden Satın Alabilirim?

MetaHero satın almak için Binance ve Metamask cüzdanını kullanacağız, benim için en iyi seçenek bu, ancak Metamask kullanmıyorsanız diğer cüzdanları da kullanabilirsiniz. Binance, BNB ve USDT veya istediğiniz kripto para birimini satın almak, MetaHero jetonuyla değiştirmek için kullanılacak.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505