• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Victoria (VR) Nedir, Nasıl Alınır?

Victoria (VR) Nedir, Nasıl Alınır?

Victoria VR (VR), herkesin her şeyi yapabilme yeteneğine sahip olduğu, merkezi olmayan uygulamalar ve sanal gerçeklikle ilgilenen evrensel bir metaverse platformudur. Proje, tamamen kullanıcılara ve topluma ait bir dünya olan “3D İnternet” yaratarak sanal gerçeklik kavramını bir sonraki seviyeye taşımayı hedefliyor. Epic Games tarafından geliştirilen popüler bir oyun motoru olan Unreal Engine üzerine inşa edilmiştir. VR Supermarket Victoria, kullanıcılarına sonsuz bir oyun, macera, deneyim ve ödül programı getiriyor.

Victoria (VR) Nasıl Çalışır?

Victoria VR World, kullanıcıların kendi dünyalarını yaratmalarına ve yaratıcılarından bağımsız olarak var olmalarına ve yaşamalarına izin vermek için aşağıdan yukarıya inşa edildi. Tüm yazarlara ve aktif kullanıcılara, oylar, incelemeler, Görevleri tamamlama, VR Jetonlarını stake etme ve rastgele airdroplar alma dahil olmak üzere katkıları için düzenli ve adil bir şekilde ödeme yapılır.

Resmi teknik incelemelerinde belirtildiği gibi bu projenin arkasındaki amaç, kripto para biriminin faydalarını göstererek oyun topluluğunu kripto para birimine doğru eğitmek ve meşgul etmektir. Victoria VR (VR), sanallaştırma sayesinde, kullanıcıların NFT Jetonları oluşturabilecekleri ve bunları diğer çevrimiçi platformlardan takas edebilecekleri NFT için en önemli pazar yerlerini oluşturmayı planlıyor.

Victoria VR (VR) Ekosistemi

Misyon: VR World’ün en önemli yönlerinden biri görevlerdir. Bunları tamamlamak, etkileşim kurmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için yeni ve yaratıcı fırsatlar sunduğundan kullanıcılar için etkili bir alıştırmadır. Kullanıcılar, bazı fırsatları kaybetmemek için onları katılmaya devam etmeye teşvik eden Quest sonucunda gerçekten nadir bulunan çeşitli ürünler elde eder. Görevlerin bir zaman sınırı veya maksimum başarılı oyuncu sayısı olacaktır. Kullanıcılar, kendilerine yeni fırsatlar açacak Görevler sayesinde VICTORIA VR ve genel olarak sanal gerçekliğin faydalarını keşfedecekler.

Öğeler ve kaynaklar: Yan zincirde sayısız ERC-1155 (NFT) karşılıksız token vardır. Yapılar inşa etmek ve nesneler (diğer NFT’ler) üretmek için kaynaklara ihtiyaç vardır. Beş idari unsura göre beş kaynak vardır: odun, ateş, kum, demir ve su. Kaynaklar, özel yapılar, madenler ve madencilikle ilgili diğer ekipmanlar kullanılarak manuel veya otomatik olarak çıkarılabilir. Ayrıca ikincil piyasadan diğer kullanıcılardan veya kıtlık durumunda doğrudan merkezi depodan satın alınabilirler.

Avatar: Avatarlar gerçekçi grafiklere sahiptir ve tamamen özelleştirilebilir. Bu, kullanıcıların neredeyse herkesi oluşturmasına olanak tanır. Her avatar bir NFT ile temsil edilir ve kullanıcının birden fazla karaktere sahip olmasına izin verilir. Bir Görevi tamamlamak veya bir yarışmada yarışmak, kullanıcılara özel kişiselleştirme özellikleri sağlar.

Giyilebilir cihazlar: Tüm giyilebilir cihazlar, blok zincirinde NFT belirteçleri olarak kaydedilir. Görevler, yarışmalar ve TheBigMarket VR, kullanıcıların giyilebilir cihazlar alabilecekleri yerlerdir. Bazı giyilebilir cihazlar son derece sınırlıdır, diğerleri ise benzersiz becerilere sahip avatarlar sunar.

Öğeler: Tüm girişler blok zinciri tabanlı NFT’lerdir. Madenciler, çeşitli kilitleri kırmanın anahtarları, hazine haritaları, silahlar, arabalar, uçan tahtalar ve Alaaddin’in sihirli halısı, biblo olarak veya doğrudan bir araç olarak kullanılabilecek öğelere örnektir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505