• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Bosch bölge servisi 1 yıl garantili hizmet

Bosch bölge servisi 1 yıl garantili hizmet

Siz değerli müşterilerimiz için güven ne kadar önemliyse, ne ifade ediyorsa Bosch servisi olarak bizim için de o kadar önemlidir. Bu nedenle buzdolabı, çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi gibi bütün beyaz eşya ve klimalarınızın arızasını giderirken yaptığımız işlemlere 1 yıl garanti veriyoruz. Garanti vererek sonuna kadar arkasında durduğumuz cihazların arızasını giderirken acemi, ne işlem yapacağını bilmeyen teknisyenlerle de çalışmıyoruz. Alanında uzman teknisyenlerimiz gerekli tüm eğitimlerini tamamlayıp sertifikalılardır.

Sizin düşüncelerinize değer veren kendi alanında deneyim sahibi, su akıtıyor gibi tek bir arızayı gidermekle kalmayıp su almıyor, buzlanma yapıyor, kazan dönmüyor gibi bütün arızalarınıza net çözümler sunan teknik ekiple çalışıyoruz. Cihazlarınızın arızalarına hızlı şekilde müdahale etmek için de müşteri temsilcilerimize kayıt oluşturmanız yeterlidir. Cihazlarınıza en iyi şekilde müdahalede bulunmak, en kısa süre de en kaliteli hizmeti vermek, sizin verdiğiniz güvene layık olabilmek için 7/24 çalışıyoruz. Ümraniye bosch servisi olarak bu çalışmalarımızı sürdürürken sizin memnuniyetinizi ön planda tutuyoruz. Çünkü biliyoruz sizin memnuniyetiniz size verilen hizmetten önce gelir.

Bosch servisi cihazlarınızın arızalarının giderilmesi için arıza kaydı oluşturmak istediğinizde, cihazınızla ilgili aklınıza takılan sorulara cevap bulmak istediğinizde bir telefonla ulaşabileceğiniz bir servistir. Siz boş yere evden çıkmak zorunda kalmayın, yoğun işleriniz arasında bir de cihazlarınızın arızalarına servis aramanın yorgunluğunu yaşamayın diye bulunduğu bölge dâhil birçok bölgeye hizmet vermektedir.

Kaliteli ve Garantili Bosch Servisi

Bu hizmetin kalıcılığını sağlama ve verimini arttırma adına da çalışmalarını ara vermeden sürdürmektedir. Pendik bosch servisi olarak verimi arttırmanın ve kalıcılığı sağlamanın da kolay olmadığının farkındayız. Bu nedenle verimi arttırma ve kalıcılığı sağlama adına sizin tarafınızdan çağrı merkezi müşteri temsilcilerimize cihazınızın arızaları için arıza kaydı oluşturulmasını sağlıyoruz. Üstelik sadece bir cihazınız için değil, çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi gibi bütün beyaz eşya ve klimalarınızın için haftanın 7 günü müşteri temsilcilerimize arıza kaydı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu arıza kaydı sayesinde cihazınıza, kendi sahasında tecrübe sahibi, yılların deneyimini yaptığı işe yansıtan teknik ekibimiz tarafından kısa sürede müdahale edilecektir. Bosch servisi olarak sizin en iyi hizmeti almanız ve memnuniyetinizi sağlamak öncelikli hedefimizdir.