• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

LUKSO (LYXe) Nedir, Nasıl Alınır?

LUKSO (LYXe) Nedir, Nasıl Alınır?

LUKSO Token (LYXE) (2017’de kuruldu), özellikle yaşam tarzı endüstrisi için oluşturulmuş, moda markaları, start-up’lar ve müşteriler için merkezi olmayan bir yenilik ve güven altyapısı sağlayan bir blok zinciri platformudur.

Genel Bakış

LUKSO, şeffaflığı, döngüselliği ve yeni sorumlu tüketim ve üretim biçimlerini teşvik edebilmek için dijital ve fiziksel tüketim malları için bir dizi standart ve çözüm sağlayan bir Blockchain altyapısıdır.  LUKSO, bir dijital hizmet sağlayıcıdan çok daha fazla bir ekosistem kolaylaştırıcısıdır. Nötr bir taban katmanı ve yenilik için açık bir oyun alanıdır. Tıpkı Web protokolleri gibi, bugün henüz öngöremediğimiz gelecek senaryoları için de sürekli bir deney alanı olacaktır.

LYXE, yeni otomatikleştirilmiş ekonomik etkileşim biçimleri ve sürdürülebilir mülkiyet yönetimi için temel sunar. LUKSO, Kültürel Para Birimlerine, Dijital Sertifikalara ve Evrensel Kamu Profillerine dayalı yeni bir ekonomiyi mümkün kılan standartlar ve araçlar sunar.

LUKSO’nun akıllı sözleşmelerde (PosDAO) çalışan delege edilmiş bir Proof-of-stake konsensüsüne sahip bir HoneyBadger Bizans Hata Toleranslı (HBBFT) konsensüs algoritması kullanması planlanmaktadır .

LUKSO Mimarlık

LUKSO mimarisi, kullanıcılarını modern moda sistemi için sonsuz sayıda yenilikçi özellik tasarlamaya ve uygulamaya teşvik eder: dijital gardıroplar ve paylaşım ekonomileri açar, IP haklarını ve özgünlüğü güvence altına alır, çok kanallı iletişimleri ve koleksiyonları finanse etmenin yeni yollarını sağlar.

LUKSO blok zincirindeki yeni etkileşim kanalları aracılığıyla yaratıcılar, tüketiciler ve küratörler işbirlikçi olabilir. Artık fiziksel, dijital ve sanal temas noktalarında kusursuz bir marka deneyimi yaşayabilirler. LUKSO, bu teknolojik yapı taşlarını sağlayarak ekosistemi modayı ileriye taşıması için güçlendirir.

LUKSO Ağı

LUKSO ağı, modern yaşam tarzı endüstrisinin doğası için özel olarak inşa edilmiştir. Alanın, gelecekteki yaratıcı çalışmaların ana temaları etrafında inovasyonu yönlendirmesini sağlar. Bu, içerik oluşturucuların topluluklarını ve projelerini koordine etme, tüketiciler ve ortak çalışanlarla etkileşim kurma, etkileşimlerini otomatikleştirme ve işlemlerine güvenme yollarını içerir.

Varlıkların nasıl yönetilebileceğini, sergilenen koleksiyonları ve deneyimlenen markaları yeniden tanımlıyor. Yaratıcı profesyonellerin ortaya çıkan trendleri şekillendirmeleri ve yaratıcı güçlerini açığa çıkarmaları için teknolojik bir oyun alanıdır.

Modern yaşam tarzı sistemi, akran üretimi ve kolektif yaratıcılık tarafından desteklenmektedir. LUKSO, sosyo-yaratıcı kitleler arasında yeni erişim kanalları açar ve onların fiziksel, dijital ve sanal temas noktalarını tüm yaratıcı dikeyler, platformlar ve meslekler arasında genişletir.

LUKSO Nereden Alınır?

Şu anda, LUKSO tüm büyük kripto borsalarında mevcuttur, ancak LYXe’nin listelendiği bazı popüler borsalar arasında KuCoin, Uniswap (V3), Gate.io, ZT ve Uniswap (V2) sayılabilir.

Sonuç olarak, LUKSO hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Aşağıdaki yorumlar alanında bize bildirin. Çeşitli kripto para birimleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitemizde bulunan diğer makalelere göz atın.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505