• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

StarLink (STARL) Nedir, Nasıl Alınır?

StarLink (STARL) Nedir, Nasıl Alınır?

StarLink Projesi, topluluk tarafından yürütülen tamamen merkezi olmayan bir projedir. Platformun yerel kripto para birimi STARL coin, LEASH distribütörü tarafından yanlışlıkla piyasaya sürüldükten sonra topluluğa ait bir projeye dönüştürüldü. Starlink coin (STARL) nedir, nasıl çalışır, fiyatı, ne zaman piyasaya sürüldü, nasıl satın alınır vb. detaylı bilgiler içeriğin devamındadır.

Starlink %100 topluluk odaklıdır ve ilk merkezi olmayan meta veri deposu projesidir. İlk ve tek merkezi olmayan metaverse projesi olarak dikkat çeken Starlink veya kullanmayı tercih ettiği STARL Metaverse, aynı zamanda ilk ve tek uzay temalı metaverse projesi olma unvanına da sahip.

Bir nevi metaverse oyunu da diyebileceğimiz Starlink, aslında bir oyundan çok daha fazlası. 3D uzay evreninde hem sanal bir evren, hem sanal etkileşimler hem de ticari ve gelir odaklı fırsatlar sunması, Starlink’in bir oyundan çok daha fazlası olduğunu gösteriyor.

Özetlemek gerekirse, dijital metaverse teknolojisi ile uzayda sanal bir evren sunan Starlink yani STARL Metaverse, çoklu gerçekçi sanal oyunlar oynama, GameFi sayesinde oynanan oyunlardan kazanç elde etme, NFT satın alma gibi birçok imkan sunuyor.

Projenin geliştirme ekibinde yer alan isimler projeyi zirveye taşıyan unsurlardan biridir. SHIB ekibinin bir parçası olan ve aynı zamanda Leash’in kurucusu olan Woof Decentra ve Moe Larson tarafından yaratılan Starl, uzman ekibin yardımıyla geliştirildi.

STARL Token, Starlink metaverse projesinin yerel ve resmi kripto para birimidir. Ethereum ERC-20 token birimi olan STARL Token’ın toplam arzı 10.000.000.000.000.000 (10 Trilyon) olarak belirlendi. STARL Token, Starlink evreninde gerçekleştirilecek ticari işlemler için kullanılacaktır. Evrendeki tüm gayrimenkul, tahta, arazi, arazi vb. Anlaşılacağı üzere NFT eşyalarının yanı sıra oynanacak oyunlarda tüm işlemler STARL Token ile gerçekleştirilecektir. Ayrıca Starlink evrenindeki oyunları oynayarak elde edilecek kazançlar GameFi kapsamında değerlendirebileceğimiz Play and Win (Play2Earn veya P2E) sistemi ile de STARL Tokens olarak kazanılacaktır.

StarLink kripto satın almanın en kolay yolu, bir STARL ticaret çifti sunan merkezi bir kripto para borsasıdır. Ethereum blok zincirindeki ağ tıkanıklığı nedeniyle aşırı yüksek işlem ücretleri nedeniyle Uniswap gibi merkezi olmayan borsalardan kaçınmak istiyorsunuz.

Binance StarLink Crypto satın almak için en iyi borsa olarak öneriyoruz çünkü STARL’de düşük ticaret ücretleri ve metaverse paraları, NFT paraları ve diğerleri dahil olmak üzere 500’den fazla farklı kripto para birimi sunuyorlar. Aşağıdaki adımlar, STARL jetonlarına nasıl yatırım yapılacağına dair üst düzey bir genel bakıştır.

  1. Binance kaydolun
  2. Binance Tether (USDT) cüzdanınızı ve para yatırma adresinizi bulun
  3. Tether’inizi (USDT) yerel kripto borsanızdan Binance gönderin
  4. USDT’nizi STARL jetonları ile değiştirin

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505