• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Counos X (CCXX) Nedir, Nasıl Alınır?

Counos X (CCXX) Nedir, Nasıl Alınır?

Ccxx coin, ödemeleri kolaylaştırmak ve fiat para birimi ile kolay alışveriş için satın alma faturalarını temizlemek amacıyla Haziran 2019’da kurulmuş, kullanıcılarına çevrimiçi düzeyde en yüksek düzeyde güvenlik sunduğunu iddia eden İsviçre merkezli bir madeni paradır. Counos X coin (CCXX) nedir, nasıl çalışır, ne kadara mal olur, nasıl alınır, hangi borsadadır vs. hakkında detaylı bilgiler içeriğin devamındadır.

Counos X, gelişmekte olan piyasanın yetersiz bankalı nüfusunun krediye erişim eksikliğini hafifletmeyi amaçlıyor. Bankacılık sistemine giremeyen kişiler banka dışı kaynaklardan borç almak zorundadır. Banka dışı kredi kayıtları ise verilere güvenilemeyeceği için bankalar tarafından kabul edilmemektedir.

Counos X Madeni Para (CCXX) Nedir ve Nasıl Çalışır?

Counos X, Counos ortamı için geliştirilmiş bir Proof of Stake odaklı kripto para birimidir. Sabit bir satış ve alış fiyatlarına sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Fiyat her zaman sabit olduğu için hem de tüketiciler hem de perakendeciler parayı ödemeleri için güvenle kullanabilmektedir.

Proof-of-stake algoritması, CCXX sahiplerinin %5 yıllık faiz aldıkları için fon bakiyelerini artırmalarına olanak tanır. Counos X’i en az 6 ay süreyle stake etmek, üç ay boyunca %2 faiz ve %0.75 getiri sağlayacaktır. Platformun Lightning Network entegrasyonu sayesinde CCXX ödemeleri anında ödenir.

CCXX Madeni Para Nasıl Kullanılır?

Kripto para birimi USD, CHF, EUR veya diğer kripto para birimleri gibi fiatlara dönüştürülebilir. CCXX, doğrudan herhangi bir yerel bankadan satın alınabilen ilk kripto para birimidir. Kullanıcılar, danışmanla iletişime geçerek ve İsviçre ISIN’ine erişerek herhangi bir bankadan jeton satın alabilirler.

Çeşitli Yöntemlerle Counos X(CCXX) Nasıl Satın Alınır?

Counos Xis satın almak bugünlerde oldukça basit. İsterseniz nakit, kredi kartı ve hatta PayPal ile ödeme yapabilirsiniz. Ancak yine de tamamlamak için birkaç adım atmanız gerekiyor – bu yüzden bu basit kılavuzu sizin için hazırladık! Bölümlere ayrılmıştır; satın alma şeklinize uygun olanı takip etmeniz yeterlidir.

Counos X Coin Nereden Alınır ve Hangi Borsalarda Kullanılabilir?

CCXX jeton, ExMarkets, Dex-Trade vb. borsalarda mevcuttur. CCXX jeton, listelenen kripto para borsalarından satın alınabilir. Ancak işlem yapmadan önce borsanın “güvenilir” olduğundan emin olmak gerekir. Yatırımcıların iyi bilinen ve son derece güvenli bir borsada işlem yapmaları önemlidir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505