• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

BitDAO (BIT) Nedir, Nasıl Alınır?

BitDAO (BIT) Nedir, Nasıl Alınır?

BitDAO, milyonlarca mevcut varlığı ve tahmini katkıları olan bir DAO’dur. “DAO” terimine aşina olmayanlar için DAO, şeffaf bir bilgisayar programı olarak kodlanmış kurallarla temsil edilen, kuruluş üyeleri tarafından kontrol edilen ve üçüncü şahıslardan etkilenmeyen Merkezi Olmayan Otonom Kuruluştur. Bu nedenle DAO, toplulukların her şeyi inşa etmeleri ve desteklemeleri için özgürlük ve güvenilir ortamlar dünyası yaratır ve açar.  BitDAO, merkezi olmayan ekonominin kurucularını desteklemeyi amaçlayan ve BIT token sahipleri tarafından oylanacak teklifler için açık bir platform olan bir DAO’dur.

BitDAO Nasıl Çalışır?

BitDAO, token takasları ve ortak geliştirme çabaları yoluyla projelerle ortak olmaya çalışacak. BitDAO, araştırma ve geliştirme, likidite önyükleme çemberi ve finansman şeklinde destekleyebilir:

Swap: Token Swap ve en iyi DeFi ve kripto projelerinin bir koleksiyonunu biriktirin. Takaslar, BitDAO’nun çıkarlarıyla uyumlu olacaktır. Ortak projelerini kategori lideri olmaları için destekleyecekler ve öncelikli ortaklarından biri Spot ve Türev DEX’ler.

İnşa Et: Yönetişim paketi ve Hazine Yönetimi dahil olmak üzere DAO’nun daha etkin çalışmasını sağlayan temel ürünler oluşturun.

Hibe: DeFi, yönetişim, katman1/katman2, gizlilik, NFT’ler vb. sektörlerle ilgili projeler için hibe sağlayın. Ayrıca BitDAO’ya katkıda bulunanlar için hibeler sağlayacaktır (yani, özel bir yönetişim modülü oluşturma veya topluluk yönetimindeki çabalar…).

Ekip, Yatırımcılar ve Ortaklar

Takım

Çünkü BitDAO Merkezi Olmayan Otonom Bir Organizasyondur. Bu nedenle, her BIT token sahibi, katkılarda bulunabilecek, protokolü geliştirebilecek ve yönetişim oylaması yoluyla tercihlerine göre özelleştirebilecek.

Yatırımcılar

Geçmişte BitDAO, özel bir satış yoluyla başarıyla 230 milyon dolar topladı. Tur, Peter Thiel, Kurucular Fonu, Pantera Capital ve Dragonfly Capital tarafından yönetildi. Diğer önde gelen yatırımcılar arasında Alan Howard, Jump Capital ve Spartan Group vardı.

Ortaklar

En önemli iki ortakları, aşağıdaki desteğe sahip SushiSwap DAO ve Bybit’tir:

SushiSwap DAO: BitDAO yönetişim ve hazine yönetimi tasarımı ve yol haritasının teknik yönünü destekleyin. Lansman sırasında SushiSwap, toplam BIT token arzının %2,6’sını aldı (260M BIT)

Bybit: Bybit, 2021’de yılda 1 milyar doları aşan BitDAO hazinesine gelecekteki ticaret hacminin %0.025’ine katkıda bulunma sözü verdi. Ayrıca BitDAO protokolü geliştirme ve ortaklıklara kaynak ayıracaklar. BitDAO ekosisteminin tamamına çok değer kattılar

BitDAO İyi Bir Yatırım Mı?

Bu makale size proje hakkında derin bir fikir verecektir, bu sebeple finansal tavsiye bulunmamaktadır. Herhangi bir yatırım yapılmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız gerekir.

DAO’nun bir üyesi olarak, tohum turu, özel tur gibi projenin erken aşamalarına yatırım yaptığınızda, kârınız iki katından fazla artma şansına sahip olabilir ve ayrıca DAO’lar tarafından da destekleneceksiniz. Bununla birlikte, DAO’ya üye olmak sıkı bir şekilde düzenlenir ve normalde büyük bir fonun mevcut olmasını gerektirir.  Bu durumda, BitDAO, LAO, DuckDAO, Flamingo, vb. gibi birçok DAO protokolünden çok daha yüksek, 2.5 milyar dolardan fazla hazineye sahip en büyük DAO’dur.

BitDAO BIT’i Nereden Satın Alabilirsiniz?

İlgilenen adayların aşağıdakileri içeren BIT paralarını satın alabilecekleri çok sayıda borsa vardır; BitMart, MEXC, Uniswap (V3), AEX, CoinW, Gate.io, Sushiswap ve çok daha fazlası.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505