• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

SafeMoon (SAFEMOON) Nedir, Nasıl Alınır?

SafeMoon (SAFEMOON) Nedir, Nasıl Alınır?

SafeMoon (SAFEMOON) (Mart 2021’de kuruldu) bir altcoindir: büyük ölçüde Bitcoin’e benzeyen blok zinciri tabanlı bir dijital para birimidir. SAFEMOON, merkezileşmeden (yani bankalar ve devlet kurumları gibi tek bir yetkili sistem tarafından yönetim) kaçınan alternatif bir finansal sistem sunmayı amaçlayan bir kripto para birimi hareketidir.

Genel Bakış

SafeMoon Protokolü, topluluk tarafından yönlendirilen, adil bir şekilde başlatılan bir Defi Token’dir. SafeMoon, otomatik olarak oluşturulan bir likidite protokolüdür / Statik tarımdır. SAFEMOON, jetonlarını satan herkesten %10 ücret alır; Bu ücretin %5’i daha sonra diğer tüm SafeMoon sahiplerine yeniden dağıtılır, bu da esasen jetonlarına bağlananları ödüllendirir ve satışı caydırır

SafeMoon, son zamanlarda Bitcoin’in rekor yüksek değerlere ulaştığı ve hatta Dogecoin’in %8000’in üzerinde büyüdüğü bir pazarda bile en yeni ve en hızlı büyüyen kripto para birimlerinden biridir. SAFEMOON belirteci LP arttıkça, fiyat istikrarı, bu işlevi sağlam bir fiyat tabanı ve tutucular için yastık avantajıyla yansıtır. SAFEMOON’un amacı, balinalar oyunda daha sonra jetonlarını satmaya karar verdiğinde daha büyük düşüşleri önlemektir, bu da fiyatın otomatik LP işlevi yokmuş gibi dalgalanmasını önler.

SafeMoon Nasıl Satın Alınır?

SafeMoon’u dört kripto borsasından birinden satın alabilirsiniz: PancakeSwap, BitMart, WhiteBit ve Bakery Swap. Örneğin, PancakeSwap’ı kullanmak için kullanıcının önce Trust Wallet uygulamasını indirmesi, ardından Binance paraları (BNB veya BSC) satın alması ve bunları cüzdanına eklemesi gerekir; ardından Trust Wallet uygulaması aracılığıyla PancakeSwap’ı ziyaret edin, SafeMoon sayfasını bulun ve orada Binance’lerini değiştirin.

Neden SafeMoon’u Satın Almalısınız?

Sonuç olarak, SafeMoon’u satın almalı mıyım diye merak edebilirsiniz. Mevcut durumda, SafeMoon’un ilk yinelemesi olan SafeMoon 1.0, yeni çıkan SafeMoon 2.0’a yer açmak için aşamalı olarak kaldırılıyor. Bununla birlikte, 2021’deki patlayıcı popülaritesi nedeniyle ve SafeMoon’un gelecekteki kullanım durumları geliştirilecek bir finansal araç olarak yenilikçi bir yardımcı programı olduğundan, birçoğu SafeMoon’u nereden satın alacağını ve SafeMoon kriptosunu nasıl satın alacağını merak ediyor.

Bazı kripto para birimlerinin deflasyonist olduğu bilinmektedir, bu da değerlerinin azalmak yerine zamanla artacağı anlamına gelir. Bununla birlikte, SafeMoon para biriminin otomatik yansıma ve likidite dahil olmak üzere bazı benzersiz özellikleri vardır ve bu onu hiper deflasyonist bir para birimi haline getirir. SafeMoon madeni paralarının nasıl satın alınacağı ve SafeMoon’un nereden satın alınacağı hakkında bilgi arayan bazı kişiler, madeni paranın tokenomikleri hakkında daha fazla bilgi edinmekle ilgileniyor. Her SafeMoon işlemi, yüzde 10’luk bir vergi gerektirecektir. Verginin bir sonucu olarak, verginin yarısı yansıma olarak diğer tüm SafeMoon sahiplerine yeniden dağıtılır. Kalan yüzde 5, safeMoon’un likidite ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılıyor. Bazı yatırımcıların SafeMoon’a yatırım yapmak istemesinin ana nedenlerinden biri olan SafeMoon’un deflasyonist özelliklerine katkıda bulunan çeşitli faktörler vardır. Ayrıca, bu özellikler fiyat istikrarına katkıda bulunur ve şu nedenlerle onları elde tutma isteğini artırır:

  • Yanan jetonlar jeton arzını düşürür, bu nedenle fiyatın yükselme şansını artırır
  • Bir işlem vergisinin varlığı, satıcıları satış yapmaktan caydırır

İşlem vergileri nedeniyle, kısa vadeli token ticareti yapmak ve fiyatlarını yapay olarak daha yüksek bir aralıkta manipüle etmek, günlük ticaret açısından daha maliyetli ve zordur.

SafeMoon madeni parası zaten yüksek getirili bir finansal araç olarak anılıyor. Ancak SafeMoon coini ve SafeMoon kripto satın almayı öğrenmek isteyenler için SafeMoon, yüksek getirili bir finansal araç olarak görülebilir. SafeMoon ETF, sahiplerine yüzde getiri sağlamak için hacim üzerinden vergilendirmeyi kullanan bir ETF gibi, tüm bunlar geçerliyse büyük bir değer deposu olmaya hazırdır.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505