• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Wemix (WEMIX) Nedir, Nasıl Alınır?

Wemix (WEMIX) Nedir, Nasıl Alınır?

Wemix Simgesi (WEMIX) Tüm ekosistemin değerini ölçmek için Wemix ekosisteminde kullanılan bir token ve ayrıca Wemix Platformunda farklı oyunlar oynamak için kullanılır. Wemix Jetonları, platformdaki tüm ticari faaliyetler için ortam görevi görür.

Wemix Platformu

Wemix, Wemade Tree Pte tarafından geliştirilen Blockchain tabanlı bir Küresel Oyun Platformudur. Ltd, amiral gemisi Blockchain oyun hizmetleri kolu olarak Wemade’nin yan kuruluşudur.

Kullanıcılara dijital varlıklar için pazar yeri ve cüzdanlar sağlayan oyun dApp’leri için bir platformdur. Wemix, özünde kullanıcıların “deneyimsel değeri” olan bir Blockchain oyun ekosistemini beslemeyi öngörür, mevcut Blockchain oyun projeleri varlık transferine odaklanmaktadır.

Wemix, kullanıcıların Google kimlik doğrulamasıyla oturum açmasına olanak tanır. Basit bir 2 adımlı oturum açma ile kullanıcılar oyun oynamaya başlayabilir, mevcut Blockchain oyunları ise kullanıcıların cüzdan indirme, özel anahtar oluşturma, kripto satın alma vb. gibi 10’dan fazla prosedürden geçmesini gerektirir. Wemix Jetonları herkes için ortam görevi görür.

Şirket Genel Bakışı

Wemade Co., Ltd., 20 yılı aşkın bir süredir pazara dünya çapında hizmet veren ve Kosdaq’ta (Kore Menkul Kıymetler Borsası) halka açık bir oyun şirketidir. Şirket, Çin’deki efsanevi üçlü A oyunu ChuanQi de dahil olmak üzere 40’tan fazla ünlü oyun IP’sine sahiptir ve 500 milyondan fazla kullanıcıya ulaşır.

Son 2 yılda şirket, halka açık Blockchain’deki ölçeklenebilirlik ve işlem ücreti sorunlarını çözmek için altyapı katmanını tasarladı ve geliştirdi. Milyonlarca eşzamanlı kullanıcıyı idare eden oyun hizmetlerinin doğasına göre ayarlanan oyun hizmetleri, şirket içinde yerleşik özel zincir üzerinde çalışacaktır. Kullanıcılar arasında dijital varlık transferi köprü zincirinde gerçekleştirilecektir. Tüm Blockchain işlemleri ağın bloğuna kaydedildikten sonra, “Wemix Tarayıcı” gezgininde incelenebilir. Wemix’in platform jetonu, halka açık blok zincirinde bir çapa para birimi olarak işlem görecek.

Wemix Token

Wemix Belirteçleri, belirteç ekonomisinin en üst düzeye çıkarılması için halka açık zincirde yayınlanan Wemix ekosistemindeki en üst düzey belirteçlerdir. Halka açık zincirlerde verilen tokenlar daha sonra gerektiğinde hizmet zincirlerine aktarılır. Herhangi bir zincire serbestçe aktarılabilirler.

Ekibin Wemix belirteçlerinin doğasıyla ilgili vurgulamaya çalıştığı bir yön, bunların faydalı belirteçler olmalarıdır. Wemix’in altında yatan doğası hakkında ortaya çıkan olası tartışmalar ve buna eşlik eden geçerli yasa ve yönetmeliklerin getirdiği yük yalnızca ekosistem katılımcılarını olumsuz etkileyecektir. Bu nedenle, Wemix, menkul kıymet tipi tokenler olarak sınıflandırılmayacak sınırlı bir kapsamda tasarlanmış ve kullanılmıştır. Aynı ilke, ekosistem geliştikçe sayısı artacak olan Wemix’in kullanımı ve özellikleri için de geçerlidir.

WEMIX’i Nasıl Alabilirsiniz?

WEMIX, diğer ana kripto para birimlerinin aksine, bir dizi kripto borsasında listelenmektedir, doğrudan fiat para ile satın alınamamaktadır. Bununla birlikte, önce herhangi bir büyük borsadan Bitcoin, USDT ve ETH satın alarak bu madeni para ile işlem yapmayı teklif eden borsaya aktararak bu parayı yine kolayca satın alabilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505