• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Liquity USD (LUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

Liquity USD (LUSD) Nedir, Nasıl Alınır?

Liquity USD (LUSD) satın almak istiyorsanız, ticaret amacıyla Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) gerekir. Bu yazıda, bir kredi kartı veya banka hesabı ile kripto para birimi satın almanın en iyi yollarını bulmanıza yardımcı olmak için önde gelen bir bitcoin borsası olan Binance’i analiz ettim. Bir göz atın ve en etkili bitcoin ticaret stratejileri hakkında bilgi edinin.

Daha önce Binance platformunda kredi veya banka kartlarını kabul etmiyordu, ancak bu durum o zamandan beri değişti. Binance, müşterilerinin kredi ve banka kartlarıyla Bitcoin ve Ethereum sipariş etmelerine izin vermek için Simplex ile birlikte çalıştı. Sonuç olarak, Crypto faaliyetleri artık daha hızlı, işlem ücretleri daha düşük ve daha fazla işlem esnekliğine sahip.

Liquity USD Nedir?

Liquity, USD’ye sabitlenmiş bir kripto para birimi değişimi olan LQTY’yi kullanan Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir borçlanma sistemidir. Analitik olarak hesaplanan geri ödeme ve kredi verme ücretleri ile Ether sahipleri, LQTY’nin uzun vadeli kredilerini alabilirler.

LQTY, birkaç kripto borsasında yer aldı; ancak, diğer büyük kripto para birimlerinin aksine, fiat para birimine doğrudan fayda sağlayabilir. Bu jetonu, önce herhangi bir fiat-kripto piyasasında Bitcoin satın alarak ve ardından bu jetonu satın almayı teklif eden bir borsaya aktararak yine de alabilirsiniz.

Liquity USD’yi Benzersiz Yapan Nedir?

Liquity, piyasadaki en iyi borçlanma koşullarına sahiptir.

– Sadece yüzde 110’luk bir teminat oranı – %0 faiz oranı

– Yönetim yok – tüm işlemler algoritmik ve tamamen otomatiktir – Doğrudan kurtarılabilir – LUSD her zaman ve her an temel teminat için nominal değer üzerinden itfa edilebilir – Zulme karşı dayanıklıdır – sistem kimse tarafından yönetilmez.

Liquity USD Nereden Alınır?

Sadece kredi kartı kullanarak Bitcoin satın alma konusunda uzmanlaşmış, kullanımı basit bir ticaret platformu olan Changelly’ye gitmeniz gerekiyor. Alıcıların bitcoin alıp hızlı bir şekilde kredi kartıyla satın almalarını sağlayan otomatik bir kripto para birimi değişimi sunar. Basit bir düzen ve takip etmesi de kolay olan yönergeler ile kripto satın almayı kullanıcılar için basit hale getirmek için oluşturulmuştur.

LUSD, Liquity sistemi borçlarını ödemek için kullanılan USD’ye sabitlenmiş bir madeni paradır. Herhangi bir zamanda, temel teminata karşı orijinal miktarda iade edilebilir.  Ödünç almak için önce bir Trove hesabı açmalı ve belirli bir miktarda teminat (ETH) yatırmalısınız, ardından yüzde 110 teminat oranına kadar LUSD çekebilirsiniz.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505