• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

The Transfer Token (TTT) Nedir, Nasıl Alınır?

The Transfer Token (TTT) Nedir, Nasıl Alınır?

Atom Solutions Co., Ltd tarafından geliştirilen Transfer Token (TTT), mevcut döviz ve denizaşırı havale ortamının yerini alacak Eternal Wallet özel bir madeni paradır. Döviz bozdurma işlemlerinin yürütülmesine yardımcı olmayı amaçlar. Transfer Token (TTT) nedir, nasıl çalışır, ne kadara mal olur, nasıl alınır, hangi borsalarda bulunur vs. hakkında detaylı bilgiler içeriğin devamındadır.

Transfer Token (TTT) Nedir ve Nasıl Çalışır?

Atom Solutions Co., Ltd tarafından geliştirilen Transfer Token (TTT), mevcut döviz ve denizaşırı havale ortamının yerini alacak Eternal Wallet özel bir madeni paradır. Döviz bozdurma işlemlerinin yürütülmesine yardımcı olmayı amaçlar. Mevcut ortama göre takas maliyetlerini ve ücretlerini en aza indirmeyi hedefleyen TTT, Kar Dağıtımı şeklinde dikkat çekici bir özelliğe sahip.

Kısaca söylemek gerekirse, kullanıcılar Eternal Wallet platformunda işlem yapan ve alışveriş yapan diğer kullanıcılardan Eternal Wallet hesaplarında bulunan TTT miktarına göre haftalık ücretlerin bir kısmını alma hakkına sahiptir. Eternal Wallet özgü olmasına rağmen, TTT ayrıca birkaç harici borsada işlem görebilir.

TTT’nin Kurucuları Kimdir?

Bitcoin’in 2009’da kripto para birimlerinin yolunu açmasından bu yana birkaç alternatif blok zinciri geliştirildi. Ethereum’dan Cardano, Polkadot ve Polygon’a (önceden Matic) kadar akıllı sözleşme blok zincirlerinin bolluğu, kripto para birimi sektörünü izole servet adalarına böldü. Bu, birden fazla blok zincirinin birbirleriyle etkili bir şekilde iletişim kuramadığı anlamına gelir. Genel olarak, böyle bir tasarım, yatırımcıların ve tüccarların dijital varlıklarını blok zincirler arasında kaydırmasını zorlaştırır. Birçok DeFi çözümü ve borsası sayesinde tokenleri bir blok zincirinden diğerine aktarmak daha kolay hale geliyor.

TTT’yi Benzersiz Yapan Nedir?

 Botunuzu pazar değişikliklerine karşı tetikte tutmak için bir veya daha fazla strateji oluşturabilirsiniz. Teknik analize dayalı olarak, bu taktikler kripto alışverişçilerine ne zaman alıp satacaklarını söyleyecektir. Yatırımcılar, görsel odaklı kullanıcı arayüzünü kullanarak eksiksiz bir strateji oluşturmak için teknik göstergeleri hızlı bir şekilde sürükleyip bırakabilirler. Bayilerin yazılım yazmayı veya tasarlamayı bilmesine gerek yoktur; bunun yerine, bir göstergeye tıklayabilir, operasyonların ne zaman yürütüleceğini ayarlayabilir, stratejiyi yapılandırabilir ve ince ayar yapabilir ve kaydedebilirler. Ayrıca uzman kodlayıcıların JSON kullanarak yöntemde değişiklik yapma fırsatı ve alanı vardır.

Transfer Token Nasıl Satın Alınır? TTT Jeton Hangi Borsada Kullanılabilir?

Transfer Simgesi, listelenen kripto para borsalarından satın alınabilir. Ancak alım satım yapmadan önce, borsanın “güvenilir” olduğundan emin olmak gerekir. TTT jeton CoinTiger, DigiFinex, P2PB2B, LBank, vb. gibi kripto para borsalarında işlem görmektedir.

Atom Systems Co., Ltd tarafından oluşturulan Transfer Token (TTT), mevcut döviz ve uluslararası transfer ortamında devrim yaratmayı amaçlayan bir Endless Wallet yerel tokenidir. Para alışverişini kolaylaştırır ve müşterilerine ve yatırımcılarına mümkün olduğunca yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. TTT’nin Temettü Transferi var ve mevcut ortama kıyasla döviz giderlerini ve ücretlerini azaltıyor. Haftalık olarak, kullanıcılar, Eternal Wallet hesaplarında sahip oldukları TTT miktarına bağlı olarak, Eternal Wallet platformunda işlem yapan ve alışveriş yapan diğer kullanıcılar tarafından harcanan maliyetlerin belirli bir yüzdesini alma hakkına sahiptir. TTT, Eternal Wallet özgü bir kripto para birimidir. Ancak, sayısal bir değiş tokuşta da değiştirilebilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505